Autors Tēma: Par Pankolas skumstošo vāveri Centrālparkā  (Lasīts 3283 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Re: Par Pankolas skumstošo vāveri Centrālparkā
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. jūlijs, 14:17:43 »
Man pēc visiem smagajiem gabaliem Binčija bija tieši laikā, speciāli paņēmu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. jūlijs, 14:28:09 »
Man ir tikai Akmeņkalis un Sludinātājs, Ledus princese pārdošanā vairs nav, droši vien Svešinieks arī

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. jūlijs, 14:30:41 »

Tā kā es grāmatas pērku, tad skatīšos cenu un vāku, pirkšu, ja abi liksies saderīgi :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. jūlijs, 14:57:10 »
Man ir tikai Akmeņkalis un Sludinātājs, Ledus princese pārdošanā vairs nav, droši vien Svešinieks arī

Es ņemu no bibliotēkas.
Zinu, zinu, ka Tev nepatīk grāmatas, ko jau kāds ir apgrābstījis un lasījis. :)

Man arī patīk pamainīt žanrus. Visu laiku tikai detektīvus lasīt negribu, sāk nomākt. Vai arī tikai romantika - sāk palikt par saldu. :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. jūlijs, 17:22:14 »
Vajag kļūt par bibliotekas dāmu mīluli, tad dabūsi pirmā

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. jūlijs, 17:54:25 »

Nevar, rinda ir elektroniska, bez rindas vae dabūt tikai, ja trāpies, kad atnes. Man tur "otrās mājas'', bet nekāds blats nestrādā:(Pankolu lasīju, bet viss jau aizmirsies, atceros tikai, ka Muchchas 1.grāmata bija lab, otrā - sviests, bet trešo pat nemeklēju(ja tāda ir).
Binčiju palasu gan ik pa laikam.
Šodien no plaukta paņēmu "Izbellas ceļš uz paradīzi", izskatās pēc jautrības "Ēd.Lūdzies.Mīli" stilā.
Bet par otru grāmatu pat bibliotekāres nobrīnījās, nebija vēl jaunumos pamanījušas - somu, M.Rimminens "sarkanā degundiena".
Šodien biju grāmatnīcā, bet man tiešām neceļas roka pirkt grāmatas, nofočēju vaķu un pasūtu biblenē. Neesmu nabaga, bet nu nē, gana kraut kaudzes.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. jūlijs, 18:11:20 »

Ar to, cik reti ierastos bibliotēkā, ātri kļūtu par nemīluli :D

Nāra, visās bibliotēkās tagad tāda modernizācija?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2015. gada 24. jūlijs, 19:16:48 »
Mani kaut kā "Ēd.Lūdzies.Mīli." mani neuzjautrināja. Lasīju ar interesi, bet priecājos, ka pati nenopirku ažiotāžas iespaidā.

Grāmatnīcās izšķirstīt jaunākās grāmatas ir svēta lieta. Pēc tam gaidīt, kad viņas nonāks līdz bibliotēkai, vairs nav tik forši.

Es tagad lasu trešo un ceru, ka pēdējo "Muchachas" grāmatu. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. jūlijs, 20:49:59 »
Blats ir gan. Pirms palaišanas tīklā izlasa bibliotekāri un viņu draugi...
Nē, mani tas neuztrauc, lai jau lasa.
Ir bijuši gadījumi, ka esi nākamais, bāc, pēkšņi trešais, divi tikuši kaut kā pa priekšu.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #24 : 2015. gada 27. jūlijs, 09:02:09 »
Ir bijuši gadījumi, ka esi nākamais, bāc, pēkšņi trešais, divi tikuši kaut kā pa priekšu.
Tad ir iedota man. Esmu mīlule ne blata, bet laikam regulāro apmeklējumu un precizitātes (nekad nekavēju termiņus) dēļ. Gadās, kad rindā esmu otrajā desmitā, bet rindas grāmatu iedod. Citreiz piedāvā: nevēlaties vēl kādu grāmatu no rindas un ļauj izvēlēties.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #25 : 2015. gada 27. jūlijs, 10:14:44 »
No Pankolas, atgriežoties pie tēmas sākuma, visjēdzīgākā bija tā, kur figuēja vairākas krāsainas beretes, `ja, tā bija pati pirmā un ar kriminālu intrigu. Otro izlasīju kādā Navkolasīt-brīdī, bet karalienes ārlaulības mazdēls padarīja šīs grāmatas ārpus manas pacietības robežām esošas :(  tāpēc arī tagad man rokās nonākušo Muchachas es nespēju tālāk par trim lapām palasīt,,, :(
p.s. ja kāda grib - es varētu notirgot visu komplektu:)  pa lēto - cena par kilogramu:)

p.p.s.

Meivu Binčiju neesmu lasījusi, bet tās neveiklās nagu grauzējas steriem vien gozējas Ketrinas Eljotas romānu lappusēs, turklāt beigās vēl nocopē ciema foršākos vīriešus. :D

Lai dabūtu ciema foršāko džeku, vēlams grauzt nagus, viesību laikā iet dārzā zem viesistabas logiem sakārtot apakšveļu un, ja gadījumā tev ir mazi bērni un domā, ka tāpēc nevarēsi dabūt to feino džeku, tad vajag ļaut, lai sīkais ieč.rā ledustējas pudelē un tad šo pudeli turēt mašīnā un mēģināt tur iemānīt izslāpušo puisi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 28. jūlijs, 13:44:29 »

Lai dabūtu ciema foršāko džeku, vēlams grauzt nagus, viesību laikā iet dārzā zem viesistabas logiem sakārtot apakšveļu un, ja gadījumā tev ir mazi bērni un domā, ka tāpēc nevarēsi dabūt to feino džeku, tad vajag ļaut, lai sīkais ieč.rā ledustējas pudelē un tad šo pudeli turēt mašīnā un mēģināt tur iemānīt izslāpušo puisi.

Vetārsta ievilināšanai tiek noīrēta māja laukos, apvienojot ar pilnīgu nezināšanu par mājlopu un mājputnu kopšanu, pārēdušās govis tiek noturētas par beigtām un iedarbināta trauksme sakarā ar ragu un nagu sērgu (nezinošās un nagus grauzošās sievietes minējums)... :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2015. gada 31. augusts, 09:35:18 »
Pamestais bērns patika. Izcili savīts sižets. Vainīgo neuzminēju, super (pēdējās 50 lpp. neņemot vērā, kad jau atklājās).
Super grāmata.
Paldies ieteicējiem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #28 : 2015. gada 18. oktobris, 12:31:49 »
Piektdien bibliotēkā piegāju pie burta P un ieraudzīju, ka Penkolai ir uzceptas vēl vairākas grāmatas - skatījos - lieliem burtiem Muchachas, ieskatos tuvāk - ar DAŽĀDIEM apakšvirsrakstiem - ne tikai ta "Viss ir meiteņu rokās", bet vēl DIVAS!!!
Viņa ir grafomāne, ak mans dievs...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2015. gada 18. oktobris, 19:03:39 »
pie tam aizmāršīga grafomāne