Autors Tēma: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem  (Lasīts 11159 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

parunāsim par burkām un citiem paltrakiem
« : 2015. gada 13. augusts, 22:52:45 »
Kā tad būt? Aizliegt uzreiz un savlaicīgi?

Tas būtu tas pareizākais, nekā sagaidīt, ka klasē piem. ienāk integrējamā persona, bet lupatās no galvas līdz kājām

Atslēdzies mellene88

Re: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem
« Atbilde #1 : 2015. gada 13. augusts, 23:07:05 »
tu domā rosināt balsošanu?? valstiska liimenii??  :)

mana nieciigā balss buutu par to,ka jaaizliedz staigat paltrakos publiskās vietās un masu pasakumos(majās lai dara ,ka grib)
es iisti neesmu lietas kursaa ,ka tas likumiski regulējas manā mītnes valstii(laikam nekā), bet skolās paltrakaini bērni nenāk.aiz viena iemesla..te ir formas un tas ir visiem vienadas un obligātas.
visur citur ... :rat:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 14. augusts, 00:07:23 »
Man gan šķiet, ka reglamentēt apģērbu, kamēr tas nesmird un nesmērē citus vai neizplata parazītus & slimības, ir lieki.
Kārtīgam gotam tie paltraki arī varētu patikt :D

Un, ejot tālāk, lai staigā burkās, kas vēlas, bet, ja metālists būs uzvilcis parodiju par burku, apkāris ar ķēdēm un uzzīmējis uz tā paltraka baltu skeletu, arī par to neviens nesodīs un nedresēs novilkt, jo tas "aizskar citu reliģiskās jūtas". Arī zīmētus muhamedus utt...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2015. gada 14. augusts, 00:16:10 »
Es balsotu par aizliegšanu un tūliņ uz karstām pēdām, kamēr vēl problēma nav kļuvusi aktuāla.

Un vispār - aizliegumu priekš tiem moriem nekad nevar būt par daudz - jo sliktāk viņiem šeit klāsies, jo drīzāk aizbēgs.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 14. augusts, 08:38:34 »
Es arī esmu pret, ka persona iet sabiedrībā ar aizsegtu seju. Vācijā redzēju tādas vairumā, nu baisi neomulīgi palika.

Var jau, protams, atsaukties uz viņu tradīcijām un cilvēktiesībām.

Bet kā tad ar manām cilvēktiesībām justies droši savā valstī????

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 14. augusts, 08:38:55 »
un arī pienākumus-obligāti piedalīties cūkgaļas šašlika gatavošanā un ēšanā piektdienās

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2015. gada 14. augusts, 08:54:44 »
Un, ejot tālāk, lai staigā burkās, kas vēlas, bet, ja metālists būs uzvilcis parodiju par burku, apkāris ar ķēdēm un uzzīmējis uz tā paltraka baltu skeletu, arī par to neviens nesodīs un nedresēs novilkt, jo tas "aizskar citu reliģiskās jūtas". Arī zīmētus muhamedus utt...

Par to nesodīs Latvijas tiesu vara, bet uzspridzinās tādu metālistu kopā ar daždesmit nevainīgiem līdzpilsoņiem nenormāli aizvainotie musulmaņi.

IMHO aizliegt cieti, un pirms ir precedents. Lai ir skaidrs jau uzreiz un visiem, ka šajā bārā (lasi - Latvijā) ir face-control un neatbilstošas personas netiek ielaistas. Basta.
Ir pietiekami daudz "labu" piemēru, lasi - svešu kļūdu -, no kā mācīties, nevajag taisīt pašiem savas identiskas kļūdas.
Bazars par to, ka slēpotājus cepurēs kam tikai acis redz, diskriminēs? Stulbs arguments. Ja ir likums par sejas neaizsegšanu, tad pilnīgi likumīgi tam slēpotājam var palūgt uzrādīt viņa godīgo feisu, kamēr burku atļaušana lauj jebkuram teroristam paltrakā izlikties par sievieti un ņirgt sejā eiropietim.

