Autors Tēma: Vai šādus seriālus arī kāds skatās?  (Lasīts 2731 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Alstere

Vai šādus seriālus arī kāds skatās?
« : 2015. gada 07. augusts, 14:33:01 »
Nejauši uzdūros seŗijas anotācijai:
Djego joprojām atsakās ticēt, ka ir Olvido bērna tēvs. Vanesa izseko Čuju un ierauga viņu skūpstāmies ar Čajo. Tačo un Marta bauda medusmēnesi, bet Djego noliek kāzu datumu ar Iranu. Izmisumā Vanesa atzīstas vīram, ka nemūžam nespētu viņu mīlēt. Roksana svin savu dzimšanas dienu. Djego satiek Davidu, kurš izstāsta, ka jūtas laimīgs jaunās mājkalpotājas klātbūtnē...

Atslēdzies flyingcat

Re: Vai šādus seriālus arī kāds skatās?
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. augusts, 15:03:08 »
 :rofl: :rofl: :rofl: viņus varētu bez skaņas rādīt...un bez bildes...titru veidā, kā slīdošo lenti zem higiēnas pakešu un šampūnu reklāmām...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. augusts, 15:24:48 »
No nosauktajām sižeta līnijām var secināt, ka tas ir visai neitrāls seriāls. Trīs epizodes saistāmas ar raudāšanu, trīs ar priecīgām lietām.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. augusts, 15:41:27 »
Jā, un neviens netiek nogalināts, vardarbības nav.. Nu kāpēc mums nepaskatīties, kā Djego jūtas laimīgs mājkalpotājas klātbūtnē?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #4 : 2015. gada 07. augusts, 15:41:40 »
No nosauktajām sižeta līnijām var secināt, ka tas ir visai neitrāls seriāls. Trīs epizodes saistāmas ar raudāšanu, trīs ar priecīgām lietām.

Nuja, tāds līdzsvarots :) lai jūtīgākam dāmām slikti nepaliek.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #5 : 2015. gada 07. augusts, 15:50:13 »
Jā, un neviens netiek nogalināts, vardarbības nav.. Nu kāpēc mums nepaskatīties, kā Djego jūtas laimīgs mājkalpotājas klātbūtnē?

Kāds Djego, tas taču Dāvids, kurš jūtas laimīgs. Un viņš par to izstāsta savam draugam (?) Djego

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2015. gada 07. augusts, 16:16:48 »
Kādreiz, kad dzīvojos ar bērniem pa māju, skatījos tamlīdzīgus seriālus. Kad iesāk un seko sižetam, nav tik traģiski, kā varētu likties, lasot anotācijas.  :rofl:
Mana māte joprojām tās figņas skatās, jo pensijā laika pietiek.

Kādreiz taču seriālus "Bagātie arī raud", "Vienkārši Marija", "Savvaļas roze" u.c. taču skatījās visi. Tie, kas teica, ka neskatās, meloja. :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. augusts, 01:37:21 »
Estrelita - netīrā seja.

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. augusts, 11:33:15 »
atceros, ka mēs arī tā uzticīgi sākām skatīties to Mariju, bet tad pieleca, ka domāta brazīlijas analfabētiem ar grūtībām atcerēties sižetu
Nē tiešām neskatījāmies, tiešām nemeloju

Hameleonus laikam 1. sezonu -atzīstos, bija

Man vienkāršī ir tāda izkliedēta uzmanība, līdzko garlaikojos, tā aizklīstu

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. augusts, 11:43:54 »
Bagātos sāku, bet, kad man pie padomju divsēriju filmām pieradušajai pieleca - happy ends nebūs pat ne 10., ne 30. sērijā - apnika. Vienkāršajai Marijai laikam dažas sērijas noskatījos. Hameleonus esmu redzējusi kkādas sērijas, kad ciemojos laukos pie radiem, jo radiniece skatījās, bet tā paša iemesla dēļ centos būt lietas kursā par notiekošo, regulāri lasot anotācijas. :D

Šī tipa seriāls, ko skatījos diezgan cītīgi, bija kaut kad 90. otrā pusē vienā Krievijas kanālā rādītā argentīniešu Melnā pērle - intrigas, romantika, maniaki un daža laba diezgan komiska epizode, varētu pat teikt, ka dramatiskām un melodramatiskām sērijām pa vidu bija dažas ar izteikti smieklīgu sižetu, kas uz drāmu nepretendēja jau seriāla veidotāju iecerēs.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #10 : 2015. gada 08. augusts, 11:59:08 »
Ķirzakas smaidu skatījos , patika , tagad varbūt nepatiktu , Tad man patika Rēdereja , Capital city , no rīta filmām Saulrieta liedags , bet neparādīja līdz galam , tāpat kā Santabarbaru :DD. Dinastiju noskatījos ! un Kalnietis patika !

