Autors Tēma: cena par īri..  (Lasīts 12219 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

cena par īri..
« : 2015. gada 17. augusts, 18:39:51 »
kadas jums tur tagad videjās cenas par dziivoklju īri???
man nupat sāk likties,ka ļaujos ...hm...
karoč 2.ist 3istabu dziivoklii,viss bija svaigi remontets un mēbelēts..tagad jau 2.gadi irniece šiverē...neko nesaku..bet drusku besii,jo manas lietas tiek nahrenizetas pakaapeniski..vietaa liekot savas..ko protams,promejot savaaks utt...
 ire 140,- ..tas bija 100 ls,ko peec tam parveidoja ,par eiro...
no saakuma ļāvos,jo redz plika un basa no viira šķīrās...bet nupat man liekas,ka pa daudz vinjai atļauju  :sad_smiley: :confused:
nav man arii nekāda depozīta,jo nebija viņai naudas kad vacās iekšā utml.....
Pierīga(aiz Ulbrokas)

papētīju ss-u bet tur manā rajonaa vispaar nav piedāvājuma...divi dziivokli ..un tie dargāki par manu...
karoč, nagi niez pacelt cenu  :tea:
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 17. augusts, 18:50:10 no Spārka »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies flyingcat

Re: cena par īri..
« Atbilde #1 : 2015. gada 17. augusts, 19:03:31 »
Aiz Ulbrokas, protams, ir patālu, bet 140 noteikti par maz. Nu, kaut vai 180, ja ne visi 200. Tik maz varētu maksāt, ja īrniece būtu pati remontējusi  un iekārtojusi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 17. augusts, 19:09:33 »
Es iisti nesapratu, ko noziimee- nahrenizee Tavas lietas?

Man jau 140 aiz Ulbrokas liekas ok, bet vsp nupat jau taas iires cenas kaapj debesiis... feisiitii ko neshaaree, tik 450 tiiri iire... jaa, smuki dziivokliishi, bet nelieli un cipars, manupraat, kosmisks...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2015. gada 17. augusts, 19:15:13 »
nja ar īres piedāvājumiem ir kā ir. manā rajonā arī saka, ka nekā laba nav un piedāvājums mazs. neesmu pārbaudījusi.
man pagaidām ir īrniece, bet arī saka jau, ka pavasarī iešot prom. viņa gan jauna, studente, viss var vienā dienā mainīties par 180grādiem, tāpēc vietā vēl nemeklēju.
nosedz man pirmskrīzes kredītmaksājumu, kurš priekš trekno laiku kredītiem ir smieklīgi mazs, nomaksā komunālos un vēl man mazliet paliek piemēram LV telefona numura nomaksai.
450 neprasu, bet domāju, ka īres maksa būs jāpalielina
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2015. gada 17. augusts, 19:30:18 »
Jāpalielina. Visam cenas aug. Krīze esot beigusies.
Pa krīzi 100LS + komunālie karaliski tādai vietai. Bet tagad maz.
Par svaigi remontētu, ja kāpņutelp kulturāla, pie mājas ir vieta uto u.t.t 2x vismaz, IMO.
Ja 2g jau lietots un nav vairs svaigi remontēts, piekrītu fc, ka 200 vismaz... + drošības depozītu nu jau mierīgi vari prasīt.

Tagad 5.imantā (visbaisākajā galā, imantas stacijas...) LT lielais 3istabnieks par blatu 150 ar atrunu, ka īrnieks uztaisa kosmētisko remontu un uz 5g....  Jau izremontētam es teiktu ka 200 ir par maz.

Un vieglāk varētu būt atrast citu īrnieku kā iestāstīt šai, ka nu būs jāmaksā vairāk...

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 17. augusts, 19:37:48 »
Un tas, ko tas 5.im tipa atlaides īrnieks tur galu galā paveica nu jua ir uz 10K.. no elektrības pārvilkšanas līdz sanmezgla pārplānošanai...
to gluži par kosmētiku vairs nenosaukt. OK, grīdas nelīdzina pa smalko un uzlīmē vnk tapetes, bet anyway... ieliek papildus gana daudzus K un sava darba uz tiem 5g. dzīvošanas par 150+kom. 5.imantā... Gandrīz 70m2 3istabnieks un tomēr Rīgā, bet ja tas ir labākais ko pat clv ar visādiem blatiem var atrast...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2015. gada 17. augusts, 19:45:51 »
Un tagad izdali taas shtukas plus iiri uz tiem 5 gadiem- 350 par dziivokli pie velna vecmaaminjas... plus komunaalie... aapaac... labi, ka man nav jaaiiree...

