Autors Tēma: Gultasveļa pa dienu  (Lasīts 10516 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Gultasveļa pa dienu
« Atbilde #30 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:21:54 »
aijaij aij...nost neko nevaacu un paari neko neklāju  :faint: izlidzinu segu pēmetot paar migu un vsjo...
kurs te jautaja par satiina palagu ar gumijām...bija man tads..
nu i nafik tos satiina palagus...nekas nav labāks par kokvilnu :))
kaku nagi un satiins ir nesavienojami jeedzieni :))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:23:06 »
Dievinu palagus ar gumijām. Sanāk smuki uzkabināt uz visiem matrača stūriem, un nekas vairs nekur nerullējas, patvaļīgi nepārvietojas un nekrokojas.

Man tik tādi ir, un vienalga dzīvo savā vaļā. Moš es agresīvs gulētājs... . Un palags mani satur iejūtīgi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:24:13 »
Varbūt gultā mazāk aktivitāšu vajag, Mao?  :betons: ;)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #33 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:29:53 »
Luīze, te Tu galīgi nepareiza.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #34 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:32:51 »
Luīze, te Tu galīgi nepareiza.

Kāpēc gan? Risinu Mao problēmu ar palagiem. Mans ieteikums - aktivitātes izvērst uz lāčādas pie kamīna, a gultā tikai gulēt. :D

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #35 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:33:53 »
Mana mamma klāj, kaut dzīvo viena un ir atsevišķa guļamtelpa, viņa nevarot neklāt.
Nu mammai ir ar ko nodarboties. Man: jo vecāka kļūstu, jo vairāk brīva laika. Garlaikojos bieži kā Nāra šodien. Bet bezjēdzīgus darbus nespēju darīt.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #36 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:35:21 »
Mana mamma klāj, kaut dzīvo viena un ir atsevišķa guļamtelpa, viņa nevarot neklāt.
Nu mammai ir ar ko nodarboties. Man: jo vecāka kļūstu, jo vairāk brīva laika. Garlaikojos bieži kā Nāra šodien. Bet bezjēdzīgus darbus nespēju darīt.
Atliek mainīt attieksmi pret jēgu un viss notiks. :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2015. gada 20. jūlijs, 12:54:10 »
Nekur nelieku. Turpat atstāju. Veļa nav balta, bet krāsaina un rakstaina...
Piekrītu tiem, kas te jau izteicās par padomju psiholoģisko mantojumu.
Kastes zem gultas ir domātas rezerves materiāliem, tipa ziemas sega vasarā un vasaras sega ziemā, ciemiņspilvenam u.t.t. Vai kādiem citiem krāmiem.

Vēl vairāk mani izbrīna vieni paziņas. Jauns pāris. Dzīvoklī ir guļamistaba. OK, kamēr gulēja viesistabā uz vienīgā dīvāna, saprotams, ka pa dienu novāc. Bet, kad nu beidzot pērk guļammēbeli guļamistabai - nopērk izvelkamu dīvānu (?!?!?!) vidējas klases (ko, protams, atkal jānovāc). Par to $ tautas klases koka gulta un normāls tautas klases matracis bez ekstrām toč sanāktu. Galvenais, ka nekādu telpu tāpat neieekonomēja. Tā istaba arī ar to dīvānu nekādu citu funkciju nepilda un nekāda milzu staigājamā telpa neatbrīvojas :( Lūk, tiešām neizprotu cilvēku motivāciju. Tūlīt atkal jūtīgākie brēks, ka kritizēju, bet es tiešām nesaprotu, kas liek cilvēkiem ko tādu izvēlēties... Kauns bija jautāt- padomātu, ka uzbrauciens :(

Tāpat nesaprotu clv, kas pērk virsmatračus... Tikai 1 gadījumā saprotu: ja matracis stipri salietots, pavecs un nav īsti iztīrāms, bet jaunam naudas nav un atsperes un pildījums kopumā labi, tad varētu uzlikt virsmatraci. Arī viesnīcās tas saprotams, lētāk nomainīt kā visu matraci vai pat labu gultu pēc extra šmucīgiem viesiem.
Ja dīvāna rene neapmierina, nu kāpēc clv mīļais gulēšanai pirka dīvānu ar reni, ja ir pieejami bez renes? Dārgāks? Piemetiet virsmatrča cenu... +virsmatrača cena un par klasi augstāks dīvāns sanāktu...
Un kāpēc vispār gulēšanai pirka dīvānu, ja ir atsevišķa guļamistaba?
Aber gultai ar matraci, lai mainītu matrača konsistenci vai ko?... Aplama matrača izvēle. Ja matraču cena bija noteicošais faktors, tad atkal, pieskaitie virsmatrača cenu un paskatieties tajā kategorijā - vrb labs matracis atradīsies.
OK, tur vēl varu saprast, piemēram, īrniekus, kam uz svešu apgulēta matrača nepatīk, vai īpašnieka matrača izvēle nešķiet gluži piemērota.
Bet, ja matraci pirka pats un tā stāvoklis ir labs... nu vnk nesaprotu....

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #38 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:39:21 »
Man ir tipa studio, gultu kārtīgi klāju tikai, kad gaidu ciemiņus. Citādi- pārmetu segu un pārklāju pāri un uzdziedu: " man vienalga viss!"  :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:52:10 »
ja nu negaidīts ciemiņš?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:57:15 »
ja nu negaidīts ciemiņš?

Nezinu, kā citiem, bet man nemēdz būt negaidīti ciemiņi. Tad tie ir nepieklājīgi cilvēki.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #41 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:03:14 »
Man arī nemēdz būt negaidītu ciemiņu, bet, ja nu gadītos, tad droši vien tādi, kas manu māju visādā skatā redzējuši, tas ir, savējie.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #42 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:12:33 »
Jā, man arī nemēdz būt negaidīti. Es mājās tikai guļu, un visi to zina. Pat meita vispirms piezvana. Kaut kā tas trends ir pamainījies- cilvēki vairs tā neiet viens pie otra ciemos bez pieteikšanās.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:17:30 »
Vispār dīvaini... ja neviens ciemos nav gaidāms, tad ruksība? Man kā reiz pofigs par negaidītajiem un gaidītajiem, ES tur dzīvoju un MAN vajag, lai priekš MANIS ir smukkkkki...
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:32:48 »
Man šķiet, ka mana krāsainā veļa IR SMUKI. Ja kādam nepatīk, var nenākt.
Turklāt, vnk ciemiņiem ir viesistaba, ko viņiem meklēt guļamistabā?
Ja ciemiņš tiek stiepts pa taisno uz gultu, tad ... atvaino, pagaidi... gulta jāsaklāj....  :rat:  tikmēr viss štimmungs  :alkofest: