Autors Tēma: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem  (Lasīts 11168 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem
« Atbilde #15 : 2015. gada 14. augusts, 12:29:30 »
ja pie mums aizklāta seja nozīmē burlacīgumu un sliktus nodomus, tas mums ir tiesības savas tradīcijas piekopt
Paltrakos lai staigā, galu galā mums arī tautas tērpos gari brunči un sagšas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2015. gada 14. augusts, 13:15:44 »
Es labprāt staigātu paltrakā, tikai acis atstātu...cik daudz lieku problēmu atkristu...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2015. gada 14. augusts, 19:29:16 »
Kliovičš Twiterī citē no Dienas raksta: Ja sieviete LV ir brīva atkailināt lielāko sava ķermeņa daļu publiski, tad kāpēc ir jāapspriež, vai viņa ir brīva to apsegt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2015. gada 14. augusts, 20:29:01 »
Šumēri, kas bija klejotājtauta, nokļūstot jaunā teritorijā pieņēma tās kultūru, pielūdza to dievus.
Inteliģenti. Fascinē mani šī senā kultūra.
Tik vienkārši ...  un nav problēmu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 14. augusts, 20:39:46 »
un arī pienākumus-obligāti piedalīties cūkgaļas šašlika gatavošanā un ēšanā piektdienās

:rofl:  labs. rīkojam referendumu.  :go_go:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 14. augusts, 21:03:43 »
Kliovičš Twiterī citē no Dienas raksta: Ja sieviete LV ir brīva atkailināt lielāko sava ķermeņa daļu publiski, tad kāpēc ir jāapspriež, vai viņa ir brīva to apsegt?

Tik kaapeec otraadi tas tomeer nedarbojas?

Un vinju koshergaljas te un paareejais...

Kkaa vienvirziena viss...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2015. gada 14. augusts, 21:14:43 »
Tex- man liekas ,ka tavs kategoriskais viedoklis par visu, ir nevienmēr ļoti pamatots...
tie,kas ikdienā sastopas ar realiem pūļiem lupataino tavu kategorismu nesaprot...
ja man nebuutu reals slinkums mazināt un ievietot bildes, tad varbuut es iliktu savas ielas foto..kā izskatāspilsētas centrālā iela,kad musulmanju skola beidz darbu ....mazas pilseetinjas iela ir pilna ar dažadu izmeru lupatainjiem....šajā laika periodā(apmeram h pirms un h pēc skolas) iela ir vinju riciibaa...netiek ievēroti nekadi noteikumi...automašiinas ,taksometri sastājas krustu šķērsu...faktiski braucamā daļā kļūst paralizēta...laiku pa laikam kadu siiko iebraucēji nezinataji arii piemiedz..jo sikie skrien uz visam puseem...policija nenak un neiejaucas( :wtf: gribas teikt kapēc)....a tapēc,ka viss ir nopirkts un samaksāts....veseli rajoni pieder babajiem,tirdznieciiba,nekustamais īpašums,restorani ..tas viss ir vinju...un tas vienaa mazā pilsetelē...negribu zinātkas notiek tur ,kur vinju ir vel vairāk...
un, ja iet tāda nenosakāma massa ar aciim vien āra..vai vēl labak vispār bez aciim,kātu vari zināt,ka tā ir vecene???kā tu vari zinat,kas zem paltraka...tu neesi redzeejusi,kadas aktivitates vinjiem naktiis ..es nezinu ko vinji dara..iet uz lugshanam vai perina ko citu...bet straumes ar turbanotiem večiem 12os naktii nav tas omuliigakais skats...
oky..tagad esmu pieradusi...bet tas nenoziimē,ka par to sajusmā klapēju  :clap:
es sevi mierinu vēl ar to,ka esmu diezgan epicentrā :rat: un ka savu hatu tak vinji neapdraudēs:))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2015. gada 14. augusts, 21:29:30 »
Jāapspriež tāpēc, ka mūsu tradīcijas  visu pieļauj līdz zināmai robežai -gan atkailināšanos, tādēļ, apstākļu spieti, noteiksim, cik daudz drīkst aizsegties

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2015. gada 14. augusts, 22:53:41 »
Piedodiet, bet nesaprotu, kas te vēl apspriežams - kā mājā dzīvo un kā maizi ēd, tā likumus un tikumus esi tik laipns ievērot! Nepatīk - laimīgu taciņu, no kurienes nācis. It sevišķi, ja tevi neviens nav šurp aicinājis.

