Autors Tēma: dots devējam atdodas... kā sauc, tā atskan...  (Lasīts 3579 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

dots devējam atdodas... kā sauc, tā atskan...
« : 2015. gada 29. jūlijs, 20:07:52 »
kad cilvēks otram nelietības dara, parasti citi mierina - gan jau viņ dabūs atpakaļ...

vai ir reāli pierādījumi šim? vai sagaidījāt...?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 29. jūlijs, 21:28:48 no pitons »

Atslēdzies flyingcat

Re: dots devējam atdodas...
« Atbilde #1 : 2015. gada 29. jūlijs, 20:12:24 »
Ir redzēts, un ne vienu reizi vien. Vairāk uz citiem- man laikam tā smagi neviens pāri nav nodarījis. Tajā mehānismā nav nekā mistiska- cilvēks, kurš destruktīvi rīkojas, pats ar savām darbībām izrok sev bedri.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2015. gada 29. jūlijs, 20:12:42 »
Jā. Ir kaut kāda "šīs dzīves karma". Stāstīt būtu gari un citiem neinteresanti, bet esmu pārliecināta - ir.
Pati esmu dabūjusi atpakaļ pat domas par citiem no sērijas "ak, kungs, kā tā var!". Tas viss "kā tā var" ar mani ir vēlāk atgadījies.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2015. gada 29. jūlijs, 20:43:19 »
man klasē bij divi puiki, kas noveda tiktāl, ka nomainīju skolu. vienu nošāva, otrs pakārās. neba nu manis dēļ, protams, laikam bij sakrājies arī no visa cita kā... bet fakts.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #4 : 2015. gada 29. jūlijs, 21:24:37 »
vai sagaidījāt...?
Sagaidīju gan.
Saka jau, ka Dieva dzirnas maļ lēni, bet labi. Reizēm gan gribas iegriezt straujāk, it īpaši, zinot, kā to var izdarīt.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #5 : 2015. gada 29. jūlijs, 21:24:57 »
Es šo teicienu parasti attiecinu uz labajiem darbiem.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #6 : 2015. gada 29. jūlijs, 21:28:02 »
Es šo teicienu parasti attiecinu uz labajiem darbiem.
Vai tad pārmācīt nekrietneļus nav labi? Tas pat ir pedagoģiski.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2015. gada 29. jūlijs, 21:28:45 »
Es gan esmu vēl fāzē, kad redzu, ka visi nelietīgo darbu pastrādātāji dzīvo, cepuri kuldami.

Atslēdzies Narcise

Re: dots devējam atdodas... kā sauc, tā atskan...
« Atbilde #8 : 2015. gada 29. jūlijs, 21:45:16 »
Manu dēlu 2 g vecumā 1 attāla radiniece nosauca par zagli tikai tāpēc, ka viņš viņas dēla mašīnīti paņēma paspēlēties smilšu kastē, kur abi tobrīd kopā (!) spēlējās, ticiet vai nē, bet viņas pašas dēlu pēc gadiem 16 notiesāja par zādzībām un ielika cietumā.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #9 : 2015. gada 29. jūlijs, 21:51:19 »
Es gan esmu vēl fāzē, kad redzu, ka visi nelietīgo darbu pastrādātāji dzīvo, cepuri kuldami.
Kaut kad jau atmaksa nāk. Un nekāda nauda nelīdz. No pēdējā laika ziņām kaut vai šī: http://apollo.tvnet.lv/zinas/kadreizejais-ministru-prezidents-birkavs-kluvis-teju-akls/699701 (bet bija jau visos ziņu portālos)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2015. gada 29. jūlijs, 22:03:07 »
Ā, šo politiķu aprindās un veco laiku biznesmeņu rindās tiešam krīt viens pēc otra..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #11 : 2015. gada 29. jūlijs, 22:08:42 »

Kaut kad jau atmaksa nāk. Un nekāda nauda nelīdz. No pēdējā laika ziņām kaut vai šī: http://apollo.tvnet.lv/zinas/kadreizejais-ministru-prezidents-birkavs-kluvis-teju-akls/699701 (bet bija jau visos ziņu portālos)
Nezinu, ko, Jūsuprāt, Birkavs tik sliktu pastrādājis, ka viņam redze jāzaudē.. Piem.tāds Lavents pusi tautas aptīrījis savulaik, bet dzīvo sveiks un vesels...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 29. jūlijs, 22:20:47 no pitons »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 29. jūlijs, 22:17:10 »
Neticu "Dieva atmaksai"

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #13 : 2015. gada 29. jūlijs, 22:31:58 »

Nezinu, ko, Jūsuprāt, Birkavs tik sliktu pastrādājis, ka viņam redze jāzaudē.. Piem.tāds Lavents pusi tautas aptīrījis savulaik, bet dzīvo sveiks un vesels...
Man palika iespaids, ka viņš ilgus gadus bija viens no "pelēkajiem kardināliem" , kuriem pateicoties mēs esam tur, kur esam... Un vēl, reiz lasīju apmēram tādu domu - jo mazāk samaitāts ir cilvēks, jo ātrāk viņš saņem mācību par saviem sliktajiem darbiem. Tātad patiesi lieliem neliešiem ilgi jāgaida... :rat:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #14 : 2015. gada 29. jūlijs, 22:43:27 »
aga, es arī
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/