Autors Tēma: dots devējam atdodas... kā sauc, tā atskan...  (Lasīts 3593 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Koffi

Re: dots devējam atdodas... kā sauc, tā atskan...
« Atbilde #15 : 2015. gada 29. jūlijs, 22:49:47 »
Viena kaimene noindēja manu kabeli, kas gāja pie viņas kucītes. Pēc pāris gadiem pati ar vēzi aizgāja. Tas bija grūtajos 90ajos, kad vēl sterilizācijas un kastrācijas nebija lāgā pieejamas un arī vēl tādas kā svešas..
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 30. jūlijs, 08:44:59 »
kad cilvēks otram nelietības dara, parasti citi mierina - gan jau viņ dabūs atpakaļ...

vai ir reāli pierādījumi šim? vai sagaidījāt...?

es negaidu. gaidīt atmaksu ir tas pats, kas atriebties, tātad - darīt ļaunu. Priekš kam? Taisnība tikpat šajā pasaulē nav ieplānota. Katram tajā brīdī bija savi motīvi. Ne vienmēr pozitīvi, ne vienmēr citiem saprotami. Karmu mijiedarbības mudžekli nevienam zemes cilvēkam nav lemts saprast.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #17 : 2015. gada 30. jūlijs, 08:56:18 »
Jā notiek , gan ar mani , gan citiem . Juniors man to skaidro ar to , ka laiks ir sarāvies un nav jāgaida līdz 7 paaudzei , mums tiek dota iespēja savas dzīves laikā izstrēbt paša ievārīto putru. un labi , ka tā , negribu , lai mani bērni manis dēļ ciestu .
 Arī labie darbi atmaksājas , tas priecē !

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2015. gada 30. jūlijs, 12:18:33 »

es negaidu. gaidīt atmaksu ir tas pats, kas atriebties, tātad - darīt ļaunu. Priekš kam? Taisnība tikpat šajā pasaulē nav ieplānota. Katram tajā brīdī bija savi motīvi. Ne vienmēr pozitīvi, ne vienmēr citiem saprotami. Karmu mijiedarbības mudžekli nevienam zemes cilvēkam nav lemts saprast.

100procentīgi pievienojos,kaut reizēm to domu par Pasauli un Taisnigumu nav tik viegli
aizgaiņāt...  :)

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #19 : 2015. gada 30. jūlijs, 12:51:43 »
Te piekrītu Justīnei:**Es šo teicienu parasti attiecinu uz labajiem darbiem.**
Par to atmaksu (gan labu,gan ļaunu) Radītājs jau ir parūpējies,ielikdams cilvēkam  līdz ar dvēseli arī sirdsapziņu.Labie darbi pirmkārt jau priecē pašu darītāju,bet sliktie darbi grauž sirdi un prātu līdz mūža beigām.Varētu jau teikt,ka dažiem slepkavniekiem un neliešiem  nekas neko negrauž,bet viņi īstenībā  ir baiļu un gļēvuma mākti monstri,savu dzīvi ir norakuši ,vēl dzīvi būdami.Atmaksa jau nava jāgaida no malas,tā sēd mūsos pašos katrā iekšā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #20 : 2015. gada 02. augusts, 18:34:15 »
Es negaidu, ka kādam, kas man nodarijis sliktu, nāktu " atmaksa". Bet esmu ievērojusi, ka tiem cilvēkiem tomēr kaut kā īsti neiet tai dzīvē.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2015. gada 02. augusts, 18:56:09 »
Principā jau tas ir tikai loģiski - ja cilvēks ir ar tendenci sūdus vārīt, tad agri vai vēlu savāra arī bišķīti sev...
Visus sakost!