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 15. augusts, 00:26:09 »
Mellen, es Tavam viedoklim arī parasti nepiekrītu. Nemaz nerunājot par paŗākumu un viszinību, kas vnk  :veee:
Nebūt nesaku, ka esmu sajūsmā par laupataiņu ordām.
Tomēr noteikt cilvēkam, ko vilkt un ko nē...

Cits ,ajutājums, nafig tie lupataiņi vsp eiropā ir un kas un kāpēc turpina laist viņus bariem iekšā un "nespēt" ar to cīnīties? - Lūk, ar tiem, pašu eiropiešu vidū vajadzētu cīnīties, reāli un kaut fiziski un totāli nehumāni. Nevis parpatas te apspriest.
Ja apspriež parpatas, tad saku, lai katrs eiropas iedzīvotājs ķēmojas pa savam.

Ja apspriež to , ka tiem kuģiem vnk mīnas izlikt, grimsošos neglābt un krastā uz klints mūri uzcelt, ar elektifikāciju un ložmetējiem, vēlams... Bet sākt vajadzētu ar to politikāņu nahrenizēšanu, kas to visu eiropas biezvalstīs un kolonizētājvalstīs lobē.

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 15. augusts, 00:32:41 »
un pavisam neticēsi, ka musulmaņu varzu esmu redzējusi. Oslo goeneland, piemēram, viss rajons viņu. Un? Kas to pieļāva? Un kas sekas apkarojošo Breivīku cietumā iebāza? Savējie :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 15. augusts, 01:00:17 »
Tex- nu redz pavēmi ..i vieglāk palika :)

Par pārākumu un viszinību gan dikti maldies...bet oky  :thumbsup:

Diskusija tika izvērsta izejot no autora uzstadītā jaut... bet ja jau gribam kapāties un meklēt vainīgos it visā..nutad uz priekšu,kaut no Kristus laikiem  :o

es arii varetu pavemt no tās agresijas ,kas strāvo no tevis...bet bljin vakarinju žēl  :P :*
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2015. gada 15. augusts, 01:53:28 »
varam spriedelēt gari, kas pie tā sākotnēji vainīgs -koloniālisti/ kapitālisti vai komunisti. Jautājums ir -ko darīt pašlaik, vienā mazā, konkrētā jautājumā. Nevis gaidīt Breiviku.

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2015. gada 15. augusts, 10:23:29 »
Riebj man tas iedomātais pārākums - wow! musumlaņu rajonā dzīvo, kruta! Tātad balto rajonam par īsu... happens... Bet kur nu mēs, te lv sēdēdami ko tādu būtu redzējuši. Vsp mēs mēdzam šad tad braukāt apkārt un visādus rajonus redzēt: no pieķēzītas Birmingemas, līdz palielam musulmaņu mikrorajonam Oslo centrā.

Tieši tāpēc IMO, nevajag sākt paredzēt viņiem noteikumus. Tas nozīmē, ka viņu ierašanās jau ir akceptēta.

Rozā sapnis būtu ja LV cilvēki būtu kā cilvēki ar kkādu mugurkaulu, bet tie diemžēl pa kariem un okupāciju mērķtiecīgi iznīdēti. Kura tur austrumeiropas valsts būvē mūrigar robežu... Tā ka, ja grib, tad var, bet D-eiropa negrib. 
Nomest tādu varu, kas tādus laiž iekšā. Kaut barā ar tehniku un mietiem. Vnk nelaist nākamo civilokupantu varzu pāri robežai. Burtiski, sabrauc tehniku, nobloķē ceļu (ja ar avio, tad ceļus ap lidostu ;) ) baros ar nūjām, lāpstām u.t.t.
Breivīka nelaime patiesībā bija tikai vienā - viņš ir viens. Būtu pāris tūkstoši tādu - runa būtu pavisam cita. Būtu dažsimt K tādu, - pavisam, pavisam cita ;)

Tos politiķus, kas to lobē, jau no eiropas gaiteņiem izsvēpēt... un vietējos pakalpiņus arī, piketēt, aplenkt un galu galā barā vnk pāri pāriet, ja pie prāta nenāk.

