Autors Tēma: Gultasveļa pa dienu  (Lasīts 10539 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Gultasveļa pa dienu
« Atbilde #75 : 2015. gada 22. jūlijs, 12:03:57 »
Pieaugushas dziives priekshrociibas- var neklaat gultu un nevalkaat chiibas, mieriigi staigaat zekjees

Es drīzāk teiktu - brieduma priekšrocības

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #76 : 2015. gada 22. jūlijs, 12:07:53 »
Liidz briedumam es nav tics... jo ilgaak dziivoju, jo vairaak liekas, ka vecums atnaaks aatraak par praatu :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #77 : 2015. gada 22. jūlijs, 12:28:41 »
Liidz briedumam es nav tics... jo ilgaak dziivoju, jo vairaak liekas, ka vecums atnaaks aatraak par praatu :D
Nonākšana pie šādas atziņas jau liecina par briedumu (viedumu)  ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #78 : 2015. gada 22. jūlijs, 14:06:34 »
Pieaugushas dziives priekshrociibas- var neklaat gultu un nevalkaat chiibas, mieriigi staigaat zekjees

Es drīzāk teiktu - brieduma priekšrocības
:D nu čību nevalkāšana diskutabla... Var tak arī grīdu pa retam mazgāt, ja nav kkāds irobots palaists pastaigāties - čības uzvilkt vieglāk ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #79 : 2015. gada 22. jūlijs, 14:47:08 »
Vieglaak zekjes samest mazgaaties...

Atslēdzies reno

« Atbilde #80 : 2015. gada 22. jūlijs, 16:50:13 »
kā es ienīdu bērnībā to "uzvelc čības!!". Tagad jau saprotu -aukstas grīdas

Atslēdzies Mao

« Atbilde #81 : 2015. gada 22. jūlijs, 23:51:05 »
Es zeķēs nosistos. Bet čibas dažreiz kaut kur zem dīvāna zvēri aizspēlējuši. Ta nu es basiņš cīnos regulāri pa dzīvi...

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #82 : 2015. gada 22. jūlijs, 23:56:30 »
Laikam ir novirze no tēmas, cerams, pieļaujama. Čības nēsāju vasarā, kad nav kājās zeķu, jo nepatīk, kad kaut kas ķeras pie kājām. Vēsākos gadalaikos čības velku, kad eju vannas istabā, jo nepatīk ar zeķēm iekāpt kāda atstātā slapjumā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #83 : 2015. gada 23. jūlijs, 08:43:59 »
Kad es adopteeshu tos triis neegjereenus, vinjiem buus valja staigaat smukaas, biezaas zekjees, kaa man, lai nav chiibas jaavelk... un gultu neklaat... un tad pieaugushus vinjus neviens neprecees :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #84 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:13:18 »
Kopš man ir guļamistaba, gultu no rīta sakārtoju un apklāju ar dekoratīvo pārklāju. Ja baisi jāsteidzas vai milzu sliņķis atnācis, tad atstāju kā ir ...
Lai gan atgriežoties mājās patīkamāks skats, ja tomēr gulta apklāta ... Ja vēl kāds to uzņemtos ik rītu darīt ... :D

Par čībām ... esmu tikai un vienīgi par ... Man tādas vieglas, ērtas (tipa baseina čībiņas), ja man nebūtu kaķis, iespējams nevajadzētu čības ...
Nu nepatīk man uzkāpt kādai nomedītai filejai, akniņai vai citam brīnumam ... Arī vannas istabā ne vienmēr ir 100% sausa grīda ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #85 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:21:56 »
Es zeķēs nosistos. Bet čibas dažreiz kaut kur zem dīvāna zvēri aizspēlējuši. Ta nu es basiņš cīnos regulāri pa dzīvi...

Zeķēs vispār nav labi sisties. Arī citi ...isties zeķēs nav labi :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #86 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:41:34 »
 :rofl: :rofl: :rofl: :thumbsup:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #87 : 2015. gada 23. jūlijs, 13:25:31 »
Čības to tradicionālajā izskatā nepatīk, liekas arī nesvaiga sajūta. Man patīk jēzeņtipa iešļūcenes - ērti, viegli, pēdas elpo, var papriecāties par nagu laku :D
Diemžēl uz ziemas pusi lāgā vairs neiet krastā, lai gan dažreiz tāpat pamanos uzvilkt adītas zeķes un virsū uzstūķēt jēzenes :D

Vai! Tēma laikam nebija par zeķēm, ja? :banhead: