Autors Tēma: Mājas aptieciņa  (Lasīts 4005 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Re: Mājas aptieciņa
« Atbilde #15 : 2015. gada 08. augusts, 12:07:37 »
Kuņģa pilieni , lomac , sirds pilieni , ožamais spirts , ūdeņraža pŗskābe , pretsāpju tabletes un ampulas , šprices , spirtotie spilventiņi ,pārsienamie materiāli , zinka ziede un vesela čupa asinsspiedienam , sirdij un pret podagru, :rat:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 08. augusts, 13:37:43 »
Bet to, kuri lieto, arsenaalu paarzin sieva... un korigjee pa savam arii sieva ;) a tie naivulji tic, ka vinja zin ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 08. augusts, 17:05:12 »
Bet to, kuri lieto, arsenaalu paarzin sieva... un korigjee pa savam arii sieva ;) a tie naivulji tic, ka vinja zin ;)
:D varu iedoāmies, kas ātrajiem neatklājas, kad saliek paralēlu kunga paša un cienmātes info, ko tad kungs īsti ir lietojis :D

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. augusts, 19:05:47 »
Kuņģa pilieni , lomac , sirds pilieni , ožamais spirts , ūdeņraža pŗskābe , pretsāpju tabletes un ampulas , šprices , spirtotie spilventiņi ,pārsienamie materiāli , zinka ziede un vesela čupa asinsspiedienam , sirdij un pret podagru, :rat:
Vai Lumberdziņ, cik Tu slims..  :d_w:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. augusts, 19:38:09 »
ņea , vīrietim pārsvarā spiediens 200/150 un podagra , bez vimovo neiztikt ! es tik pretsāpju lietoju un nervu zāles brīžiem !:D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. augusts, 15:07:57 »
Links par analogām zālēm Krievijā (paldies Piafai).
http://fishki.net/1635304-jeto-nuzhno-znat-vsem-dorogie-lekarstva-i-ih-bolee-deshevye-analogi.html?from=fb
Bez ārsta vai farmaceita rekomendācijas neiegādāt un nelietot!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. augusts, 16:02:24 »
Trīs lietas man zāļu skapītī stāv
Ko meklēju brīžos, kad šķiet -
Vairs peldot es nesniegšu malu,
Trīs lietas, tad glābiņš ir, pieminiet:
Asaras, dziesmas un alus (c)

Sieva lieto pirmās divas, bet es pēdējās divas zāles :D :D jo vīriešu un sieviešu organismi ir atšķirīgi 

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. augusts, 16:09:22 »
Trīs lietas man zāļu skapītī stāv
Ko meklēju brīžos, kad šķiet -
Vairs peldot es nesniegšu malu,
Trīs lietas, tad glābiņš ir, pieminiet:
Asaras, dziesmas un alus (c)

Sieva lieto pirmās divas, bet es pēdējās divas zāles :D :D jo vīriešu un sieviešu organismi ir atšķirīgi 

Tātad jūs vieno dziesma.
Sieva asarās, jo vīrs dzied un kož, bet vīrs kož, jo sieva dzied asarainām acīm:)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. augusts, 16:23:31 »
Tātad jūs vieno dziesma.
Sieva asarās, jo vīrs dzied un kož, bet vīrs kož, jo sieva dzied asarainām acīm:)

dziesmas mēdz būt dažādas - ir tādas ko dzied un ir tādas aiz kurām paņem... (paņemt pie dziesmas )