Autors Tēma: Tīrība  (Lasīts 8509 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Tīrība
« Atbilde #30 : 2015. gada 12. augusts, 16:13:28 »
Mūsmājās par dežūrcūku dēvē arī to, kurš vienkārši apēd katliņā palikušo zupas šļuku, ja tās tik maz, ka lāgā porcija nesanāk.

Pašai bērnu nav, bet nedomāju, ka kas mainītos, ja būtu - arī bērnu šķīvjus izēdošās mammas esmu apbrīnojusi un domājusi, ka tā nevarētu.

Tīri :) par tēmu - mazgāju visus augļus, dārzeņus, ko pērku; dārzeņus un daļēji augļus, kas pašaudzēti arī (ķiršus no koka nemazgāju, zemenes no dobes - atkarīgs , cik zemjainas).
Rokas mazgāju tiklīdz ienāku mājās/darbā.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies samtene

« Atbilde #31 : 2015. gada 12. augusts, 16:38:31 »
tu mani tagad par dežūrcūku nosauci???
Nu ne tak, bet ja patīk, lieto  ;)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #32 : 2015. gada 12. augusts, 16:47:00 »
Tīri par tēmu, ogas visgaršīgākās ir tieši no krūma, gurķis visgaršīgākais tieši no dobes, gar bikšu staru nobraucīts. Radinieku atvesto ķiršu ēšana gan man šogad beidzās ar ātrajām kājām... tā kā laikam tomēr jāmazgā to, ko bāž mutē :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #33 : 2015. gada 12. augusts, 18:34:15 »
Samtene- tak vienk.par daudz apriji tos ķiršus...

pie nepieradinātas paartikas ātri var noraut skrienamo...tikai tapēc vien,ka vēders briinās :)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies true detective

« Atbilde #34 : 2015. gada 12. augusts, 19:06:36 »
mazgāju visus augļus ( jā, arī banānus ) un dārzeņus no veikala, tirgus. varu apēst dažas vietējās ogas nemazgātas pa ceļam uz māju. rokas mazgāju bieži, somā vienmēr līdzi mitrās salvetes, ja vajag nomazgāt rokas un nav kur, piem. iznākot no sabtransporta, kurā turējos pie stangas, vienmēr noslauku rokas.  mājās tīrs un kārtīgs vienmēr.

ps. alerģiju nav
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2015. gada 12. augusts, 19:34:47 »
ai, es esmu netīrele. laukos pie krūma ogas ēdu, tomātu vai gurķi - gar bikšustaru un hrjasj! ābolu no zemes un šņakt!
banānus un arbuzus nemazgāju - es tak tās mizas neēdu!

tie kas skraida pakaļ ar mitrajām salvetēm un komentē roku un visakānemazgāšnu uzdzen stresu... toč kautkāds emocionālās vardarbības paveids...

p.s. alerģiju nav, ātro kāju ar nav - pat Indijā esmu ēdusi nemazgātu ananāsu. nomizotu.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #36 : 2015. gada 12. augusts, 19:45:44 »
domājams, ka laukos pie krūma vai dobes,  neviens neskrien aku meklēt, lai ogas/dārzeņus mazgātu. 

ps. ar salvetēm nevienam neuzbāžos, manas rokas, manas fobijas.  rokas tiek pakļautas arī regulārai mazgāšanai un dezinfekcijai darba dēļ.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #37 : 2015. gada 12. augusts, 21:10:46 »
a tā tjipa dezinfekcija vispār ir  :rat: ..nezinu vai jau neesmu kkur minējusi...
bernam skolā pirms pusdienām mazga rokas ar sanithaizeri..nuu tjipa, visus noliek gaitenii rinda un katram iespiez plaukstās to roku dezinfektoru(laikam uz spirta bazes esošs) protams,ka taa vieglak & ātrak neka ķeskaaties ar izlietnēm,ziepēm ,slaucishanu utt.. :faint:
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2015. gada 13. augusts, 13:09:42 »
Rokas noteikti mazgāju pēc tualetes, sab.transporta un veikala. Pārējās reizes pēc nepieciešamības.
Augļus un dārzeņus noskaloju. Toties ūdeni dzeru no krāna.  :rofl:  Alerģiju nav.
Mani izbrīna trakie mazgātāji, kas pat ābolu un tomātu no veikala mazgā ar šķidrajām ziepēm. :rat:  Man ir viena tāda bāla un slimīga kolēģe. Viņa pat avenes "nomazgāja" , kad vajadzēja kolēģim jubilejas galdu palīdzēt saklāt. Sačakarēja visu labumu.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #39 : 2015. gada 13. augusts, 13:20:32 »
Samtene- tak vienk.par daudz apriji tos ķiršus...

pie nepieradinātas paartikas ātri var noraut skrienamo...tikai tapēc vien,ka vēders briinās :)

Nu nē tak, apriju tikai kādu saujiņu :) Tas taču nav baismīgi daudz :blushing: .
Sorry par ne-tēmu, bet man vajadzēja pateikt, ka neesmu briesmīgi rijīga :)...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #40 : 2015. gada 13. augusts, 18:49:54 »
Samtene- a kur bija ne pa tēmu???

toties sasmeejos ,paldies. :rofl:
IG- mellenessniega

Atslēdzies samtene

« Atbilde #41 : 2015. gada 13. augusts, 21:17:48 »
Samtene- a kur bija ne pa tēmu???

toties sasmeejos ,paldies. :rofl:

:thinking: Nuu, tēma taču ir tīrība, nevis rijība :smile:

Atslēdzies nex

« Atbilde #42 : 2015. gada 13. augusts, 21:28:25 »
samtene - Lielā Cenzūra jau mēnesi kā atcelta ;)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #43 : 2015. gada 13. augusts, 21:33:49 »
samtene - Lielā Cenzūra jau mēnesi kā atcelta ;)
To esmu pamanījusi  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2015. gada 13. augusts, 21:50:01 »
Man patīk ka saruna plūst ... tā dabīgi, kā domas.
Re,piesārņoju...  :)