Autors Tēma: Dāvājam prieku!  (Lasīts 16809 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Dāvājam prieku!
« : 2014. gada 06. oktobris, 14:20:11 »
Nu, re, sagādājām lielu laimi  un apmierinājumu iepriekšējās smilškastes turētājai. 
[Šad tad paskatos, kas tur jauns, kamēr biežāk lietotajās lapās vēl rēgojas....]

Pati iesākusi politisko tēmu par vēlēšanām, tajā svaigradies personāžs ar putām uz lūpām klasiskākajā demagogu stilā apgalvo, cik labi ir balsot par Saskaņu... Un netraucē "nevienam" mūsu "neērtais" pretaustrumu viedoklis... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nex

Re: Dāvājam prieku!
« Atbilde #1 : 2014. gada 06. oktobris, 14:49:47 »
spriežot pēc jau ierasti garajiem palagiem un paraduma atbildēt katram atsevišķi, nekāds svaigradies personāžs tas nav :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2014. gada 06. oktobris, 14:51:56 »
Tsssss! Es to neteicu!   ;)
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 06. oktobris, 14:57:33 »
Atkal kāds ar sevi sarunājas?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2014. gada 06. oktobris, 15:02:33 »
neticu! tas būtu vairāk nekā jokaini.
es kaut kā nekad nemāku atkost "pēc rakstības stila" hū iz hū
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2014. gada 06. oktobris, 16:47:08 »
Es tur vakar pāris komentārus uzrakstīju, tajā tēmā. Jaunais personāžs, kā būtu gaidījis mani , ar divām A4 lapām atbildēja. Nekā jauna, es pat teiktu viedokļa klons. Pārējie komentāri dažādi - bet visumā normāli.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #6 : 2014. gada 06. oktobris, 16:50:46 »
Man palika iespaids, ka tas komentārs tur tā organizēti ielikts, lai provocētu.  Jo pārāk jau nu vienā virzienā vērsts. Tā ir jau otrā reize, kad pie aktuālām politikas tēmām parādās mazākuma viedokļa dedzīga atbalstītāja.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2014. gada 06. oktobris, 17:47:25 »
kaut kas tak jāliek, ja iestājas biedējošs klusums... kaut vai politika, kaut vai vārīti kartupeļi...  :just_popcorn:

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2014. gada 06. oktobris, 22:39:41 »
owner=the troll?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2014. gada 07. oktobris, 20:18:21 »
Nav jau tie Saskaņas atbalstītāji tik margināli, re, cik sabalsojuši... un patiesībā es pilnībā saprotu krievus, kas balso par Saskaņu. Viņiem tā ir vienīgā saprātīgā izvēle, jo, tāpat kā mēs nekad nebalsosim par politisku spēku, kuram pati nacionālas latviešu valsts pastāvēšana liekas aizvainojoša, tā viņiem ir grūti pieņemt viedokli, ka viņu atsevišķā informācijas un kultūras telpa var kādam traucēt. Kamēr visas svarīgās vietas neieņems paaudze, kura runā vienlīdz labi abās valodās, mums šī problēma būs.

Bet latvieši, kas balso par viņiem...nu jā, tas ir tikpat kā latvieši-komunisti. Manā bērnībā skaitījās visai margināli un neprestiži.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 07. oktobris, 20:25:27 »
kaut kas tak jāliek, ja iestājas biedējošs klusums... kaut vai politika, kaut vai vārīti kartupeļi...  :just_popcorn:
Kurš atceras sardeļu kašķi? Te ir otrais dublis. Tikai šoreiz nevienu tas nerausta, jo... Kapēc?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #11 : 2014. gada 07. oktobris, 20:36:06 »
kas ir sardeļu kašķis?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 07. oktobris, 20:44:56 »
Laikam Tante ielika tur ķēķa sadaļā bildi ar ceptu sardeli, pēc kā sacēlās kašķis. Neatceros vairs, kam īsti tā sardele bija pēdējais piliens, bet ilgi vēl tika pieminēts.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2014. gada 07. oktobris, 20:46:20 »
atceros tādu faktu :-) bet neatceros kas un kāpēc. ..

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #14 : 2014. gada 07. oktobris, 20:50:44 »
Izklausās jautri, kuru tad varēja aizskart sardele??? :)