Autors Tēma: Divas dienas Varšavā - atskaite :)  (Lasīts 4788 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Divas dienas Varšavā - atskaite :)
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. augusts, 14:20:06 »
Ko tad Tu gribēji? Kamēr 50 cilvēki trīsreiz iet čurāt - pusotra stunda pagalam. Tomēr gabals arī, ar auto pat baigi zem 8,5 h neaizbrauksi, ja nu vienīgi ar 140

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2015. gada 03. augusts, 14:21:51 »
Ļoti jauks ceļojums un apraksts! Jumta dārzi patīk! Droši vien jau pieminēts , bet vēlreiz - cena 1 cilv. turp atpakaļ, transporta cena?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2015. gada 03. augusts, 14:27:51 »
A obligāti caur Viļņu jābrauc.. Vai tad pa taisno nevar?

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #18 : 2015. gada 03. augusts, 14:28:35 »
Ko tad Tu gribēji? Kamēr 50 cilvēki trīsreiz iet čurāt - pusotra stunda pagalam. Tomēr gabals arī, ar auto pat baigi zem 8,5 h neaizbrauksi, ja nu vienīgi ar 140
A vot i nē... Čurājamo paužu nebija. vispār. Kas gribēja, gāja autobusa labierīcībās. Kas negribēja - cietās...  :blushing:
Viļņā bija pauze, jo iebraucām ātrāk kā plānots. Atpakaļceļā bija baigā aizkavēšanās (izbraucām stundu vēlāk, kā paredzēts, par to gan iepriekšējā dienā jau pabrīdināja, plus vēl nostāvējām labu laiku ceļu remontu dēļ), tāpēc pēdējos pārsimts km šoferis ļoti steidzās (140 varbūt nebija, bet tuvu tam).

Ļoti jauks ceļojums un apraksts! Jumta dārzi patīk! Droši vien jau pieminēts , bet vēlreiz - cena 1 cilv. turp atpakaļ, transporta cena?

Cena... Mēs trāpījām uz akciju, tāpēc autobusa biļete turp-atpakaļ vienai personai izmaksāja 24€.
Standarta cena, manuprāt, ir 30€ vienā virzienā.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. augusts, 14:30:27 »
A obligāti caur Viļņu jābrauc.. Vai tad pa taisno nevar?

Gan jau var. Ecolines ir arī tiešais reiss Rīga-Varšava, bet tam nebija atlaižu... ;) (un es tā skatos, ka pēc laika tas pats vien sanāk)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2015. gada 03. augusts, 14:32:59 »
Bet dārgi nav. Tikai tas garais ceļš..

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. augusts, 14:38:43 »
No vienas puses, ceļš garš. No otras puses... Izbraucām mēs 2.30 naktī. Tātad pirmās 4 h (līdz Viļņai) vienkārši nogulējām (nakts, galu galā :) ). Pēc tam...filmas (kā man patīk, ka autobusā ir katram priekšā mazs ekrāniņš un liela filmu izvēle... :)  ), grāmata, rokdarbi... Pa logu kaut vai var skatīties. Vienīgi tas, ka visu laiku jāsēž, jā, tas var būt pagrūti.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2015. gada 03. augusts, 19:54:14 »
Kā ar viesnīcu? To arī piedāvā?
Nu ļoti skaistas bildes. Man pa lielākai daļai sanācis Varšavai tik cauri braukt, pie tam - ziemā....
Visus sakost!

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #23 : 2015. gada 03. augusts, 21:11:59 »
Man arī tikai cauri braukt bija sanācis. Un - pa nakti, līdz ar to vienmēr arī tā caurbraukšana tika nogulēta.
Viesnīcu rezervējām caur booking.com lapu. Es fanoju par šo lapu ;) Reģistrētiem lietotājiem ir visādi "secret deals" un speciāli piedāvājumi. Es laikam kādu nedēļu katru vakaru pačekoju piedāvājumus, kamēr dabūju, ko gribēju -  2 naktīm 2 personām numuriņu ar brokastīm un bezmaksas wifi par 105€ (viesnīca tiešām labā vietā - 10 minūtes no autobusa, līdz vecpilsētai minūtes 15-20 (ja nestājas pie katra staba pētīt, kas tas par smuku žodziņu vai interesantu stabiņu, kā mēs to darījām ;)  ). Bija arī daudz lētāki varianti hosteļos ar kopējām tualetēm/dušām, bet mums gribējās komfortu.... Ja kādam interesē - hotel Chmielna (2-zvaigžņu, bet tas nav rādītājs, esmu dzīvojusi arī 4-zvaigznēs, kur sliktāki apstākļi).

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2015. gada 03. augusts, 21:14:17 »
Priekš Polija padārga viesnīca. Smalkākās zemēs ar vairāk zvaigznēm pat  ir lētāk.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #25 : 2015. gada 03. augusts, 21:24:46 »
Saki? Varbūt arī. Neesmu tik daudz braukājusi, bet man šķita cena ok viesnīcai pilsētas centrā. Mums budžetā bija pat lielāks cipars paredzēts.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #26 : 2015. gada 04. augusts, 12:19:41 »
Kikimora ir baigais malacis!  :thumbsup:

P.s. Caur Viļņu jābrauc obligāti.
Ecolines atlaidēm es ieteiktu visiem piesekot, jo vienreiz bij Parīze - 30 Euro vienā virzienā.
Ecolines uz 5 - 10 min. (ir vietas kur 40) aiz Varšavas stājās katras 2 - 4 stundas (ir arī stundīgi intervāli), var uzpīpēt un WC.
Ecolines busā, kurā nav komforts, WC, bufete (var pat kārtīgi paēst silto un ne dārgi) un nets (arī filmu paka) nemaz neesu trāpījis. Nets gan aiz Vācijas kaut kur pazūd.  :rofl:
Katram pasažierim ir 220 rozete, var spēlēties ar kompi, vai telefonu un nebaidīties, ka bez sakariem paliec izkāpjot no busa. Un tas ir baigi feini.

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 04. augusts, 12:35:45 no Mao »

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 04. augusts, 12:24:09 »
Varšavas centram ļoti o.k. cena viesnīcai.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #28 : 2015. gada 04. augusts, 23:14:47 »
Tu ar Varšavu nāc kā saukta!
Es tieši atpakaļceļā uz savu mītnes zemi domāju tur nedaudz pakavēties. Man no tava stāsta tagad jau pāris vietas ir padomā.
Paldies!

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #29 : 2015. gada 05. augusts, 19:39:19 »
Tu ar Varšavu nāc kā saukta!
Es tieši atpakaļceļā uz savu mītnes zemi domāju tur nedaudz pakavēties. Man no tava stāsta tagad jau pāris vietas ir padomā.
Paldies!

Man prieks, ka info noderēja :)