Autors Tēma: Seksīgi vīrieši. Kas tie tādi...  (Lasīts 10587 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Seksīgi vīrieši. Kas tie tādi...
« Atbilde #15 : 2015. gada 14. augusts, 11:16:51 »
Jēz... No tiem 10 man nepavērtos ne uz vienu. Nu Bulis vēl vizuāli tā nekas, neesmu pētījusi kustības, balsi un uzvedību. Pārējie - užas. Bet, kā zināms, labi, ka visām nepatīk vieni un tie paši. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2015. gada 14. augusts, 11:25:20 »
Nu, 4 no saraksta man ik pa laikam šķituši ok. Sportistus nepazīstu, nezinu, kā viņi īsti izskatās. Bet Bulis nudien ir smukākais LV vīrieties, tas gan. Es  arī viņam dodu  Nr.1 :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2015. gada 14. augusts, 12:06:29 »
Arī stereotips, ka vizuāli pievilcīgs = seksīgs.
Domāju ne vienmēr  :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2015. gada 14. augusts, 12:25:23 »
Citāts
Arī stereotips, ka vizuāli pievilcīgs = seksīgs.
Domāju ne vienmēr  :)

Tomēr, tomēr - ārējais ir pirmais, kas piesaista. Ko svešam cilvēkam par iekšējo pasauli pateiksi.
No šī topa vienīgais tiešām Bulis kaut cik, varbūt arī Busulis (nesitiet, nesitiet  :fryingpan: ...) Nu labi - Žagars.

Sportistus, vismaz smukākus varēja atrast. Starp hokejistiem neviena nebija? Kāds no brāļiem Rēdlihiem nepavilka līdz topam? Karsums?
Un kur bīčists Samoilovs? IMO par Valteru pievilcīgāks.

Grigalis, Ķesteris :P

Bet nu, protams, subjektīvi tas viss.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 14. augusts, 12:36:57 »
Tomēr, tomēr - ārējais ir pirmais, kas piesaista. Ko svešam cilvēkam par iekšējo pasauli pateiksi.

Ne jau tikai plakana bilde nosaka ārējo izskatu un "seksīgumu" - balss, kustības, manieres, smaids, smiekli, visādi sīkumi dod to ārējo kopskatu jau pirmajā brīdī, vēl līdz iekšējai pasaulei neaizdomājoties. It kā vizuāli skaists cilvēks var tik tizli rokas kustināt vai šļurkāties runājot, ka pretīgi kļūst pirmajā sekundē. To no bildes nepateiksi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2015. gada 14. augusts, 12:49:03 »
Nu kustības, gaitu pieskaitu pie vizuālā, lai gan jebkurā gadījumā, iedomājoties kādu cilvēku, pirmais kas šaujas prātā vismaz man ir statiska bildīte.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2015. gada 14. augusts, 13:31:53 »
Mangust, izstāsti man, kā Busulis var šķist pievilcīgs, man to nesaprast. Paskaidro lūdzu, jo es tieši par Busuli vaisvairāk nošausminājos, ka ticis sarakstā.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #22 : 2015. gada 14. augusts, 15:55:08 »
Nē, lidkaķi, kāzas nebūs ! 

Kāzas... :rat: nu Tu gan pateici :rofl:
Lai es vēlreiz uz šito parakstītos- tur nu gan ir pasaules galam jāiestājas.

Un tas nebija domāts TIK personīgi. Tā bija ilustrācija tēzei, ka seksīgu cilvēku padara ne izskats, prāts vai vel kādas kvalitātes, bet tieši izturēšanās. Nu, nevar būt seksīgs vīrietis, kurš tīksminās par sevi, ir rupjš pret līdzcilvēkiem vai vēl kāda veidā defektīvs. Un nelīdzēs nekāda sešpaka.

Runājot par latviešu topiem...man latvieši ļoti reti liekas vizuāli pievilcīgi. Tās 50 pelēkās krāsas nianses nav man domātas- prasās...kaut kas košāks ;) Nekādi padzīvojuši lauku papi manos topos nemūžam nebūs. Nav taisnīgi, bet ko lai dara? :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2015. gada 14. augusts, 16:33:01 »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2015. gada 14. augusts, 16:36:34 »
Beediigi mums sanaak ar tiem seksiigajiem viirieshiem :(

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2015. gada 14. augusts, 16:41:53 »
Nu to es tā vērtēju no attāluma. Pieļauju. Ir cilvēki, par kuriem saprotu, ka kādam var patikt, lai gan pašai ne visai. Turklāt, ne pārāk sen lasīju interviju ar Busuli - nedaudz citādāk paskatījos.

Busulim piemīt zināma harisma. Kaut kāpēc taču uz viņa koncertiem iet un ar pliku balsi vien publiku popmūzikā nepaņemt. Tas uzreiz liek padomāt - a kur ta Dons? Še tev - neseksīgs ;) Pati nefanoju ne par vienu no viņiem.

No sportistiem topā nez kāpēc nav iekļuvis Ernests Gulbis...

Vispār, ja nebūtu Buļa un Busuļa (pantus var rakstīt), domātu, ka gaismā celts gadus 10 vecs tops.

Bet seksīgs, manuprāt, ir tāds universāls apzīmējums, lai patiktu visiem, nu kā romānos varoņu aprakstos - viņa bija labi veidota... :D Tas pat mulsināja.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #26 : 2015. gada 14. augusts, 16:56:18 »

Jā, Gulbis tiešām būtu cienīgs kandidāts :) Žagars, Ķesteris- visu cieņu, bet tiešām, izklausās pēc ļoooti veciem datiem :rofl:

Aizdomājos...Salacgrīvā ir foršs mērs; klausījos vienreiz interviju- ļoti sakarīgs likās. Bet kaut kādas drūmums pavada tos latviešus, kas viņiem vainas?

P.S. Spriežot pēc tā raksta Ievā- Paukštello toč ir defektīvs :(

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2015. gada 14. augusts, 17:07:08 »
Tos seksīgos taču vajag, lai katram vecumam, nevar tik jaunuļus, a jums veci dati, veci dati! :D
Bet Bususlim nav ne vainas. Ielieciet pašas savu TOP 10 katra, tad varēs pastrīdēties un salīdzināt :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #28 : 2015. gada 14. augusts, 17:08:55 »

Ielieciet pašas savu TOP 10 katra, tad varēs pastrīdēties un salīdzināt :)

Ha, tā ir ideja!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #29 : 2015. gada 14. augusts, 17:20:44 »
Lai savāktu 10, baigi jādomā...Bet te ir mans Nr.1: Badrs Hari, MMA čempions. Nu, pārējie būtu līdzīgā garā :) Nekādu aktieru, dziedātāju un citu jampampiņu. Vēl neseksīgak par tiem varētu būt tikai žigolo.