Autors Tēma: Tīrība  (Lasīts 8528 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Tīrība
« Atbilde #15 : 2015. gada 11. augusts, 13:54:04 »
Baciļi ta baciļi bet ir arī tāāārpi!  Tos negribu nemaz.Tāpēc mazgāju gan rokas,gan augļus.
gan jau arī Tavā ūdenī kāda infuzorija mīt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2015. gada 11. augusts, 14:39:48 »
Baciļi ta baciļi bet ir arī tāāārpi!  Tos negribu nemaz.Tāpēc mazgāju gan rokas,gan augļus.
gan jau arī Tavā ūdenī kāda infuzorija mīt

:rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2015. gada 11. augusts, 16:26:18 »
Nāra..nu tapēc jau tev jamazgājas daudz,ja bardaks apkārt(jõks)

man ir kkadi savi niķi,kuri izveidojushies laika gaitā.... rokas mazgaju vienmēr un pie iespējas, arī bērni zin,ka majās atnakot 1ais darbs nomazgat rokas.
viss ,kas nacis no veikala un ir mazgajams, arī taps nomazgāts...diemžēl, naf nekadu ilūziju par produkta grūto ceļu liidz patērētajam...:)

viss cits bez baigās iespringšanas... kaķi staiga pa galdu un kur vinjiem tiik...ēdam arī no vienas bļodas ,ja vinjiem gribas pagarõt kko no manis(tas gan reti,jo parastiu vinjiem riebj tas,ko eedu)...aaa atcereejos...noliktā piena kruuzē vienmēr var ieraudziit lidz ausiim iesprudušu kašaka galvu :)
bet,majās ir kartiiba... ne taada ,kur katrs puteklis jadzenā...viendien izberžu vannas istabu,citudien visu izsuucu, vēl kādu reiz piekjeros virtuvei.... neskrienu meeli izkarusi lai viss butu perfekti...
ak jaa riebjas,ja kkas pa griidu veļas..tas noziime,ka to gan slauku vairakas x dienā :D

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2015. gada 11. augusts, 18:13:15 »
veikala /tirgus augļus dārzeņus noskaloju. Bet gadās, ka tomātu sagriežu un apēdu tāpat.
Tirgus zemenes mazgāju tikai tad, ja redzu, ka ar rokām ielasa
Skrejamais nav bijis

Kaut kādā dīķī droši vien mudž visāda dzīva radība, jūrā starp sēkļiem karstā laikā Bulduros noteikti ir visbriesmīgāk

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 11. augusts, 19:06:31 »

Kaut kādā dīķī droši vien mudž visāda dzīva radība, jūrā starp sēkļiem karstā laikā Bulduros noteikti ir visbriesmīgāk
vo, vo tieši tur. A lai tiktu aiz 3. sēkļa, jāizpluncājas cauri tām starpsēkļu vietām... un ja vēl līdzi velkas kas tajā "aukstumā un dziļumā" ni ni, un no krastā astātajām mantām arī ļoti tālu aizpeldēt nav labi... ek, :(  pēc kā tas ož, pat neizteikšos... sahlorēts baseins kudī foršāks...

Privātā dīķī pluss varētu būt, ka nav daudz peldētāju, tikai dabiskie iemītnieki...+pāris clv...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2015. gada 11. augusts, 23:52:16 »
Pilnīgi piekrītu, ka viss labs ar mēru un pārspīlēta it visa dezinficēšana ir tikai ceļš uz slimīgumu un alerģijām.
Rokas mazgāju, tāpat pirktos augļus/dārzeņus, bet pašmāju dārza ražu varu lietot nemazgātu vai viegli noskalotu, kā arī to no dobes izrauto burkānu gar biksēm noslaucīt. Ar dzīvokļa šrubīšanu baigi neaizraujos, bet kas nu reiz man riebj, ir kaķu staigāšana pa virtuves galdiem un šņakāšanās gar cilvēku traukiem. Tāpat, ja redzu, ka kāds savu izēsto šķīvi dod sunim izlaizīt vai suns gultā blakus guļ. Dzīvniekam dzīvnieka vieta un savi trauki.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2015. gada 12. augusts, 01:25:52 »
nuu suņam es savu bļõdu nedotu...tas tiesa... suņam  suņa vieta  :thumbsup:
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2015. gada 12. augusts, 05:59:32 »
Vecs aņuks:

Ciiemos. Pie galda. Viesis‘:
                                   - Ko tas jūsu suns visu laiku  mani tā vēro???
                                    Samnieks:
                           .      -Ak, nesatraucieties, viņš allaž tā dara kad kāds ēd no viņa bļodiņas.

:)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #23 : 2015. gada 12. augusts, 10:28:44 »
Nezinu, kā tur ir ar tiem baciļiem un mikrobiem, bet man attiecībā uz šo ir divas fobijas :)

Jaunības dienu trauma laikam man ir kolēģi, kuri ne pārak labi ož, lai neteiktu skarbāk, tāpēc nevelku divas dienas pēc kārtas vienu un to pašu drēbju kārtu.

Un vēl, nekad neesmu varējusi piebeigt citu līdz galam neizēstos šķīvjus, lai cik tuvas radniecības pakāpes arī neēdējs būtu. Vienkārši, nespēju būt par dežūrcūku.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2015. gada 12. augusts, 12:33:32 »
samtene_ viss ir galvās  :) (ka jau zināms) ja tavā galvā ir nosaukums dežūrcūka..nu,neko dariit , samierinies :D

manā galvā brīva vieta no tādiem zvēriem :) un bieži piebeidzu mazā bērna šķīvi... Man savs plāns kā tikt pie garšīgākā kumosa katlā :rofl:

Bērnam porcija tiek sakrāmeta pirmajam ,jo jaapadziest utt, likumsakariigi,ka vinjam šķīvī nokļūst gardakie  un smukākie un mīkstakie (šobrīd pat..zobi mainas un neko nevar atkost) gabaliņi...a bet šis, bieži vien tik paknakstās, pabakstās un paēdis...
Būtu varen stulbi,ja es to šķīvi atdotu kadam citam(nezinu,kas tavā gad.prevalē-misene,pods,kompostkaudze vai vectētiņš)

bet tam,ka katram savi albatrosi piekriitu :)..man arii tadi ir, tik suga cita :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies samtene

« Atbilde #25 : 2015. gada 12. augusts, 12:52:44 »
Protams, ka viss ir galvā :) attiecībā uz palietotu ēdienu, pilnīgi noteikti. :)
Bet dežūrcūka jau ir pilnīgi nevainīgs un mīļš jēdziens :) , tituls tiek piešķirts tiem, kas pabeidz iesākto. :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 12. augusts, 14:23:05 »
tu mani tagad par dežūrcūku nosauci??? :wtf:

:talking:

:betons:
IG- mellenessniega

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #27 : 2015. gada 12. augusts, 15:02:59 »
Dežūrcūka- labs! :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 12. augusts, 15:44:01 »
Mums ar to sauc par dezhuurcuuku... apeest gan tas netraucee

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2015. gada 12. augusts, 15:56:27 »
Jēz, nu tak normāls process un mīļš nosaukums! Ja tu esi dežūrcūka, tātad ir, ko ēst. :D
Galīgi sašmurgātu ēdienu neēdīšu, no sveša šķīvja arī ne, bet savu personisko bērnu normālos neapēdumus - mierīgi.
Es visu atceros, Ričard...