Autors Tēma: Gultasveļa pa dienu  (Lasīts 10556 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies true detective

Re: Gultasveļa pa dienu
« Atbilde #15 : 2015. gada 20. jūlijs, 10:28:29 »
a priekš kam likt atvilknē? katru vakaru nav slinkums klāt no jauna? no tās atvilktnē likšanas un gultas klāšanas vairāk rodas putekļi nekā, ja gultu tikai pārsedz ar dienas segu un miers. šķita, ka sen neviens tā nedara, ja protams neguļ uz izvelkamā dīvāna dzīvojamā istabā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2015. gada 20. jūlijs, 10:35:19 »
guļamistaba. pārklājs. Palagu -vai nu ļoti liels vai ar gumijām, tad nekrokojas

man siena tagad forši tumši violetīgi brūna -beidzot!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2015. gada 20. jūlijs, 10:40:57 »
Oi, reno! Ja nu vienīgi istaba ļoti, ļoti saulaina. Es laikam nojūgtos tādā krāsā. :faint:
Tas laikam arhitektu niķis. Man viens tāds arī cieši pazīstams - atvērtie plaukti, balts, tumši brūns, violets, zilganpelēks.... Depresija....

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 20. jūlijs, 10:45:13 »
Traks vai - novākt migu? Kur ta kaķīši gulēs?
Ja nopietni - klājot gultu no rīta visu izbužinu un viss. Lai elpo un vēdinās pa dienu. Tā kā kaķi reizēm arī piedalās gulēšanas procesā, gultasveļu mazgāju bieži, gadās - 2x nedēļā. Un nekāds pārklājs tur nelīdz, jo pa nakti tāpat saspalvo, gultasveļa arī vieglāk izmazgājama un ātrāk žūst, nekā biezāks dekorācijpārvalks.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. jūlijs, 10:51:27 »
Dievinu palagus ar gumijām. Sanāk smuki uzkabināt uz visiem matrača stūriem, un nekas vairs nekur nerullējas, patvaļīgi nepārvietojas un nekrokojas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:04:12 »
Neesmu redzējusi satīna palagus ar gumijām.  Vai tad pašai jāšuj, bet slinkums.
Gumijpalagu audums mani neuzrunā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:06:48 »
Dievinu palagus ar gumijām. Sanāk smuki uzkabināt uz visiem matrača stūriem, un nekas vairs nekur nerullējas, patvaļīgi nepārvietojas un nekrokojas.
Ja gumija par stingru, no rīta var gadīties, ka palags ap pašu gulētāju apvilcies :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:08:13 »
Oi, reno! Ja nu vienīgi istaba ļoti, ļoti saulaina. Es laikam nojūgtos tādā krāsā. :faint:
Tas laikam arhitektu niķis. Man viens tāds arī cieši pazīstams - atvērtie plaukti, balts, tumši brūns, violets, zilganpelēks.... Depresija....
  -ideāli!

Tā ir galvgaļa siena -ja tu zinātu cik smuki pret to  izskatās lampu oranžie kupoli.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:10:28 »
Neesmu redzējusi satīna palagus ar gumijām.  Vai tad pašai jāšuj, bet slinkums.
Gumijpalagu audums mani neuzrunā.

Man ir tīras kokvilnas palagi.
Tie puspoliestera palagi no JYSKa mani arī neuzrunā. Esmu mēģinājusi, bet sabumbuļojās ļoti ātri un gulēšana nav komfortabla.

Betons, man nav tā gadījies. Viss turās tur, kur jābūt.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #24 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:20:27 »
Man ir prāta aptumsuma brīdī nopirkts Dormeo virsmatracis. Nu glumš kā ziepe. Kad kaķiz vai sunc ar švunku ielec, var gadīties, ka ar visām parpalām pa otru pusi noveļās lejā :alkofest:
Domāju, ka brūni lillā sienas nokrāsošana nepalīdzēs :happy:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:22:31 »
Es arī uz to virsmatraci skatos, vai tad slikts? Mana mamma grib pirkt saliekamajai gultai, lai tā vidus strīpa nespiež, bet nez vai tas matracis līdzēs.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:26:01 »
Man ir speciāli nopirkts Dormeo virsmatracis, lai laukos es varētu uz izvelkamā dīvāna gulēt, savādāk atsperes muguru spiež. Ir labāk, protams.  :)

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #27 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:27:24 »
Es jau arī savai mammai pirku. Mīksts un labs, arī gulta mazliet augstāka, vecam cilvəkam vieglāk. Bet nu slidens gan. Es palagu ar kniepadatām spraudu.
Varbūt ir arī citi materiāli tiem virsmstračiem.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #28 : 2015. gada 20. jūlijs, 11:57:48 »
Man - dekoratīvs pārklājs uz segām utt. Bērnu nav izdevies ļīdzīgi izaudzināt šajā jomā, nelieto dek.pārklājus. Dāvinu drīzāk tumšu nekā gaišu gultasveļu, lai tā  tēlo dekoratīvo pārklāju...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:13:09 »
Tagad atceros, kā bērnus, kad bija  mazi, dresēju klāt gultas, tagad smiekli nāk, bet tā bija tajos laikos. Pati arī bērnībā klāju, jo mana istaba bij arī viesistaba.  Atceros, ka bija kaut kāda ārzemju filma, kur puisis pēc pie meitenes pavadītas nakts pārvilka segu pāri gultai un viņa bija pārsteigta, ka viņš gultu saklājis. Es nevarēju saprast, jo man tā nelikās saklāta gulta :D Arī tagad daudzi klāj, tas ir saprotams, nav jau katram sava guļamistaba. Mana mamma klāj, kaut dzīvo viena un ir atsevišķa guļamtelpa, viņa nevarot neklāt.