Autors Tēma: Tāpēc, ka veselīgi  (Lasīts 3329 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Tāpēc, ka veselīgi
« Atbilde #15 : 2015. gada 28. jūlijs, 19:38:46 »
neēdu to, kas negaršo. pašai patīk domāt, ka ēdu veselīgi (nosacīti), man vairāk jāpūlas kontrolēt to, cik daudz es apēdu.
vairāk besī tas, ka paņem kko, kas šķiet veselīgs, palasi sastāvu un vairs vispār neko negribi pirkt.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #16 : 2015. gada 28. jūlijs, 19:47:36 »
Ir gadījies ciemos tāds ēdiens, ka vienkārši uzlieku uz šķīvja kaut ko neveseltīgu un it kā ēdu, bet patiesībā tikai imitēju, lai neuzbāžas ar ēdieniem. Mēģinu ēst sabalansēti, esmu gana daudz diētām cauri izgājusi, ka laikam zinu par tām visu un zinu pat katras konfeketes kalorijas. Diētas man bija ne resnuma, bet "tarakānu" dēļ.
Ēdu maz, veselīgi, sabalansēti. Vai garšo? Nezinu, jo diemžēl diētu laiks man ir sabendējis visu prieku par ēdienu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #17 : 2015. gada 28. jūlijs, 21:16:40 »
Hm, man atkal sajūta, ka sākot ēst visu puslīdz veselīgi (sevis pašas vien labad), visādas garšas kārpiņas tieši izbauda tīru ēdienu garšu. Nevajag man "kartupeli, kas garšo pēc vistas" utml. Tāpat jau sanāk šādi tādi našķi un lielā kāre pēc kaut kā bezgala garda un laba :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2015. gada 28. jūlijs, 21:32:22 »
Katram jau sava izpratne, kas ir "veselīgi".
Par sevi - šitā pieradinājos pie spinātiem, jo salasījos, ka vajag. Sākumā negaršoja (jo, tiešām, kas tur garšīgs, drīzāk - bezgaršīgs), tagad spināti manā ēdienkartē ir diezgan konstanta parādība. Salātos, blenderēti ar kefīru, sulā, sacepumos, zupā (kopā ar skābenēm).

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 28. jūlijs, 21:59:48 »
Kursh var apeest spinaatus par daudz... ja nu Papajs...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #21 : 2015. gada 28. jūlijs, 22:29:20 »
Kursh var apeest spinaatus par daudz... ja nu Papajs...

Beidz, spināti ir burvīgi! Es viņus varētu ēst tāpat vien, svaigus. Un pie jebkuriem dārzeņiem, un jebkuros salātos. Un vispār- jebkādā veidā. Cik viņi ir veselīgi- kas zina; pavasarī esot par daudz nitrātu, ziemā atkal- saldēti, kas arī neskaitās labi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2015. gada 28. jūlijs, 22:41:02 »
Nu bet poljubomu- kashtele spinaatu- 100g... cik ta vagonus juus var apeest?

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 29. jūlijs, 09:00:28 »

Man- zivis (siljkje nav zivs, to taapat var eest)... a vot citas zivis kkaa tom ar piespieshanos, nu, ka jaaeed tak zivis ar, veseliigi un taa...
A taa vareetu vispaar neeest...
Neēdu ar. Vnk riebj smaka... Tad būtu jābūt ap šo laiku pagalam, ja?