Autors Tēma: Seksīgi vīrieši. Kas tie tādi...  (Lasīts 10563 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Seksīgi vīrieši. Kas tie tādi...
« Atbilde #30 : 2015. gada 14. augusts, 17:27:02 »
Ielieciet pašas savu TOP 10 katra, tad varēs pastrīdēties un salīdzināt :)

Iešu te savu vīru reklamēt!  :P
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #31 : 2015. gada 14. augusts, 17:31:07 »
Es nesen uzdūros uz Sandija Semjonova interviju, nē, neizlasīju. Bet tagad atcerējos.. Pirms daudziem gadiem, kad viņš vispār parādījās kā žurnālists, bija "Santā" viņa intervija, un es biju vairāk nekā patīkami pārsteigta. Lūk, tas ir vīrietis, tur bija viss - intelekts, vīrišķība, pareiza vērtību sistēma.. Bet viņa sieva, kas viņu pazīst kā neviens cits, droši vien teiktu - phē, tur nekā sevīšķa nav.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2015. gada 14. augusts, 17:41:40 »
pirms dažiem gadiem, kad ar "manu problēmu" ģimārsts mani aizsūtīja uz Linezeru pie ķirurga konsultēties, ierados tur - druška pieteicās līdzi, jo, veselīgs meitiets būdama, biju pār***usi jēgu... :)  Pie kura es gribot rakstīties - tā man pa telefonu pajautāja laipnā reģistratotre. tak vienalga man,es nevienu nepazīstu. Ok, pierakstīja man izdevīgā laikā. atbraucam, atstājam mētelīšus, eju pie reģistratūras, sak, tā un tā - esmu klāt. Nu jā - ejiet, otrais stāvs, tur pajautājiet kur kabinets.

Uzkāpjam otrajā stāvā, jautājam - kur te Kārļa Spura kabinets? esot tur, tur un tad tur jāpagriežas, un tad lai mēs pagaidot dakteri. Eju purpinādama - nez, kā tad es zināšu, ka tas ir tieši Spuris? To dzirdot, divas slaidas blondīnes baltos uzsvārčos, kas pa priekšu gāja, pagriežas pret mani, paskatās acīs - " Jūs zināsiet. Blonds, zilām acīm, garš un slaids. ". Hmm... :) Nu jā - ieraudzīju, sapratu viņu zīmīgo skatienu... :) Tiešām - un vēl manā gaumē, jēziņ...

P.S. Novēlu viņam veselību, veselību, veselību, un turu īkšķus par izveseļošanos...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2015. gada 14. augusts, 17:46:50 »
No sportistiem Sandis Valters tiešām vizuāli ir perfekts, bet, pārāk daudz no dzeltenās preses zināms par viņu, kā arī visādas nepareizas dāmu izvēles neliecina par augstām prāta spējām un vīrišķību. Līdz ar to padara neiekārojamu. Sportistiem vispār bieži vien seja tāda intelekta nesamaitāta. Kaut gan Kļičko esot gudrs, un man viņš tīri labi patīk.
Tāpat es varu saprast to veco laiku aktieru šarmu - Cilinskis, Pūcītis utt., toreiz sprieda pēc lomām, nebija dzeltenās preses, un meitenēm likās, ka arī dzīvē viņi ir tādi Hamleti un Romeo. Mūsdienās tā burvība ir zudusi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #34 : 2015. gada 14. augusts, 17:48:28 »
Eh, izskats vien man neko daudz nenozīmē. Smadzenes gribu komplektā...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 14. augusts, 18:07:58 »
A cik smuuuks Spuris bi 30 gados...

Atslēdzies Broņa

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 14. augusts, 18:20:32 no Broņa »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2015. gada 14. augusts, 18:29:58 »

Kad satikšu viņu, pastāstīšu, ka damses par viņu jūsmo. :D Lai gan domāju, ka viņš to jau zina.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 14. augusts, 18:35:21 »
Domaaju, ka zin gan, un jau sen ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #39 : 2015. gada 14. augusts, 18:53:11 »

Kad satikšu viņu, pastāstīšu, ka damses par viņu jūsmo. :D Lai gan domāju, ka viņš to jau zina.

nu, es to nesauktu par "jūsmo" :) tas ir vairāk - novērtē. Pasaki gan.

P.S. pateicoties apdrošinātājiem gan mani operēja Vilmanis, arī izcils vīriešeksemplārs... veicas man uz seksīgiem dakteriem... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2015. gada 14. augusts, 19:38:03 »
Eh, izskats vien man neko daudz nenozīmē. Smadzenes gribu komplektā...

Pievienojos. Smadzeņu daudzums mēdz kompensēt ne vienu vien vizuālu nepilnību.  :)

« Atbilde #41 : 2015. gada 14. augusts, 20:21:06 »
Vellos, cik tās gaumes tomēr ir dažādas - un labi ka tā  ;)  Manu pēdējo favorītu gan savulaik čatā jau izbrāķēja, bet lai iet. Un pret to otru man ar vienmēr ir bijusi milzīga vājība, jaunāku bildi negribēju likt - tur viņš pavisam vecs, bet vienalga foršs  :thumbsup:     

[attachment deleted by admin]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #42 : 2015. gada 14. augusts, 20:25:12 »
Jā, Žanam Reno ir kaut kāds šarms. Pareizāk sakot, viņa atveidotajiem tēliem.
To pirmo garģīmi nepazīstu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #43 : 2015. gada 14. augusts, 20:49:01 »
Es pedofiils, bet Als Pachiino mani sharmee

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #44 : 2015. gada 14. augusts, 21:54:37 »
Šobrīd šie trīs no kino pasaules (stila tīrībai visi baltos kreklos):

[attachment deleted by admin]
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”