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 17. augusts, 20:15:09 »
aha, a psrs mājā tie komunālie uz 200 ziemā kā likts par 70m2... Ja vēl ģimene tērē ūdeņus un tā...
Tāpēc saku, ja mellenei gandrīz svaigs remonts vai pasarg die's vēl jaunais projekts, izīrētā platība 50+m2, tad 200 ir krietni par maz šiem laikiem prasīts...
Kāda jēga lētāk kā citi prasīt?...

No īrnieka viedokļa, ja pirmā iemaksa uz vismaz 30% ir, tad IMO izdevīgāk maksāt hipo kā īri... vismaz pēc tiem gadiem dzīvoklis nebūs jāatdod, bet mēneša maksājums =< kā ja tādu dz. īrētu... Bet  vnm ir clv, kas negrib pirkt un piesaistīties.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2015. gada 17. augusts, 20:52:26 »
Iemet sludekli ss.lv ar savu vēlamo cenu un uzzināsi - ir interese vai nav.

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2015. gada 17. augusts, 20:53:59 »
nu neez, es ieteiktu ar vēlamo +10-15%...
kaulētāju ordas tajā ss...

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 17. augusts, 21:03:36 »
https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/plyavnieki/coexj.html
ja par šādu mizerablu padomju stāvokli mēģina prasīt 290... un vēl melo, ka 61m2, ja 119.s. 2istabniekam ir 58 abas lodžijas ieskaitot :D
OK, aizUlbroka ir tālāk, bet nu ja stāvoklis būtiski labāks...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2015. gada 17. augusts, 21:09:21 »
Kas dzīvokli īrē, tam ēst nav ko.. Tas jau nu skaidrs.

Atslēdzies imho

« Atbilde #12 : 2015. gada 17. augusts, 21:43:09 »

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #13 : 2015. gada 17. augusts, 22:18:23 »
https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/plyavnieki/coexj.html
ja par šādu mizerablu padomju stāvokli mēģina prasīt 290... un vēl melo, ka 61m2, ja 119.s. 2istabniekam ir 58 abas lodžijas ieskaitot :D
OK, aizUlbroka ir tālāk, bet nu ja stāvoklis būtiski labāks...

Tex, ļoti labā stāvoklī dzīvoklis, cena laba, kaut Purvciems. Pamatā jau visi grib centru, sametas studenti kopā un īrē tik šikus centra dzīvokļus, kādos mūžam neesmu dzīvojusi, ciemojos un brīnos. Vidēji Rīgā īre par 1ISTABU nolaistā dzīvoklī ir 200eiro. Mellenei ārpus Rīgas, tas varētu būt nepieprasīsti un diez vai ļoti daudz var pras;īt.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2015. gada 17. augusts, 22:23:35 »
nuu tik ātri viņa man nekur neaizjozīs,ja sākšu lēnām runāt par cenas pacelšanu :)) kaut vai tadēļ,ka klavieres vien, nostiept no 5ā stāva nav viegli :))
Rajons tiem,kas tur dzīvo skaitās ekskluzīvs...tiem, kas nekad tur nav bijuši- kkāda nezināma čuhņa  :rofl:

Ineshuk- nahrenizēt nozīmē...burtiski...:)) printerim beidzās vai iekalta fvz tinte..nutak neremontēs....neglabās..izmest..
dīvānam parlūzusi līstīte(mana laikā)...bet vispār viņai mugura saapot uz dīvāna guļot... manu dīvānu laukā, nopērk sev gultu...:)) gadu lietoja manus traukus,jo savu nebija..pēc tam saperk savas pannas un katlus..pazinjo,ka mani vairs nav glīši un nav ko tadus glabāt ..nu taa kkā...ā veļasmašīnu nomainiija,jo man mazās ietilpiibas..biezi jamazgajot... prasa ko dariit ar manu( a kur tad visu to glabat??) vot neesmu vēl atbildējusi...bet laikam jau jaraksta,ka lai dara ,kaa grib bet promejot visam jabuut sava vietā...
un te nu man pašai par sevi jāierēc  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: hahaha...un ko es darīšu,ja nebūs(un nebūs)..neko...itin neko...man pat depozīta naf :rat:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega