Autors Tēma: Par Kalnciemielas kvartāliņu  (Lasīts 4928 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Par Kalnciemielas kvartāliņu
« : 2015. gada 28. jūlijs, 21:39:04 »
Nebiju to nekad apmeklējusi. Līdz 24. jūlijam, kad tur uzstājās 3 mākslinieki - 1 no Izraēlas (to nedzirdēju), tad lietuviešu grupa (baigi patika) un latviešu "Rozā zilonis". Superīga atmosfēra, tik smuki cilvēki, satiku sen neredzētas paziņas :))))) Šitāds pasākumu formāts ir manējais.

Atslēdzies diddly

Re: Par Kalnciemielas kvartāliņu
« Atbilde #1 : 2015. gada 29. jūlijs, 10:58:28 »
Nomade,Tu neesi rīdziniece?

Protams,ka tur tie 4dienas vakaru koncerti un atmosphaira ir superīgi!

Pietika man vienu reizi tur aiziet,lai satiktu Afroru :) 1:1000 iespējām

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2015. gada 27. augusts, 13:03:03 »
Arī nekad neesmu bijusi citādi, kā uz tirdziņiem, bet ir doma šovakar aiziet (ja kājas turēs attālumu), bet, kā ir tad, ja tautas ļoti daudz? Uz Kaboverdes dziedātāju až 700 ļautiņu taisās iet... Cik tad tur tās vietas?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 27. augusts, 14:46:42 »
Diddly iedvesmota arī taisos tā kā šovakar apmeklēt koncertu. Jā tas, ka tautas daudz varētu būt. Man kā reizi nav kompānijas...pašlaik. Varbūt ka līdz vakaram kaut kas saveidosies...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #4 : 2015. gada 28. augusts, 00:00:24 »
oi,šovakar bija dikti labi. Tautas gan daudz,šuma mnogo,visi ļurkst,tempj vīnu un alu,un sākumā nemana,ka dziedātāja jau otro dziesmu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. augusts, 00:03:17 »
oi,šovakar bija dikti labi. Tautas gan daudz,šuma mnogo,visi ļurkst,tempj vīnu un alu,un sākumā nemana,ka dziedātāja jau otro dziesmu.

Nahrjukalas?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. augusts, 00:33:09 »
Mana kompānija bija vīrs. Brīžam metu acis uz visām pusēm, domājot, nez kāds no ss arī ir, bet, tā kā tikpat kā nevienu no jums vaigā nepazīstu, varēju tikai fantazēt.
Laikam paveicās, ka bijām salīdzinoši agri (pirmo reizi - par lietu kārtību ne jausmas), tāpēc kaut kā lēnām piebīdījāmies tuvu skatuvei un fona murdoņu mazāk jutām.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #7 : 2015. gada 28. augusts, 10:43:57 »
Jautājums Kalnciema ielas pasākumu regulārajām/-iem apmeklētājām/-iem - tā tas parasti ir, ja pasākums pieteikts no 19-23, tad koncerts sākas ap 21, un līdz tam publika var baudīt vīnu, ēdienu un pati sevi? 

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #8 : 2015. gada 28. augusts, 12:20:34 »
Parasti ir arii iesildiitaaji, kas to laiku uzstaajas. Kad bija Aisha un Goran Gora, redzeeju tikai iesildiitaajus, jo tajaa puulii, tikko esi pieceelies, peec tam vairs vietas, kur apseesties nav. Taadeelj var naakt uz 21, tieshi uz to, ko veelies, vai arii ieprieksh rezerveet galdinju, lai ir drosha seedvieta :) To uzzinaaju tikai pagaajushajaa nedeeljaa, taadeelj tehnisku informaaciju sniegt nevaru.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. augusts, 14:10:10 »
Vakar puiši dīdžejoja regeju, savā ziņā atbilstoši iesildītāji. Pēc sēdvietas neprasījās, jo mūzika tāda, ka dīdīties vien gribas.
Par galdiņa rezervēšanu ņemšu vērā, paldies.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. augusts, 15:39:44 »
jau otro ceturtdienu pēc kārtas Kalnciemā nonācām pēc cita koncerta baudīšanas. Tas pirmais beidzās deviņos, GoranGoras vakarā Kalnciemā pēc deviņiem jau viss pilnā sparā gāja, centrālais vakara mākslinieks bija uz skatuves un varēja just, ka jau krietnu brīdi. Bet vakar aizgājām ap to pašu laiku, kādiem 21.15 - vēl iesildītāji regejoja i neizskatījās ka drīzākajā laikā Lura uz skatuves parādīsies... :(
Cikos viņa sāka?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2015. gada 28. augusts, 15:46:42 »
Man šķita drīz tad arī sāka...Vīrs saka - tajos 21.15.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #12 : 2015. gada 29. augusts, 12:27:19 »
Man pēkšni uzklupa vīruss.Temperatūra 38.5 un es nekur neaizgāju. Bet kur ir izvietoti tie galdiņi pie kuriem ir sēdvietas? Tas iekšpagalms taču tik mazs?!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #13 : 2015. gada 29. augusts, 12:41:24 »
Man pēkšni uzklupa vīruss.Temperatūra 38.5 un es nekur neaizgāju. Bet kur ir izvietoti tie galdiņi pie kuriem ir sēdvietas? Tas iekšpagalms taču tik mazs?!
Galdiņi ir kalnciemielas pusē. Taisni pie ieejas. Rezervācija 20€
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 29. augusts, 13:07:42 »
O, jā, tas dīvaino hipsteru laukumiņš ir riktīga kāstuve...
Eko, bio tautas māksla, bet cenas uh la la...