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. augusts, 12:02:58 »
Atcerējos bija vēl pārītis seriālu, ko skatījos, lai gan līdz galam tomēr nenoskatījos.
Viens bija SantaBarbara, kuru skatījos laiku pa laikam, bet pilnībā pārtraucu skatīties, kad Krievijas kanālu, kas to rādīja, pārtrauca rādīt Latvijā.
Otrs, kura ražotāju un arī nosaukumu lāgā neatceros (bija kaut kas uz šo pusi - Tu mana vienīgā vai vienīgais), bet sižeta pamatlīniju gan - nabadzīga meitene ātri apprecas un tikpat ātri viņas jaunais vīrs iet bojā privātās lidmašīnas aviokatastrofā; jaunā atraitne dodas pie vīra, izrādās ļoti bagāta uzņēmēja, bagātajiem radiem, kas, protams, uz viņu skatās no augšas un nesaprot, kāpēc šitāda apprecēta, satiekas arī ar vīrabrāli, ar kuru, kā izrādās, viņa patiesībā apprecējusies, jo viņš uzdevies par savu brāli, un plus pie visa šis brālis izrādās tomēr katastrofā izdzīvojis un [klusībā] arī brīnās, kā apprecējies, bet laulību šķirt negrasās, nu vismaz, kamēr nenoskaidros kas un kā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2015. gada 08. augusts, 12:52:56 »
Labs tās epizodes apraxts sākumā!  :rofl:  Atceros, jo stāstīja viena kolēģe, ka viena tante un nebūt ne veca, kura bija nonākusi psihenē dēļ  kārtējās histēriskās murgu lēkmes,- pat tad, kad slimnīcā lēkme jau bija nokupēta, vienalga vislaik cepās, ka viņai tak mājās ieslēgti palikuši Mario ar savu kompāniju no kāda tur seriāla un viņi tak ilgāk par pāris dienām neizdzīvos, iztukšos visu ledusskapi, bet pēc tam nomirs badā un viss. Vislaik lūdzās ārstiem, lai viņu laiž ārā tāpēc -glābt viņus no drošas nāves. Nu briesmas... Cerams, ka viņa nesajuka prātā no šādu seriālu skatīšanās, bet pilnībā izslēgt es to nevaru... ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2015. gada 08. augusts, 13:45:07 »
vēl bija dāņu Monopols -to gan skatījāmies!

No vēlākiem man ļoti patika  krievu Voron (vai kaut kā tā), es gan pirms tam grāmatas biju izlasījusi

Atslēdzies METAXA

« Atbilde #14 : 2015. gada 08. augusts, 13:48:05 »

Ir daudz nodarbju, kas neko nedod garīgajai attīstībai. Jā kāds grib un spēj smadzenes visu dienu pilnvērtīgi nodarbināt - visu cieņu. Es pēc visas informācijas gūzmas, kas jāizlaiž čaur intelu pa dienu, vakarā bez sirdsapziņas pārmetumiem šad tad relaksējos ar kaut ko muļķīgu. Kas nu katram labāk iet pie sirds. Pie labākās gribas nespēju ieinteresēties par sieviešu žurnālu vai kulinārijas šovu, bet kādu sviestainu seriālu teorētiski uztveru pozitīvi, praksē gan gluži šāda Djego līmeņa brīnumu sen nav sanācis baudīt.
Protams, diez kas nav, ja tas ir viss, ko smadzenes dabū...
Man, starp citu, ar sevi tāda vienošanās, ka pilnīgi jebko drīkstu skatīties un lasīt valodās, kuras nezinu ideāli. Tad nav tās sajūtas, ka skatoties kādus stulbus šovus vai lasot ne īpaši augstas kvalitātes krimiķus, laiks nomests zemē, smadzenes atpūšas un vienlaikus strādā.