Ko darīt ar subjektu parpalās, ja pietike lumpenisma un vispārējā tizluma nesargāt savas valsts robežas (tas ietever arī fiziski un burtiski) - galu galā neviens nedarīs neko.
Netiks pat līdz tādai dižai domai, kā katru no 250 izvietot citā pagastā, kur viņš tāds būs 1 un nāktos adaptēties.

Kamēr nenovilks tās savas parpalas, veikalā neielaist (OK, dabūs savus 2eur dienā, un tālāk ko?), autobusā neielaist u.t.t.? Cerams, "kriestiešu audžuģimenes" arī noinstruēs ne tikai kā biļeti nopirkt, bet paskaidros, kāpēc autobusā neielaida ar visu biļeti :D
Kā tad paliek ar mūsu reliģijas un izpausmes brīvību? Vrb es arī gribu pievērsties islāmam, tas nekas, ka LV iedzimtā - tagad man reglamentēs, kādas parpalas drīkst un kādas nē?

Tas ir totālakais absurds da kam tādam vispār dadomāties un šādus laist pāri robežai...
Jo mūsu pie varas esošie(un ne tikai) principā nav spējīgi neko izdarīt kārtīgi.

Tikko būs klāt, tā viss pārējais ir cīņa ar sekām. Un līdz šim redzētā visefektīvākā cīņa ar sekām ir Breivīks :( Viņš viens atpestīja savu valsti no 500?+ gab.? Ja tādu būtu kaut 1000, vienas dienas laikā atbrīvotos no pus miljona un pārējie vnk aizmuktu :D Ir kkas efektīvāks jelkad redzēts?

Ko darīt ar problēmu parpalu apspriešanas vietā:
Te to varētu apturēt pietiekami liels bars, kas to tiešām reāli vēlas darīt un kam sava lupata pie pakaļas nav mīļāka par visu pārējo...
Cilvēku un jebkādas tehnikas bars priekšā ceļam un viss. Kaut nedēļu, 2, 3, 10... Bet tam baram jābūt gana lielam un entuziastiskam (vai kaimiņvalsts finansētam, ja sava entuziasma nav gana :D ) , lai izsekotu un nobloķētu.
Tūlīt sāksies vaimanas par svēto tranzītu, nekas, kamēr migrantus no robežas neaizvāks, lai pastāv arī tranzīts. Kādam zaudējumi? - vērsieties pie valdības, kas izraisījusi tādu tautas neapmierinātību ;) Nobloķēta lidosta? Zaudējumi? sorry - aizvāciet migrantus un atsāks darboties, bet ne minūti ātrāk. A kur šie liktu, atstātu lidostu permanentā aplenkumā ar visiem migrantiem iekšā un maksātu aviokompānijām milzu kompensācijas? OK, 1 dienu, 2, a tālāk?...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #29 : 2015. gada 15. augusts, 11:08:50 »
Burka jau ir laikam viņu RELIĢIJAS daļa, nevis , teiksim , tautastērps vai vietējā mode. Tāpēc vērsties pret paltraku nozīmē vērsties pret reliģiju. A mums Eiropā ir reliģiju brīvība. Un vispār - mūsu reliģiju aiztiekat, mērgļi neticīgie, tūlīt uzsāksim svēto karu!

Bet ja zemes/labumu/resursu ir tik cik ir, nevis tik cik katram melnam, baltam, dzeltenam cilvēkam gribas - sākas cīņa par pārdali. Būtībā karš. Es esmu par savas valsts aizsardzību - cik nu iespējams ar likumu (sabiedriskās vietās - bez paltrakiem), finansu metodēm (pabalsti). Bet , šķiet, uz attiecīgo kontingentu vislabāk iedarbojas fizisks spēks, citu valstu likumi viņiem pie kājas.

Neesmu redzējusi nevienu vietu Eiropas pilsētās , kas nebūtu degradēta mūsu izpratnē , kur vairumā savācas citas reliģijas un kultūras cilvēki.