Autors Tēma: Politinformācija 60.0  (Lasīts 2371 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Politinformācija 60.0
« : 2015. gada 23. jūlijs, 09:47:03 »
Alternatīvās ziņas jeb citur varbūt neuzzināsi. Faktus pārbaudi pats.

Grieķu protestētājiem jauni lozungi - saņemtie kredīti tikšot izlaupīti. Aleluja.
   Krimā stabili izgāzies muz. festivāls "Krimfest". Masveidā dalību atsaka grupas, skatuve uz atklāšanu nav uzbūvēta, apmeklētājus var saskaitīt uz vienas rokas pirmajiem 3 pirkstiem. Izrādās, ka arī nosaukums ir zagts - Krimā jau esot šāds festivāls un SIA. Šaraškina kantora vien vārd sakot.
   EU nodibinājusi Stratēģisko investīciju fondu ar 300 000 000 000 naudiņu resursu. Līdzekļi tikšot ieguldīti zinātnē un izglītībā. Ev, bet cik tur pie tādām summām var nočiept (lasi - vecajiem bukiem algās izmaksāt)?
   No 27. jūnija Facebook RU nebūšot īsti legāls. Tāpat Google, Skype un Wikipedia. Man jau kaut kā neticās, ka paši var gribēt atpakaļ kokos sakāpt, gan ko pagarinās vai izdomās. Bet ar tiem velliem vairs neko nevar skaidri zināt.
   Francijas fermeri rīko traktorpiketus uz šosejām. Sāpe - zemas produkcijas iepirkumu cenas.
   Lisabonā ap 5000 portugāļu protestē pret stingrajiem taupības pasākumiem. Vēlēšanas oktobrī. Spānijā vēlēšanas septembrī. Velkam paralēles?
   Nafta 49,18. Nu davai mīļā, gulies!
   RU ar oficiāliem dokumentiem "nokratījusies" no atbildības par diviem Ukrainā sagūstītiem virsniekiem. Esot bijuši jau atvaļinājušies. Zaldātiņi sola tiesāties. Ha, tas kā izskatīsies - terorista prasība?
   Standard & Poor's pacēlusi Grieķijas reitingu par diviem punktiem no CCC- uz CCC+.
   No 2018. gada mobilajām sarunām pa EU tev jāizmaksā tik pat, cik tava pieslēguma zemē. Nu tik mūsējie vārīsies, bet man nemaz, vai zinies, nav žēl.
   The Daily Show - modīgs amerikāņu politiskais vakara šovs, iesaku. Var atrast/pieejams arī krieviski tulkots.
  10 Francijas deputāti sataisījušies apmeklēt Krimu, lai iepazītos ar situāciju uz vietas, 8 ir no Sarkozī partijas un lidos šamie caur Maskavu. Ukraina draud ar sankcijām. Divu vīru draudzība tomēr nerūsē.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 23. jūlijs, 10:52:42 no Spārka »

Atslēdzies tex

Re: Politinformācija 60.0
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:16:50 »
>No 2018. gada mobilajām sarunām pa EU tev jāizmaksā tik pat, cik tava pieslēguma zemē. Nu tik mūsējie vārīsies, bet man nemaz, vai zinies, nav žēl.
Te var gadīties, ka mob. pakalpojumu cenas pa ES izlīdzināsies... Tā kā mums ir vienas no zemākajām... diez vai uz LV pirktspēju baigi kāds vairs skatīsies...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:20:16 »
>No 2018. gada mobilajām sarunām pa EU tev jāizmaksā tik pat, cik tava pieslēguma zemē. Nu tik mūsējie vārīsies, bet man nemaz, vai zinies, nav žēl.
Te var gadīties, ka mob. pakalpojumu cenas pa ES izlīdzināsies... Tā kā mums ir vienas no zemākajām... diez vai uz LV pirktspēju baigi kāds vairs skatīsies...

Jā, riski, ka operātori mēģinās ko pavilkt uz augšu, pastāv. Ja es pareizi sapratu domu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:30:07 »

Jā, riski, ka operātori mēģinās ko pavilkt uz augšu, pastāv. Ja es pareizi sapratu domu.

