Autors Tēma: Dāvājam prieku!  (Lasīts 16851 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Dāvājam prieku!
« Atbilde #60 : 2014. gada 09. oktobris, 21:43:16 »
PLK :) labs...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #61 : 2014. gada 09. oktobris, 22:47:27 »
Prieks redzēt un dzirdēt Antuanete!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #62 : 2014. gada 11. oktobris, 00:10:03 »
Jūs nepārspīlējiet ar tiem forumiem? Man tas ir jaunums, ka te drīkst, tur nedrīkst. Kaut kādi savstarpējie kariņi, frontes, delfi, saps,sarunuforums.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #63 : 2014. gada 11. oktobris, 00:13:48 »
kariņi? kur ir kariņi? pado šurp  :just_popcorn:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #64 : 2014. gada 13. oktobris, 21:44:19 »
Ieveerteejiet saimnieces jaunos kjeekja briinumumus - shoreiz zirnji un vafeljpankuukasm, vai kas nu tas ir.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #65 : 2014. gada 13. oktobris, 22:53:36 »
ievērtēju.
tagad es saprotu par ko bija sardeļu kašķis.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #66 : 2014. gada 19. oktobris, 11:55:49 »
Es nezinu, bet man šķiet, ka tur tāds reāls "izmīzums"...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #67 : 2014. gada 19. oktobris, 17:23:28 »
Visu cieņu mā par to, kas bija jauks...un bija taču! Bet kopumā šitais atgādina reakciju, kāda mēdz būt darba devējiem, kad viņu darbinieks uztaisa savu biznesu. Pat, ja ne materiālas vērtības, ne datu bāzes nav nozagtas, ir šī aizvainojuma sajūta: kā, tu iedomājies būt līdzvērtīgs man!
Nu ko, ar zemiskām sajūtām ir jācīnās un jāpārvar tās, nevis jākultivē :smile:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #68 : 2014. gada 19. oktobris, 17:57:20 »
Ilgu laiku TUR bija jauki un atsevišķie tipi, kas skaļi bļaustījās tika vienmērīgi atšķaidīti ar neko neizsakošajiem "foršiņi" rakstītājiem. Tad bļaustekļi tika izravēti. Un visbeidzot sāka ravēt arī runātājus ar citādu viedokli. Nu, tas vēl saprotams.
Bet kāda mārrutka pēc tagad mākslīgi jāuztur tas, kas tik ļoti paņem PERSONĪGO MĀ laiku? Man domāt, tagad tā mākslīgā vilkšana prasa kudī vairāk piepūles - liec nu sardeļu tēmas vai raksti palagus par tamborētām cūciņām... Ehhh...
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #69 : 2014. gada 19. oktobris, 18:04:17 »
Who cares?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #70 : 2014. gada 19. oktobris, 18:16:53 »
nē, nu incccanti takšu!
Var parakāties, paanalizēt...
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #71 : 2014. gada 19. oktobris, 18:20:04 »
Ilgu laiku TUR bija jauki un atsevišķie tipi, kas skaļi bļaustījās tika vienmērīgi atšķaidīti ar neko neizsakošajiem "foršiņi" rakstītājiem. Tad bļaustekļi tika izravēti. Un visbeidzot sāka ravēt arī runātājus ar citādu viedokli. Nu, tas vēl saprotams.
Bet kāda mārrutka pēc tagad mākslīgi jāuztur tas, kas tik ļoti paņem PERSONĪGO MĀ laiku? Man domāt, tagad tā mākslīgā vilkšana prasa kudī vairāk piepūles - liec nu sardeļu tēmas vai raksti palagus par tamborētām cūciņām... Ehhh...

Un trakākais, ka pilnīgai negatavotājai tagad nākas cept pankūkas, vafeles un zaļos zirnīšus, lai kūtene nebūtu jāliek priekšā un kā pati draudēja - štepselis forumam jāizrauj ....

Bet tīri cilvēciski man ļoti žēl "programmētāja kungu", kurš visu to ir radījis un tik daudzus gadus uzturējis un tagad sanāk, ka cienītā piepļekājusi pati savu smilšu kasti, ko cienītais viņai ar tādu mīlestību radījis ....
Vai arī ... viņam šis projekts bija apnicis un kaut kā to vajadzēja piebeigt? Tas man mazāk šķiet ticams ...

Lai šī foruma radītājiem izturība vismaz divreiz, trīsreiz ilgāka ;) :big_hug:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #72 : 2014. gada 19. oktobris, 18:22:13 »
Tak piebeigt ir vienkārši: pieklājīgi visus apziņot, novēlēt veiksmi turpmākajā dzīvē...un darīts!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #73 : 2014. gada 19. oktobris, 18:25:41 »
Nu redz, visi nav vienādi :)

Lai gan Tev taisnība, drīzāk tā bija savas varas izrādīšana un seku neapzināšanās ....

Viss nāk un aiziet tālumā vai ko sēsi to pļausi ...

Ir labi kā ir - pat vēl labāk  :thumbsup:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #74 : 2014. gada 19. oktobris, 18:33:20 »
Varētu būt, ka svešumā esot tomēr gribās ar kādu parunāties. Nu ir jauka vieta, neviens vairs nesūdzās, var skaisti izcelties un jebkurā tēmā uzreiz varēs pamanīt...
Visus sakost!