Alternatīvās ziņas. Faktus pārbaudi pats.
Sietlā uz Hetero praidu atnākuši neviens dalībnieks.
Turcija bombardē Kurdu tautas partijas spēku pozīcijas. Kas jauns? Nu tas, ka tiek apšaudītas pozīcijas arī pašā Turcijas teritorijā. Man tas liekas mulsinoši.
Sīrijas nemiernieki turpina veiksmīgi uzbrukt valdības spēkiem. ISIL spēki ieņem jaunus objektus Irākā. Bardaks. Kurš to visu uzspēra gaisā? Kuram savu problēmu nepietiek jautrībai...
Janukovičš panācis, ka tiek "izņemts" no Interpola meklētāko personu saraksta, liecības sniegšot videokonferences formātā. Nu ja, tas ka dzīvs, būs jaatstrādā pa pilnu programmu.
Ķīnā biržas krahs. Nu sākās tas ap 3 nedēļas atpakaļ, valsts iejaucās, bet ar pirmdienu atkal viss gāžās. Uz bankrota sliekšņa ap 90 000 000 biržas mazo klientu/treideru. Kāpēc neko nedzirdam? Nu tapēc, ka valsti vada "sarkanie" un visu slēpj.
Rublis krīt, nafta krīt. Turam īkšķus.
Galvenais N.Savčenko alibi - "es jau biju sagūstīta, kad notika man inkriminētie noziegumi". Es piebilstu, ka arī noziegumus organizēja gūstītāji, bet to jau mēs visu zinam.
Itāļu deputāti sataisījušies uz Krimu. Kaut kāds ceļojošais sekstūrisms "uz izsaukumu" sācies?
ASV atbrīvošot Izraēlas spiegu, kas sēž jau 30 gadus. Savējie savējos spīdzina?