Autors Tēma: Vēlēšanu Politinformācija  (Lasīts 3544 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Vēlēšanu Politinformācija
« Atbilde #15 : 2014. gada 04. oktobris, 21:25:01 »
Lai koķetē. Aizies Zatlera ceļu.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #16 : 2014. gada 05. oktobris, 05:37:38 »
Nu re!
Pat lietutiņš līņā... :'(
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

uzraugs001

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 05. oktobris, 08:31:47 »
Ieraudzīju, reaģēju Ak dievs.... Mājinieki palaboja, ka tagad esot jāsaka nevis Akdievs, bet O bozhe... skaidrs, kāpēc Delfīns līdz šim vemjošo smaidiņu nav pielicis - viss forums šorīt pludotu....

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2014. gada 05. oktobris, 09:27:50 »
Tās aptaujas nekad ticamu rezultātu nev devušas, tikai plus mīnus ieskatu, par kuriem vispār vairāk balsots. Tā kā Saskana pareizi vien teica, ka gaidīs rezultātus nevis pēc ataujām spriedīs.

Bet man ir cits jautājums CVK, ko jau ierakstīju Dienas komentāros.
No kurienes tik daudz nederīgo APLOKŠŅU (biļetenos skaidrs, visādi brīnumi mēdz būt)?
Piemēraam 11. saeimas vēlešanas:
Nobalsojušie: 917713 - Derīgas vēlēšanu aploksnes: 916469 = 1244
12. saeimas:
Nobalsojušie: 913211 - Derīgas vēlēšanu aploksnes: 896327 = 16884
(pēc CVK mājaslapā atrodamajiem datiem)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #19 : 2014. gada 05. oktobris, 09:36:24 »
tie bija cilvēki, kas citos apstākļos nebūtu balsojuši nemaz.. Tagad viņi nodeva savu balsi PRET (paši zinām, ko)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2014. gada 05. oktobris, 09:43:52 »
Tā īsti man tomēr nav skaidrs pret ko, bet nu katram sava izpratne par politiku.
Novēlējušo skaita palielināšanai vienīgā tiešā saistība laikam bija ar referendumiem. Cik iels procents vajadzīgs, lai Saeimu atceltu vai kā tā - palabojiet, kas labāk zina.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2014. gada 05. oktobris, 09:53:55 »
Cietumos visvairāk balsojuši par Saskaņu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #22 : 2014. gada 05. oktobris, 10:14:10 »
Skumji nedaudz. Nederīgi bileteņi,- tas ir  tautiešu viedoklis par valdības darbu pēdējos  gados un rādītājs, ka  viņi neredz nevienu partiju, kurai uzticēties. Pieņemu , ka Kaimiņa partija ir tikusi pāri 5% tā paša iemesla dēļ, jo tautieši vēlās redzēt, ka tās maitas  kāds noliek pie vietas. Būtībā, šis ir gadījums, kad es arī gribētu viņa runu pie kanceles dzirdēt. ;o)) Pieņemu, ka daudzi iemeta bileteņus Vienībai tikai tā iemesla dēļ, lai izsvītrotu Rudo brīnumu. Un par to man prieks, tas sieviķis jau sēž aknās. Daudz balsu aizgāja Sidrabas balsis un tas, ka jauna partija ir dabījusi  pāri par 5% tomēr labs rādītājs, jo tas rāda, ka tomēr cilvēki vēlās kādas nebūt  pārmaiņas. Cerēsīm, ka šī partīja pratīs sevi parādīt un iegūt  tautas uzticību. Zemnieki, liekas bija tā vieta, kur meta balsis tie, kas pārbilī pameta saskaņu bet tomēr negribēja veco valdību. Bet pēc pieredzes Zemnieki nemainīs šai valstī neko, tik vien, kā nīgri pieprasīs pāris ministru krēslu, kas  arī šai valstī neko nemainīs.
Kaut kā tā ...  :coffee:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #23 : 2014. gada 05. oktobris, 10:46:40 »
Manuprāt, tautieši tomēr tuvredzīgi... Vispār mums bija relatīvi pieņemama valdība pēc 11. Saeimas vēlēšanām. Tik tautai atmiņa pārāk īsa un cēloņus-sekas nespēj saskatīt - ja Dombrovska valdības laikā paliek sliktāk, tātad pie vainas Dombrovskis... Dudki - pirmkārt, tās ir iepriekšējo valdību darbības sekas.

ZZS patiešām nebija tas variants, par ko atdot balsi, jo tiem kur labi, tur Tēvija. Un par Sudrabu balsot... Kad viņa tikko bija aizgājusi no valsts kontroles, tad viņa šķita citadāka, tagad - neko labāka labākajā gadījumā par vecajiem vēžiem. Nu kādas pārmaiņas no viņas gaida? Reklāmā jau var sarunāt nez ko. Arī es varu solīt pārmaiņu pārmaiņas. Vai tāpēc par mani balsosiet?
Vispār uzliktu kaut kādu limitu, cik jaunas partijas drīkst piedalīties vēlēšanās - ja dibināta gadu pirms vēlēšanām, sorry, gaidiet nākamās. Ja sagaida, tad varbūt kaut cik nopietns veidojums. Citādi jau pieriebies - kā vēlēšanas, tā čupa visādu brīnumu ar gleznainiem nosaukumiem...  :banhead:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 05. oktobris, 10:49:24 no Mangusts »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #24 : 2014. gada 05. oktobris, 12:55:49 »
Jaunieši- :) or :( ?

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2014. gada 05. oktobris, 13:08:52 »
Spānijā uz jumta var gribēt sēdēt tikai līdz nāvei nosalis čukča. A autors pat nezin ko grib. Značit  >:(

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #26 : 2014. gada 05. oktobris, 15:05:57 »
Palasījos SAP-aa tēmu par vēlēšanām. Interesanti. Daži man agrāk nedzirdēti aktīvi komentētāji (bet es jau tur sabiju neilgi).

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #27 : 2014. gada 05. oktobris, 15:14:49 »
Mangust, biju domājusi, PRET iespēju atkal būt Krievijas sastāvā

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #28 : 2014. gada 05. oktobris, 17:58:09 »
Tādā veidā PRET viņi nenobalsoja, jo viņu [ne]balss nekur, izņemot nobalsojušo procentu, neieskaitījās un visām partijām no viņiem [ne]tika vienādi. Saskaņai, Vieotībai (utt. rakstiet, kas [ne]tīk) no tā mazāk nekas nepalia.