Un nevajag naivi iedomāties, ka terorisms ir ļauno kapitālistu pasaka, kas mūs, bāleliņus dainotājus, neskars.
Jau aizmirsies šoks par centrālā universālveikala spridzināšanu? Tas vēl bija tāds sūda blīkšķis bez ievērojamām sekām. Tas, kas notiek reāli, ir skolēnu autobusu spridzināšana, skolu spridzināšana un tamlīdzīgi.

Gribat, lai jūsu bērni katru dienu riskē ar dzīvību? Parakstieties par sejas aizklāšanas nepieciešamību un diskriminācijas aizliegumu! Visi cilvēki ir vienlīdzībi, bla bla bla... Tikai nez kāpēc daži allaž ir vienlīdzīgāki par citiem, un, kā rāda Orvels un pieredze, tie nebūt nav tie cēlākie sugas eksemplāri.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #7 : 2015. gada 14. augusts, 09:01:39 »
es arī pie tiem, kuri atbalsta burku aizliegšanu publiskā vietā.
respektīvi aizliegtu gan tās afgāņu ar sietu priekšā sejai, gan tās, kurām tikai acis redzamas.

par skolām man mazāka raize, jo neesmu redzējusi mazas meitens ar burku, tok neesmu. varbūt viņas no X gadiem jāvalkā, nezinu. lakatus gan dažām vecāko klašu skolniecēm esmu redzējusi.

pret lakatiem man aizspriedumu vairāk arī nav, man viņi netraucē. jaunās meitenes tos lakatus pat ļoti gaumīgi satin un sataisa, vecākas kundzes nu kā jau vecākas kundzes.

pieņemu, ka mājās tās burkas vilktas netiek. lakatus arī pa māju nevalkā, savā ģimenes lokā tā teikt, izņemt gadījumus, ja nāk ciemos vai kompānijā atrodas vīrietis ar kuru teorētiski sieviete var apprecēties.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 14. augusts, 09:10:00 »
...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2015. gada 14. augusts, 11:33:47 »
Es laikam LV par liberālu... nu nepatīk man vispār idejas valstiski reglamentēt privāto dzīvi un apģērbu.

Esot kkur noteikums, ka auto bez apģērba nedrīkstot vadīt??? Kāpēc?
Man, ko, no ezera labāk braukt slapjās panckās un saaukstēties, nekā savā auto žūt bez?
Tajā pat laikā par pārošanos parciņā var uzlikt administratīvo, bet, ja to pašu dara savā auto ielas malā, ne gluži - privātīpašums, nav ko lūrēt pa svešiem logiem iekšā, it īpaši, ja nepatīk tas , ko redzi...
Nav kkāda divkosība?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 14. augusts, 11:39:06 »
IMHO privātajai dzīvei un apģērbam reglamentēšana nepienāktos... Līdz brīdim, kad tā citu nereglamentētā privātā dzīve sāk apdraudēt manējo..
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2015. gada 14. augusts, 11:43:23 »
Iedomājos, kā Tex bez nekā regulāri laiž mājās pēc peldes ezerā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2015. gada 14. augusts, 11:45:30 »
Kādā veidā apģērbs apdraud citus?

Bumbu vecis zem tās burkas nesīs? Da nu, aizliegs burkas, atnesīs somā... ja ļoti gribēs.

Tad kristiešu mācītāja talārs arī jāaizliedz? Vai paltrakus tomēr drīkstēs, bt bez galvassegas?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2015. gada 14. augusts, 12:02:19 »
Tex, nav runa par talāriem un tamlīdzīgiem paltrakiem, bet par sejas pilnīgu aizklāšanu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 14. augusts, 12:08:23 »
Bet lai tak katrs ķe'mojas pa savam.

Ak jā, auto arī nedrīkstot vadīt ar aizklātu seju... Laikam tak lai fotoradars var nofočēt? vai kāpēc? Atkal kāda kādam daļa, kādā paskatā es sēžu savā auto?