Autors Tēma: Animācija pieaugušiem "Minions"  (Lasīts 999 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Animācija pieaugušiem "Minions"
« : 2015. gada 02. augusts, 13:37:13 »
It kā bērnu filma, bet labākajā gadījumā to varētu skatīties tīņi vai jaunieši. Tā jau būtu forši, ir humors un smieklīgas situācijas, bet, kāpēc viss jāparāda caur vardarbību, vienmēr kaut kas krīt un brūk, tiek sadauzīts un sists. Nu labi, ka visi paliek dzīvi, pat ļaunie.
Kas tie minioni īsti ir, nezinu. Kaut kādi sīki, dzelteni radījumi, kas dzīvo miljons gadu, un viņiem vienmēr vajaga kādu bosu, kam kalpot. Trīs tādi radījumi dodas pasaulē, nonāk Londonā, mēģina nospert karalienes kroni, viens no viņiem pats nejauši kļūst par karali, bet patiesībā kroni grib daiļā ļaundare Skarleta, kuras uzdevumā tie minioni arī dzinās pēc kroņa.
Kaut kāda doma jau tajā visā bija un humors arī, bet vispār izklaides filma, kas der tīņiem vai vieglprātīgiem pieaugušiem. Un gan jau būs vēl turpinājums, jo ļaundari palika neiznīcināti.

Re: Animācija pieaugušiem "Minions"
« Atbilde #1 : 2015. gada 02. augusts, 15:10:24 »
ļaundaris arī nekad netiks iznīcināts, jo minioniem kā reiz vajag ļaundari, kam kalpot.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 03. augusts, 10:05:04 »
Bronja, nu Ti dajosh ;)

Shitaa filmele ir tipisks piemeers ar minimaalaam puuleem pikji saraust... Nejaukais es I un II minjoni iekaroja popularitaati, kaapeec lai shos veel nepaekspluateetu pie satura, manupraat, absoluuti nepiestraadaajot...

Bet pikji sarausiis uz veciem lauriem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2015. gada 03. augusts, 10:05:54 »
PS turpinaajumi kaa reiz jau bija, te uzrazhots "priekshstaasts"

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2015. gada 03. augusts, 10:09:11 »
Es neko nezinu par iepriekšējiem minioniem, tāpēc man tur viss svešs un nesaprotams. Uzrakstīju korekti, lai neapvainotu tos, kam šādi "murdziņi" liekas forši.
Tīņi kinozālē baigi smējās, laikam viņi ir īstā mērķauditorija.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2015. gada 03. augusts, 10:24:26 »
Shitas toch bija murdzinjsh... stiepts un bez satura... iznjemot peedeejaas 5 sekundes, kur top skaidrs, kur Nejaukais Es minjonu armiju sev dabuuja...

A taas bi feinas filmeles, otraa pat feinaaka kaa pirmaa