Autors Tēma: Upeņu-šokolādes našķis  (Lasīts 4676 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Upeņu-šokolādes našķis
« Atbilde #15 : 2015. gada 10. augusts, 13:40:21 »
hm, es varu būt trešais cilvēks, kas Tev to pasaka. Tikai nekrīti vobmarokā :)

Vobmaroks:)   kāds jauks vārds:)  nē, ja ir brendijs ( tas no krustmātes Pitipatas ģībstamās pudeles), tad nekāds vobmaroks nav bīstams! Galvenais to brendiju nepiešaut visu klāt zaptei:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #16 : 2015. gada 10. augusts, 15:39:54 »
Piektā. Arī kāda bērnības trauma, kad bija jāēd tas upeņu ievārījums. Visnemīļākās ogas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2015. gada 10. augusts, 15:55:35 »
Es teikšu savā stilā - kuram vsp garšo upeņu zapte :D Nevienam..gandrīz. Bet kāpēc, nezinu, vnk nav garšīga, nekādas traumas. Svaigas upenes gan garšo.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #18 : 2015. gada 10. augusts, 17:22:00 »
Man gan garšo upeņu zapte! Un tieši zapte - ar visiem biezumiem, nevis no sulas taisīta želeja.  : :yes: coffee:

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #19 : 2015. gada 10. augusts, 19:45:05 »
Negaršo ne upenes, ne viņu zaFte.. kāpēc, nezinu

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. augusts, 14:07:41 »
Āā, kā es šo palaidu garām. Nupat garšoju dažādas šok.konfektes ar pildījumiem, upeņu, plūmju, rupjmaizes, zemeņu, rabarberu- piparmētru. Man garšoja pildījumi, taisni domāju, kā tādus dabū! Šis šokolādes upeņu mikslis varētu būt tas pildījums!

Un vēl man garšo upeņu zapte! Gan svaigais variants , gan vārītais! Tik, kā tā šokolāde glabājas, vai tad tur nav kādi tauki?

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2015. gada 25. augusts, 18:12:08 »
atradu savu plūmju -šokolādes  un ābolu-kondens. piena ievārījumus  -ja nu kādu dikti interesē...

...kā es nevaru ciest vārdu "zapte"...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #22 : 2015. gada 25. augusts, 22:04:29 »
Reno, ļoti labprāt uzzinātu Plūmju-šokolādes ievārījuma recepti. Ja  būtu biezs, varētu izmantot par pildījumu Z Sv konfektēm!