Autors Tēma: pārtraukumi starp attiecībām  (Lasīts 5372 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: paartraukumi starp attieciibaam
« Atbilde #15 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:20:37 »
peec just for fun...
Esi droša, ka rakstu kārtīgi izlasīji? Varbūt autore arī nekādu just for fun pat domās nepieļauj?
Pēc Ļoti Nopietnām Attiecībām pati no sevis kāda pauzīte iestāsies, nekādas auras pieminēt nevajadzēs.

UPD: raksts saucas "Kā sievietei ar bērniem atrast vīru". Vairāk demo versijā nevar salasīt.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 29. jūlijs, 18:36:28 no Spārka »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:35:58 »
peec just for fun...
Esi droša, ka rakstu kārtīgi izlasīji? Varbūt autore arī nekādu just for fun pat domās nepieļauj?
Pēc Ļoti Nopietnām Attiecībām pati no sevis kāda pauzīte iestāsies, nekādas auras pieminēt nevajadzēs.

Nee, tur bija mineets, ka peec jebkaa ar viirieti, kvai tikai sex, atskaite saakas no jauna...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:37:58 »
Vot par sarunaam un kokteiljiem nebi mineets, vai vakars ar dzirksti, bet bez sex, ar to auru iemaitaa...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:51:10 »
Veči just for fun nepārtrauktā plūdumā viens pēc otra a priori maitā auru, tas tak pat ezim skaidrs. Tā kā pastāvi nu rāma pāris gadus, lai aura mazliet atkopjas pēc trakā skŗējiena. Savādāk, kas tevi jems ar sabeigtu auru?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:53:46 »
Oi, nu gan ziepes... Bija man viena pazīstama dāma, kas par mīļāko vienam precētam khm.. subjektam bezvīrieša periodā skaitījās. Uz "labi, kamēr labi, bet es paturu tiesības jebkurā brīdī pazust no tavas dzīves" pamatiem.
Iepazinās ar citu, pirmajā randiņā pārgulēja, pasūtīja mīļāko un pēc pusotra mēneša kāzas. Karma ne karma, bet dzīvo tā nekas - džeks labs, sīcis uzorganizēts, nežēlojas, ka vīrs nemīl... :D

Kaut kā jau jātur izlaidīgākās būtnes grožos, vismaz stāstot par ezotēriku... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:54:25 »
Sarunas pie kafijas tases un sasmaidīšanās ar kādu noslēpumainu svešinieku neskaitās, tas tak arī pat ezim skaidrs.
Rakstu neesmu lasījusi, bet lasīju interviju ar paukšķa sievu, lūk, tas man bija reāls šoks. Nezināju, ka viņiem tur tā..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:55:04 »
Nee, tur jaabuut galiigi saspiedushamies...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2015. gada 29. jūlijs, 18:57:20 »
Nu Paukshtello vnm ljoti iipatns licies, es biju gaidiijusi, ka tas raksts veel trakaaks buus...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2015. gada 29. jūlijs, 19:09:33 »
No otras puses, ja jau veči just for fun, var uzskatīt, ka tai sievietei attiecību vispār nav bijis, tā teikt, dvēsele nav skarta. Nu tā, kā prostitūtai. Miesa atdota, nauda saņemta, bet pati - čistaja duša..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2015. gada 29. jūlijs, 19:11:14 »
Tu laikam visu foto albumu taisies atrādīt. Tai tēmā par foto apsēstajiem nav ko teikt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 29. jūlijs, 19:19:33 »
Es sevi motiveeju ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2015. gada 29. jūlijs, 19:56:40 »
   :rofl: gan jau būs,kas uz šo “pērli“ pavilksies.  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2015. gada 29. jūlijs, 23:32:42 »
Es sevi motiveeju ;)
Motivē ceļojumam uz siltajām jūrām?

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2015. gada 30. jūlijs, 15:54:57 »
Vai autore nav samurgojusi kaut ko veterinārijas -apm. ja kuci aplecis krancis, tad viņa vaislai vairs nav derīga.

Te izcelsme varētu būt no līdzīgām idejām, kaut kāda fizioloģija pamatā

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2015. gada 08. augusts, 22:32:13 »
es savu auru samitāju agrā jaunībā... ceru,ka ne daudzām dzīvēm uz priekšu  :sad_smiley:
gan jau kkada racionālā doma ir tajaa,ko Ineshuks min...(rakstu naf kur izlasiit)... bet nu ...kaa akmenī cirst,ka 2.gadi :o un atskaite sakas no katra ciki/piki....  :confused: es te tā rakstu un modeleju galvā....nee, toč :rat: ,tad ar mani buutu galiigi traki...

dziiva tomēr esmu... skatieties uz mani un neticiet visam,ko zurnalos raksta  :taunt:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega