Autors Tēma: Garastāvokļa cilveki  (Lasīts 5815 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Garastāvokļa cilveki
« : 2015. gada 26. jūlijs, 16:31:23 »
Eh, rīt esmu spiesta (darba darīšanas) tikties ar izteiktu garastāvokļa personu. Absolūti neparedzami.
Totāli neizprotu no kā tās garst.maiņas svārstās tādā tempā.Kā risināt sarunu.
Kā jūs ar tādām personām komunicējat?

Atslēdzies Kalniņa

Re: Garastāvokļa cilveki
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. jūlijs, 16:39:48 »
Pati tāda esmu, nekā netieku galā un nespēju cīnīties. Darbā tuvākie kolēģi jau,uzmetot aci, redz, ka nav ko ar mani runāt, ka neomā. Citreiz varu čivināt, citreiz sēžu kā pūķis piepūtusies, bez jebkāda iemesla. Protams,tādā atļaujos būt tikai ar ģimeni vai tuviem darba kolēģiem. Ja jārisina nopietnas lietas vai jārunā ar priekšniecību vai klientiem, tad savācos. Tādi jau esam mēs visi, vai tad nē?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. jūlijs, 16:48:31 »
Esmu diezgan biezādaina t.i. pārāk neietekmējos no garastāvokļa cilvēkiem. Ja šauj pār strīpu, diezgan mierīgi varu pateikt, piemēram, lai ar mani runā pieklājīgi.
Pati vienmēr kontrolēju sevi, lai tikai kāds necieš no mana garastāvokļa. Tas attiecas pilnīgi uz visiem. Pašai gan reizēm ļoti grūti, bet citādi nemāku.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. jūlijs, 16:53:13 »
Baidos,ka ne tā.Parasti garastāvokļa maiņai ir kāds reāls pamats.Ne tā sarunas gaitā bez redzama pamata tikko Jā atkal Nē tad Jā .Un kas nākamreiz atkal nezini ...

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #4 : 2015. gada 26. jūlijs, 16:58:51 »
Arī tiem garastāvokļa cilvēkiem var atrast kopīgu valodu,man ir gadījies vilties cilvēkos,kuri ir tik smaidīgi vienmēr un vienā jaukā dienā viņi tev parāda ,kādi ir patiesībā.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #5 : 2015. gada 26. jūlijs, 17:05:19 »
Intereses pēc iegooglēju ''mood swings''. Diemžēl, neizskatās nemaz tik nevainīgi. Visādi iemseli esot - daži patiešām nopietni.
Bija reiz man paziņa ar izteiktām garastāvokļa maiņām. Kad redzēju, ka viņa neomā, vienīgais ko varēju darīt, ir izvairīties. Vēlāk izrādījās, ka viņa cieta no depresijas :(

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. jūlijs, 17:06:11 »
Tiem, kas ir darbā, vai jebkādā veidā no manis atkarīgi- mierīgi varu aizrādīt, lai uzliek pieklājīgu sejas izteiksmi. Pēdējos gados tomēr kaut kaā iegājies, ka cilvēki apzinās, ka vajag sevi kontrolēt. Tuviem draugiem pajautāšu, kas noticis. Vispār, darba sakarā- kāds var būt garastāvoklis, kuru tas interesē? Nevari pastrādāt- ņem slimības lapu, ej pie psihologa, makšķerēt, meditēt...kārto invaliditāti, galu galā. Kāpēc man vispār ir jāzina par svešu cilvēku garastāvokļiem?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. jūlijs, 17:33:06 »
Lidkaķi, pilnīgi piekrītu.Man aizdomas,ka tas varētu būt zems “supeego“ slieksnis,
arī neaudzinatiba kādā mērā.Ļoti grūti,,jo brīžiem gribās atspelēt tai pat stilā.
Bet nu nenolaidīsies takš līdz kam tādam,bet vrb.vajadzētu  :)
Brīžiem atgādina maza bērna uzvedību.

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. jūlijs, 18:22:41 »
Man arī garīgais svārstās, bet ne jau klientiem tas jāzina. Protams, varu nebūt tik smaidīga un labvēlīga, bet laipna esmu vienalga. Domāju, ka daru pareizi.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. jūlijs, 19:12:32 »
Katram jau kādreiz var kaut kas gadīties, kad cilvēks ir vairāk emocionāli "izšūpots", bet ir tādi, kam aizvien "gadās" un parasti uz citu rēķina, un tādus es neciešu, cenšos maksimāli distancēties, neļauties iesaistīties emocionālās manipulācijās. Lietišķās attiecības jau tāpēc arī sauc par lietišķām, ka tās paredz apvaldīt emocijas. Nav, ko savus nervus izlaist.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. jūlijs, 20:01:29 »
āāāā man kkā vienalga  :coffee:
nee toč, neapvainojos un īpaši negatavojos..un gan jau pati arii esmu svārstīga.
kaa jau te mineja kaads...  aizdomīgaaki ir vislaik laipnie un pakaļā lienošie... vai kkā citādi uz viena līmeņa stavošie...
a tā...vismaz zini,ka dziivs cilvēks...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2015. gada 26. jūlijs, 20:37:30 »
Par tiem allaž miligajiem piekrītu,pazib doma :diez ko no manis vajag?
Sagatavoties protams nevar,nezini jau vai rīt būs uķi,puķi vai rrrrrr, balts vai melns,, jā vai nē.
Jāapstiprina projets,nu un tas atkarīgs no personas omas .
Tālab arī litle stresoju.

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #12 : 2015. gada 26. jūlijs, 20:57:32 »
Ko tu streso,jo pati būsi mierīgāka un mazāk iedziļināsies garastāvoklī,jo labāk tev  viss izdosies.Man arī ir gadījies sadarboties ar cilvēkiem,kuriem ir mainīgi garastāvokļi,bet esmu atradusi kopīgu valodu.Veiksmi tev  :big_hug:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. jūlijs, 21:24:49 »
Rudzpuķe tev taisnība.Mieru tikai mieru.Nav ko krenķēties par to kā būs ja būs .  :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. jūlijs, 02:02:29 »
staigājot ienāca pratā,ka tadi mainiigie patiesība ir diezgan labs materiāls... tu vienmēr vari būt tā,kas viņa garastāvokli maini uz labo pusi :))
ar tadu domu arii jaiet,lai kā,bet daudz kas ir tavās rokās...
atbrīvojies,pasmaidi,pasaki kadu zobgaliibu par stresu kas jāpārvar šitādus projektus nododot un tici man ..viss notiks (ir jau parbaudiits)... :thumbsup:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega