Autors Tēma: Aktieris Bulis Krimā.  (Lasīts 6304 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Aktieris Bulis Krimā.
« Atbilde #15 : 2015. gada 04. augusts, 15:41:23 »
Tāpēc jau tie smukie/ās taisa lielākus sūdus nekā pelēkie. Paši izlaiduši esam.  :betons:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2015. gada 04. augusts, 15:42:11 »
A ko Mielavs SASTRĀDĀJIS?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #17 : 2015. gada 04. augusts, 15:45:46 »
9. maijā pie pieminekļa dziedāja, tā šķiet
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2015. gada 04. augusts, 15:46:56 »
Katru gadu tur mauroja..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 04. augusts, 15:47:40 »
Smuks (skaitaas ka) peerkams puishkaans

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2015. gada 04. augusts, 15:49:12 »
Un bezsmadzeņu. Sākot jau ar Gaļinas laikiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2015. gada 04. augusts, 15:50:04 »
Vēlreiz saku, ka es neredzu problēmu, kamēr viņš neuzstāja no tribīnes un neizkliedz nepieņemamus saukļus vai arī neņem ieroci rokā.

Tātad Tu neredzi problēmu, ka kāds šķērso valsts robežu nelegāli. Pa manam, ļoti bīstama pozīcija. Bet varbūt es sabiezinu krāsas.

Man ir aizdomas, ka Tu pats līdz galam nesaproti, par ko runā. Krima nav slēgtā zona, un Bulis nav furgonā pa kluso tur ievests.
Politika un teritoriālā piederība ir pavisam cita lieta, un to es šobrīd neapskatu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2015. gada 04. augusts, 15:54:48 »
9. maijā pie pieminekļa dziedāja, tā šķiet

BET 9. MAIJS IR VIENAS MŪSU SABIEDRĪBAS DAĻAS SVĒTKI (KURI MUMS IR MENTĀLI NEPATĪKAMI), toties tie nav aizliegti. Mums, jau arī, Latviešiem jāsaprot, ka citus varbūt ij zirņi ar kefīru tracina, ij tā mūžīgā dziedāšana (parasti sērīgā) un dejošana. 9. maija sakarā drīzāk būtu jārisina problēma, ka tie notiek karātavu laukumā.

Ņujorkā arī vienā laukumā bij sapulcējušies uzvarētaji - dzēra čabi, braukāja ar volgām uz žiguļiem ar uzrakstiem "Uz Berlīni" un auroja savas dziesmas. I neko - brīvība tas saucās.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2015. gada 04. augusts, 15:56:49 »
Mēs savā zemē varam dziedāt, cik sērīgi gribam, un dancāt un zirņus ēst..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2015. gada 04. augusts, 15:58:20 »
Mēs savā zemē varam dziedāt, cik sērīgi gribam, un dancāt un zirņus ēst..

Nu tak!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2015. gada 04. augusts, 16:00:30 »
Vēlreiz saku, ka es neredzu problēmu, kamēr viņš neuzstāja no tribīnes un neizkliedz nepieņemamus saukļus vai arī neņem ieroci rokā.

Tātad Tu neredzi problēmu, ka kāds šķērso valsts robežu nelegāli. Pa manam, ļoti bīstama pozīcija. Bet varbūt es sabiezinu krāsas.

Man ir aizdomas, ka Tu pats līdz galam nesaproti, par ko runā. Krima nav slēgtā zona, un Bulis nav furgonā pa kluso tur ievests.
Politika un teritoriālā piederība ir pavisam cita lieta, un to es šobrīd neapskatu.

Attiecībā pret Ukrainu viņš ir pa kluso ievests. Forma -furgons, vai nekārtojot dokumentus nav būtiska. Tik daudz es gan saprotu. Un ko Tu tur neapskati, tas tak uz mani neattiecas, es spītīgi ņemu un apskatu, iepūt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 04. augusts, 16:15:13 »
Tad es nesaprotu Tavu apgalvojumu, ka pa kluso ievests. Kādi dokumenti viņam nav nokārtoti?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2015. gada 04. augusts, 16:21:27 »
A kad Ukraina vīzas atcēla?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #28 : 2015. gada 04. augusts, 16:25:36 »
Tiešām slinkums meklēt. Bet ja es kā galīgi apolitiska būtne tagad gribu aizlaist uz Jaltu pasauļoties - kādi reālie pasākumi man jāveic? RU vīza taču?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2015. gada 04. augusts, 16:36:11 »
Tiešām slinkums meklēt. Bet ja es kā galīgi apolitiska būtne tagad gribu aizlaist uz Jaltu pasauļoties - kādi reālie pasākumi man jāveic? RU vīza taču?

Visticamāk.