Autors Tēma: Spilveni un citi gulēšanas niķi.  (Lasīts 6921 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Spilveni un citi gulēšanas niķi.
« : 2015. gada 23. jūlijs, 11:17:20 »
Man vajag, lai spilvens auksts. Kad šis sasilst, es sāku to grozīt, kā tādu lauku meiču. Un vēl - pieķēru pats sevi, ka pēdējā laikā guļu ar no pasegas izbāztām kāju pēdām. Kāmēr nepamožos ar vēsām kājām. Tad ir dusma un vēl ja silts spilvens... nakts pa pieskari. 

Atslēdzies Luīze

Re: Spilveni un citi gulēšanas niķi.
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:21:36 »
Kaut kur biju manījusi reklāmu spilveniem ar dzesētāju iekšā. Tā kā man tas nav aktuāli, tad lielu uzmanību nepievērsu. Bet citādi gribēju teikt, ka šī problēma tiek risināta, vajag tikai rakt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:22:21 »
hmm, ja amīšiem sen ir segas, kas silda ar elektrību - apmēram tādiem vadiem kā apsildāmajās grīdās, tikai tievākiem, tad te derētu spilvens ar dzesētāju... pie strāvas un ar freonu... tikai cena gan varētu būt neiepriecinoša, ja 1 eksemplārā jāsaražo...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:23:38 »
Vajag caur spilvenu kādu freona trubiņu izvikt.
Lecskapim trubā ieliec cilpu, to cilpai apkārt ķisenu un lieta darīta. Elementāri, Mendelson :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:25:26 »
Gultā vajag spilvenu kolekciju - viens uzsilts ņem nākamo. Tas uzsilst, atkal paņem nākamo. Segas - sašūt 2gb 2x2m kopā kā milzu guļammaisu. gribēdams kāju neizbāzīsi cauri.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:26:14 »
Ja nemaldos, bija kaut kāda vienkāršāka lieta nekā freons spilvenā. Laikam  materiāls tāds, kas neuzsilst.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:36:50 »
Ja nemaldos, bija kaut kāda vienkāršāka lieta nekā freons spilvenā. Laikam  materiāls tāds, kas neuzsilst.

Ir, ir man tāds. Tāds uz pieres un/vai acīm uzliekams ar gumijiņu. Bet spilvens nav redzēts. Tā ka, ja ieraugat...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:38:49 »
Spilvens ar gāzi :rat:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:39:47 »
Mums gultā ir krietni vairāk spilvenu nekā 2 cilvēkiem vajadzētu. Gadās, ka spilvens sāk "spiest", un tad tiek pa miegam zem auss pavilkts nākamais.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:40:24 »

Ir, ir man tāds. Tāds uz pieres un/vai acīm uzliekams ar gumijiņu. Bet spilvens nav redzēts. Tā ka, ja ieraugat...

Skaties šito: Chillow dzesējošs spilvens

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:41:34 »
Lai gan nav ne jausmas, vai tas Tev derēs.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:42:52 »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:45:56 »
hmm, ja amīšiem sen ir segas, kas silda ar elektrību - apmēram tādiem vadiem kā apsildāmajās grīdās, tikai tievākiem,
Manai omei bija peseresā ražota 1/4 sega elektriskā, pat ar termoregulatoru. Un tas bija pirms gadiem 40. :)

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:50:06 »
Par aukstu spilvenu neko nevaru ieteikt, kaut spilvena uagstums/mīkstums man ir ļoti svarīgs, bet ziemas aizmigšanai man ir pagājušziem pirkta sega, ko iekontaktēju un ir tik silti.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:53:25 »
Man arii patiik veess spilvens, taapeec sasilushie tiek "apgroziiti"...