Autors Tēma: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem  (Lasīts 11177 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem
« Atbilde #60 : 2015. gada 17. augusts, 18:08:22 »
par to jau brēc Eiropas dienvidu gals -turki brīvi laiž cauri sīriešus, maķedonieši -ka tik ātrāk caur ungāriju uz vāciju. Franči jau arī būtu gatavi visus savējos pa eirotuneli aizšaut pie britiem. Kas tiem atliek -"Queen Elisabeth" un nach Amerika

Atslēdzies tex

« Atbilde #61 : 2015. gada 17. augusts, 18:10:24 »
Nuuu itāļi paši smuki gla'bj pie saviem krastiem...
Da nevis glābt tās laivas, bet mīnas izlikt un mūri uz krasta!
un to gana skaļi izsludināt, lai nemaz i nemēģina, ārā neviens nevilks.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2015. gada 17. augusts, 18:27:05 »

...jo nabagāki būsim,...
[/quote:]

Tā sanāk.Bēgļi tiek sadalīti pēc IKP,nabaga igauņiem tiks visvairāk,leišiem mazāk.
Izrādās nabagam būt izdevīgi. Igauņi ir baigā šokā .

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #63 : 2015. gada 17. augusts, 19:28:01 »
Vācija jau sākusi dalīt bēgļus ekonomiskajos un no kara bēgošajos.
pirmajie, pie kuriem pieskaitāmi bēgļi no Albanijas, Montenegro, Kosovas, Serbijas, Maķedonijas un Bosnijas Herzegovinas parasti saņem atteikumus reģistrēties kā bēglim, jo valstis no kurienes viņi nāk ir salīdzinoši drošas. pēc atteikuma viņus parasti sūta prom uz savu valsti vai to no kuras viņi ieradušies, piemēram Itālijas.
kara bēgļiem ir iespēja te palikt. protams dok.kārtošana ir ilga un nav viegla.

godīgi sakot savā pilsētā neesmu viņus vēl redzējusi, bet kas ir tiešām sabraukuši ir ekonomiskie bēgļi no balkāniem
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #64 : 2015. gada 18. augusts, 14:09:20 »
Pārdomas par "musulmanietēm burkās"...

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #65 : 2015. gada 18. augusts, 14:11:33 »
Pārdomas par "musulmanietēm burkās"...

Skarbi

Atslēdzies Trix

« Atbilde #66 : 2015. gada 18. augusts, 14:20:33 »
Pārdomas ir par latviešu valodas nogalināšanu, kur savu mutīti jo čakli pieliek katrs, kas sevi uzskata par modernu un kosmopolītisku.

Kā latviešu "pasta" vairs nav uztverama kā pabieza smērējama viela, tā burka vairs nav uztverama kā stikla trauks ar vāku.
Ar bērniem varavīksni zīmējot, gribot negribot nākas piedomāt, ko ar šo zīmējumu sapratīs ārpus mājas. Vārdu "draugs" baidos lietot. Uzreiz būs skaidrs, ka man ar šo vīrieti ir nereģistrēta kopdzīve.

Tak, sasodīts, varbūt tomēr ieviest latviešu geto? Tādu rezervātu, kur latviešiem un latviešu valodai ir UNESCO mantojuma statuss, aizsargājamas parādības statuss? Kur frāze "sieviete ar burku galvā" ir saprotams tikai viennozīmīgi?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #67 : 2015. gada 19. augusts, 19:13:43 »
Bet vai tad agrāk attiecībā uz to sejsegu nelietoja cita svešvārdu - parandža, to vismaz pārprast nevarēja, bet gan jau kādu tas aizvainoja  :rat: ... 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #68 : 2015. gada 19. augusts, 20:07:15 »
Bet vai tad agrāk attiecībā uz to sejsegu nelietoja cita svešvārdu - parandža, to vismaz pārprast nevarēja, bet gan jau kādu tas aizvainoja  :rat: ... 

Viņiem to lupatu variāciju ir lērums - vairāk vai mazāk aizkarinātas sejas, un nosaukumu arī krietns pusducis. Parandža ir viens no tiem, bet es toč neesmu iedziļinājusies, tieši kuram lupatu tipam tas piedien. Visas lupatas ar to apzīmēt nedrīkst - būs zaimošana.
Kaut kā līdz šim nebija vajadzības iedziļināties, daiļliteratūras kontekstā diezgan vienaldzīgi...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2015. gada 19. augusts, 20:12:08 »
Kaut kā tā -

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #70 : 2015. gada 19. augusts, 20:43:27 »
Oj šodien veca tantīte pa ielu pretim nāca ... tajā čadorā ... rozā!!!
Nebiju domājusi ka veciem  cilvēkiem rozā piestāv.

Netālu dzīvo kādas divas kuras nēsā to melno ar vaļējām acīm. Viņas gan tērpjas brūnā vai tumši zilā.
Burkas pa ielu nestaigā tb neesmu redzējusi.
Lakatu mana laba arābu paziņa nēsā.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #71 : 2015. gada 19. augusts, 20:49:06 »
Hmm laikam tas nav vnk lakats tas hiyab.
Tas izskatās pēc mētelis + lakats. Jā ir arī tāds variants.
Tiek valkāts jebkurā gadalaikā, gan +30 gan -15

Atslēdzies mellene88

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #73 : 2015. gada 21. augusts, 09:17:01 »
Ļoti pamatoti argumenti, kas labi paskaidro sieviešu tīstīšanas lupatās "nepieciešamību".

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #74 : 2015. gada 22. augusts, 19:44:47 »
Ejat tak galīgi ...  es daudz esmu redzējusi šitās lupatās tītās ...., bet TIK daudz kā tikko Sarajevā, kur lērums iebraukušo no Arābu valstīm (atvaļinājums tak ...) .... vāks ... Tikai acis vai acis + brilles spīd ... nekā cita nav ....

Pavēroju kā ēd un dzer sab.vietās ....  :faint:

Runāju ar vietējo musulmani Mohamedu ... šis arī šokā - lielākā daļa esot iebraucējas .... ekstrēmu vīriešu ekstrēmās sievas ..