Autors Tēma: Nigērijas prinči  (Lasīts 3010 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Nigērijas prinči
« : 2015. gada 05. augusts, 12:29:54 »
Lūdzu versijas - ko gan šis kungs skaipā vēlētos man pateikt?
īpaši fascinē skypename 56 g.v. menam.

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 05. augusts, 15:13:01 no Spārka »

Pieslēdzies Spārka

Re: Nigērijas prinči
« Atbilde #1 : 2015. gada 05. augusts, 12:33:58 »
Skaidrāks par skaidru - hav ār jū, jū ār sō bjūtiful!
Tālāk, atkarībā no scenārija - esmu militārpersona/ uzņēmējs/ hvz kas, kaut kādu ļoti nopietnu iemeslu dēļ tev vajag iedot man naudu.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 05. augusts, 15:13:17 no Spārka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2015. gada 05. augusts, 12:40:53 »
Kāpēc viņš ir tik balts?????!!!
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 05. augusts, 15:13:33 no Spārka »

Atslēdzies Emīlija

Re: Nigērijas priņči
« Atbilde #3 : 2015. gada 05. augusts, 12:44:00 »
Skaidrāks par skaidru - hav ār jū, jū ār sō bjūtiful!
Tālāk, atkarībā no scenārija - esmu militārpersona/ uzņēmējs/ hvz kas, kaut kādu ļoti nopietnu iemeslu dēļ tev vajag iedot man naudu.

a vipirms iemīlētis manī??? nu kārtības labad. pirms naudas prasīšanas.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #4 : 2015. gada 05. augusts, 12:46:17 »
Es vienreiz izklaides pēc sāku saraksti až ar ģenerāli. Tur tas stāsts, ka pats tipa slepenā misijā tipa Afganistānā. Uz ārpusi var tikai Skype sazināties. Nākamais solis - mīla līdz kapa malai. Lūdza man mums ģimenes māju atrast, jo bija ar mieru dzīvot Latvijā. Tālāk: dēls mācās militārajā skolā štatos. Puika dodas ar klasi uz Āfriku ekskursijā. Pietrūkst naudiņas (puikam). Tēvam saziņa ar ārpasauli liegta. Vienīgā cerība, ka es varētu līdzēt. Es jau neatteicos un izlikos, ka ar DHL pārsūtu. Bija nu ļoti pārsteigts, ka kods nepasēja. Kad saprata, ka esmu šamo cauri iznesusi, bija ļoti sašutis.
Tagad scenāriju zinu un bloķēju visus šos ģenerāļus/dakterus/zinātniekus uzreiz.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 05. augusts, 15:13:48 no Spārka »

« Atbilde #5 : 2015. gada 05. augusts, 12:46:18 »
Viņš tak pateiks, ka tu ir bjūtiful :) Ar to vajadzētu pietikt, lai tu atdarītu savu sirdi un maku :)
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 05. augusts, 15:14:03 no Spārka »
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2015. gada 05. augusts, 12:47:05 »
a vipirms iemīlētis manī???
Jā, kādā trešajā replikā.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 05. augusts, 15:14:17 no Spārka »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 05. augusts, 13:04:11 »
Es vienreiz izklaides pēc sāku saraksti až ar ģenerāli. Tur tas stāsts, ka pats tipa slepenā misijā tipa Afganistānā. Uz ārpusi var tikai Skype sazināties. Nākamais solis - mīla līdz kapa malai. Lūdza man mums ģimenes māju atrast, jo bija ar mieru dzīvot Latvijā. Tālāk: dēls mācās militārajā skolā štatos. Puika dodas ar klasi uz Āfriku ekskursijā. Pietrūkst naudiņas (puikam). Tēvam saziņa ar ārpasauli liegta. Vienīgā cerība, ka es varētu līdzēt. Es jau neatteicos un izlikos, ka ar DHL pārsūtu. Bija nu ļoti pārsteigts, ka kods nepasēja. Kad saprata, ka esmu šamo cauri iznesusi, bija ļoti sašutis.
Tagad scenāriju zinu un bloķēju visus šos ģenerāļus/dakterus/zinātniekus uzreiz.

Cik ilgs laiks pagaaja no starta liidz finisham?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 05. augusts, 13:06:33 »
Bet tas laikam traki ienesiigs business, ka shitaa puulas... fb vsm paara reizes meenesii uzrodas pieprasiijumi no iipatnjiem, visbiezhaak foto militaaraa formaa, profils svaigi veidots un neviena drauga... un, kaada veiksme!, pirmaa, ko ierauga, es ;) ...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2015. gada 05. augusts, 13:08:46 »
Man k-kā šitie negadās, varbūt profils askētisks. Paziņām gan.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #10 : 2015. gada 05. augusts, 13:10:23 »

Dienas trīs. Ļoti jau pūlējās, lai es uzķeros.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2015. gada 05. augusts, 13:12:12 »

Dienas trīs. Ļoti jau pūlējās, lai es uzķeros.

Fixi vinjiem taa muuzha miila uzkriit...

Bet- nebuutu gana daudz taadu, kas iedod to naudu, nomirtu pasaakums dabiigaa naavee...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #12 : 2015. gada 05. augusts, 13:12:34 »
Manuprāt, viņiem mīļas dāmas ap 50-60. Vientuļas un naivas, kā viņi domā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2015. gada 05. augusts, 13:13:23 »
Manuprāt, viņiem mīļas dāmas ap 50-60. Vientuļas un naivas, kā viņi domā.

Nee, jaunaakas shie ar miil ;)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 05. augusts, 13:19:53 »
Man viens fb rakstīja.  Prasīja, ko es daru, pastāstīja, ka pats ar kaut kādu vara kabeļu/stiepļu biznesu nodarbojas. Vai man bērni esot, kā tik labi angļu valodu protu (īstenībā pavisam ne tik labi protu) utt. Protams, saku, ka mūsu zemē pat rakstība ir un arī bērni ir, es saku un pie tam pieauguši. Šis apmulsis - cik man gadu (a man tur bilde pirms gadiem 10 bildēta. :) ), viņam neko no manis nevajag, tik patīku gaužām. Palika par daudz personisks. Tad sacīju " atā" , viņš bēdīgs, bet vairs netraucē.