Autors Tēma: Tests pēc Freida  (Lasīts 3837 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Tests pēc Freida
« Atbilde #1 : 2015. gada 02. augusts, 20:51:43 »
Freids jau ir gndr 80 g kā miris, pa šo laiku nomainījušās n-tās paaudzes un dzīvesveids, līdz ar to arī  personību tipi, tāpēc šis naivais tests ir novecojis, saudzīgi izsakoties. :) Izbrīna, ka konkr.publicēšanas avots (ne jau Broņa) nav pacenties neko  mūsdienīgāku sameklēt, turklāt testiem īpaši pieķerties vispār nevajadzētu. :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2015. gada 02. augusts, 20:56:53 »
Nu tak visi saprot, ka šādos portālos ielikti testi ir izklaide. Tāpat kā horoskopi. Tik un tā man sanāca negaidīti interesanti un trāpīgi. Tāpēc arī ieliku, ka it kā tik vienkārši un naivi, bet par personību tomēr pasaka kaut ko būtisku.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #3 : 2015. gada 02. augusts, 22:18:45 »
Nezinu, mani personīgi kaitina sievietes salīdzinājums ar kaiju. Ja kaut vai drusku tuvāk paskatās uz kaiju, tās izturēšanos, nevis tikai sajūsminās par kaijas lidojumu virs jūras, būtu labāk izvēlējies salīdzinājumam kādu citu putnu!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2015. gada 02. augusts, 22:23:09 »
Bet tu taču nezināji, ka kaija būs sieviete.. tāpat zirgi - vīrieši. Vispār smieklīgi, es tur palasīju komentāros, ka citiem kaijas saistās ar kaut ko nepatīkamu.. Un tās bija citas sievietes. Vispār jautri - ķērc un pieķēzī..

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #5 : 2015. gada 03. augusts, 00:03:12 »
Tur jau tā lieta, ka tad, kad viņas pavēro tuvāk, tās asociācijas nudien nav nekādas jaukās!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #6 : 2015. gada 03. augusts, 00:04:39 »
Laikam jau cilvēki dalās divās grupās - tie, kas kaijas redzējuši tālumā cēli lidojot un tie, kas viņas diemžēl redzējuši no citas puses...  :rat:

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 03. augusts, 09:22:47 »
Tur jau tik precīzi nebija teikts, vai tās kaijas lido tālumā vai virs galvas.... Un jā, vismaz man virs galvas lidojoši putni, jo īpaši palieli, rosina piesegt frizūru...  pļeka būs... pieredze...

Un jā, Frieds nav dzīvojis 21 g.s. ... Citas sievietes ne vnm ir konkurentes vai kkas slikts :P
Lūk, vīrieša lietderība samazinājusies, apmēram kā zirgam saimniecībā...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 03. augusts, 12:22:41 »
Hi, hi, diezgan sviestaini, lai gan kaut kāda saistība ir. Vietām.

IMHO kaijas = miers.
Ja kaijas lido, tātad ir ko ēst, un neviens uz viņām nešauj.
Jā, esmu dzīvojusi arī Rīgā pie jūras, kur kaijas gar logiem regulāri lidoja bļaudamas. Man patika viņu saucieni. Kamēr ķērcošu bābu bari atsit atmiņā rindu no dziesmiņas "Ādolf, kur ir mans automāts?".

IMHO saistība ar sievietēm visai apšaubāma.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2015. gada 03. augusts, 13:08:52 »
Tā ir tava attieksme pret sievietēm.. Un tev tā divejāda - māte barotāja un ķercošas bābas..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 03. augusts, 13:35:16 »
Precizēsim - ķērcošu sieviešu bari, ko citādi kā par bābām nenosauksi. Atšķirībā no kaijām, kas mani nervozu nepadara. Un saistības nekādas. Pat pēc Freida. :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 03. augusts, 13:35:16 »
trix kkur ir taisnība, ka tādā ziņā gan:  ja bābu ķērkšnaan un ķezīšanās krīt acīs, tad nekādu nopietnāku problēmu nav. Kvai šaušanas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2015. gada 03. augusts, 13:38:17 »
Es pat nezinu, kas mūdienās būtu freidiski piemērots sievietēm (ne bābām)? Stirnas?... bet johaidī, man asociētos ar gardu sautējumu...
Stārķi?
smartphoni? - dārgs un, kad gļuko, kaitinošs štrunts, bez kā tomēr nevar iztikt ...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 03. augusts, 13:59:05 »
smartphoni? - dārgs un, kad gļuko, kaitinošs štrunts, bez kā tomēr nevar iztikt ...
Mierīgi var. :D

Tur jau tas pods, ka grozi kā gribi, bet visi ļautiņi vienā Prokrusta gultā neietilps nekādi... Krietna daļa, protams, mauc pa kaut kādām stereotipiskām sliedēm, bet ne tuvu ne visi.
Tāpat kā ar tām kaijām - tam, kas kaijas redzējis tikai gleznās un romantiskās filmās, tās saistās ar kaut ko baltu un cēlu, lai gan tam pašam indivīdam sievietes ir tā saķēzījušas dvēselē, ka derdz kā suga. Un kur ieklasificēt beduīnu, kas sievietes ir redzējis, bet kaijas nekad mūžā?

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 03. augusts, 14:04:31 »
Mierīgi var. :D

Lūk, freidisti secinātu, ka tāpēc Tev ir vīrs, bet man ....