Jap, tāpēc izdevīgi varbūt ceļotājiem, bet vietējam pensim ar dumphonu diez vai... Pēc 01.01.2018. turieties pie esošajiem līgumiem un nemainiet ne pa kam!
Jo cenas droši vien izlīdzināsies uz apmēram ES vidējo. LV ir ļoti lejasgals... AT, IT, DE un citur ~2-3x dārgāk UK vēl dārgāk... T.i bez 20-30nieka mēnesī par normālu paku nekā... Kādas mums pašlaik iet zem 10 vai par maziem padsmitiem...

No otras puses forši, cerams mana ES kartiņu kolekcija neiznīks.... un uzminiet nu, kas es esmu, ja DE numurs zvana :D

Visādiem izsekotājiem būs grūtāk. Jau tagad "kreisi" ļaudis lieto vai nu burnerus - jauna priekšapmaksniece & lētaparāts, ko pēc mēneša izmet. Vai Igaunijas u.c. valstu kartiņas. Interesanti, kā un cik ilgā laikā LV DP, VP u.c. cilvēkcčakarētāji dabūs sankciju noklausīties Rietumeiropas valstu numurus :D Lai arī aizrijas :D Tādā ziņā forši :D
Mūsu operatoriem būs zelta laiki :) ne tikai no REiropas skopuļiem, bet visiem, kas no savas valsts grib slēpties :D Tomēr, domāju,k a skopuļiem diez kas nespīd, jo cenas izlīdzināsies :(

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:33:51 »
Es domāju, ka mēs turēsimies lētajā galā, jo tehnoloģijas atļauj sūkt klāt klientus no ārzemēm un tas jau ir tas lielais izaicinājums.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:41:48 »
 Visādiem izsekotājiem būs grūtāk. Jau tagad "kreisi" ļaudis lieto vai nu burnerus - jauna priekšapmaksniece & lētaparāts, ko pēc mēneša izmet. Vai Igaunijas u.c. valstu kartiņas. Interesanti, kā un cik ilgā laikā LV DP, VP u.c. cilvēkcčakarētāji dabūs sankciju noklausīties Rietumeiropas valstu numurus :D Lai arī aizrijas :D Tādā ziņā forši :D 

Un kad ir jāizmeklē kāds nopietns noziegums, tad še tev, EE Nr, Gmail vai pat ZZ. Un ja tas skar pilsoni, kas priecājas, ka cilvēkčakarētājiem roķeles par īsu, tad viņš nesaprašanā, ko tie čkarētāji čammājas un neko nedara.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. jūlijs, 12:28:33 »
Pat nevajag nopietnus noziegumus, cik nav visādu pa telefonu čakarētāju...pasaku stāstītāju, visādi kreisie zvani, kurus nevar izsekot...zvani, uz kuriem atzvanot, momentā izaug milzu rēķins..

Man pilnīgi nebūtu iebildumu, ja šitos "biznesus" aizklapētu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. jūlijs, 22:02:01 »
Kad Ukrainas karogu slīcina asinīs, tas pārvēršas par sarkan/melno - labējā sektora karogu. Ne visi sapratīs. Tas nekas.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. jūlijs, 22:27:16 »
Bauma: Jaunais Vilnis esmot jau noīrējis Dzintaru koncetzāli nākamajam gadam...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. jūlijs, 22:36:37 »
Viņi saglabāja rezervāciju, kura tika veikta 2014. gadā ar tiesībām atteikt līdz x datumam. Tā mēdz darīt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. jūlijs, 23:28:11 »
Naftai tulīt būs 2 gadu antirekords -48,03...  turam īkšķus!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2015. gada 25. jūlijs, 07:37:24 »
Naftai tulīt būs 2 gadu antirekords -48,03...  turam īkšķus!

nuun? benzīns divreiz lētāks - vot tā būtu štelle...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2015. gada 25. jūlijs, 10:03:38 »
Nē, bendža īpaši lētāka nepaliks.