Autors Tēma: smarzhkocinji  (Lasīts 1393 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

smarzhkocinji
« : 2015. gada 26. jūlijs, 15:29:40 »
Agraak ciest nevareeju to "indisko" smarzhu, tagad kaifoju... nez kad Budas figuurinjas saakshu maajaas stiept...

Atslēdzies Pūka

Re: smarzhkocinji
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. jūlijs, 15:36:51 »
Vai tad viņiem tikai viena smarža , nav vairākas?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. jūlijs, 15:45:54 »
vinjiem iir ljoti daudz dazaadu smarzu..un ir gan dabiigi un labi,gan aplam sinteetiski veidojumi..
meitai  sāp galva un tā man nelauj smirdinaties... puiks uzreiz redz kkādas pret sevi vērstas darbības... nu tjipa domā,ka es kko izsvēpinat gibu no vinja dēmoniem Utt..katram savi niķi...bet, tagad neko nekūpinu,JO bljin, no tiem duumiem paliek dzeltenas sienas un griesti  :faint:

esmu atradusi savu idealo smarzu un kombinaciju..atcerēsos nosaukumu uzrakstīšu ...šobrīd neatceros  :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. jūlijs, 15:50:57 »
vieglāk paprasīt googlei nekā pasham atcerēties  :rofl: :rofl:

Nag Champa manejie...
tagad ,kad nesmirdinos, tikmēr mazgajos ar Nag Champa ziepem ..smarza taa pati..
IG- mellenessniega

Atslēdzies imho

« Atbilde #4 : 2015. gada 26. jūlijs, 16:12:37 »
vieglāk paprasīt googlei nekā pasham atcerēties  :rofl: :rofl:

Nag Champa manejie...
tagad ,kad nesmirdinos, tikmēr mazgajos ar Nag Champa ziepem ..smarza taa pati..

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #5 : 2015. gada 26. jūlijs, 16:16:53 »
Ilgstoši to dūmkociņu smaržu reti kurš ģimenē var paciest, bet labi der nomaskēt smēķu smaciņu
Pārāk uzmācīga smarža.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. jūlijs, 20:07:08 »
nuu dzīvojamajā telpā toč nevajag smirdināt... vai ilgtoši uzturēties piedūmojumā  :rofl:
es smirdinājos trepēs un priekšnamaa ..tad izlīdzinājās un izklīda aromāts kur vajag... ,kamēr neatklaju,ka stenderes un sienas bruuni dzeltenas kļuvušas :)) :rat:

imho...omg!!!! kas taa par zāģu mūziku...nevareju liidz galam davilkt  :faint:
IG- mellenessniega

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. jūlijs, 22:51:28 »
manā saprašanā vīraks būtu aizliedzams ar likumu. :D
sāp galva un paliek slikta dūša. dailes teātrī no finita la comedia gandrīz dabūju lēkt pār krēslu rindām, lai tiktu ārā un nenovemtu nevienam muguru. kaut gan galīgi nebiju pirmajās rindās...

piekrītu gan, ka savās mājās katrs kūpina kad un ko vēlās. bet ļoti traucē, ja sakūpināti ir kādi veikaliņi vai citas sabiedriskas telpas.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...