Autors Tēma: cena par īri..  (Lasīts 12212 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: cena par īri..
« Atbilde #15 : 2015. gada 17. augusts, 22:48:10 »
Nu tas atkarīgs kas īres līgumā -ja aizejot jābūt visam kas bija ienākot, tad paliks tev jauna
vešene,panna un gulta.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 17. augusts, 22:57:07 »
nuu tik ātri viņa man nekur neaizjozīs,ja sākšu lēnām runāt par cenas pacelšanu :)) kaut vai tadēļ,ka klavieres vien, nostiept no 5ā stāva nav viegli :))
Rajons tiem,kas tur dzīvo skaitās ekskluzīvs...tiem, kas nekad tur nav bijuši- kkāda nezināma čuhņa  :rofl:

Ineshuk- nahrenizēt nozīmē...burtiski...:)) printerim beidzās vai iekalta fvz tinte..nutak neremontēs....neglabās..izmest..
dīvānam parlūzusi līstīte(mana laikā)...bet vispār viņai mugura saapot uz dīvāna guļot... manu dīvānu laukā, nopērk sev gultu...:)) gadu lietoja manus traukus,jo savu nebija..pēc tam saperk savas pannas un katlus..pazinjo,ka mani vairs nav glīši un nav ko tadus glabāt ..nu taa kkā...ā veļasmašīnu nomainiija,jo man mazās ietilpiibas..biezi jamazgajot... prasa ko dariit ar manu( a kur tad visu to glabat??) vot neesmu vēl atbildējusi...bet laikam jau jaraksta,ka lai dara ,kaa grib bet promejot visam jabuut sava vietā...
un te nu man pašai par sevi jāierēc  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: hahaha...un ko es darīšu,ja nebūs(un nebūs)..neko...itin neko...man pat depozīta naf :rat:

Me shokaa... kaa var izdomaat saimnieka mantas izmest???

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #17 : 2015. gada 17. augusts, 23:01:38 »
"Kokam divi gali".
Esmu bijusi "frontes" abās pusēs. Atceros cik sāpīgi jutos, ka mans miteklis īrniekiem promejot bija piegānīts. Tāpat atceros, ka tajā dzīvoklī, kuru es īrēju, dzīvokļa saimniekiem tie vecie hlami, kuri man tika piešķirti lietošanai, šķita gluži kā renesenses laika dārgumi.

Un ko īrniecei darīt, ja Tavs dīvāns tiešām muguru lauž? Un vešmašīna par mazu un Tavi "goda" trauki tomēr nav glīši?

Abām Jums jāvienojas, ka Tev tie ir materiālie zaudējumi, kuri šai promejot būs jāatlīdzina.
Un, vispār, par to bija jāvienojas pašā sākumā un rakstiski. Ja neienāca prātā - jācieš, vai arī jāuzsaka dzīvošana.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2015. gada 17. augusts, 23:02:06 »
Saimniekam īstenībā pašam novecojušās un nestrādājušās mantas bija jānomaina. Vai arī jāsaremontē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 17. augusts, 23:14:37 »
Saimniekam īstenībā pašam novecojušās un nestrādājušās mantas bija jānomaina. Vai arī jāsaremontē.

ja par to bija vienošanās līgumā vai mutiski lieciniekus klātbūtnē.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 17. augusts, 23:15:27 »
Broņa- nop nop nop...šitas nebuus tas variants ...es neizīrēju..mēbelētu apartamentu..bet būtībā nācu pretim,jo viņai tik tiešam nekā nebija(dziivojusi ar viira vecakiem privatmājā)..savadak es visas savas mantas buutu aizvedusi uz laukiem un miers..
kas man janomaina ??? jauna vešmašina tikai tadēļ,ka viņai maza liekas??? :rat: un divāns vispar nav gulēšanai domaats..tam bija gulta...bet to arii izjauca pa gabaliem un sastuuma ar laiku manā stabā(3.ā istaba ir mana )..
nu man ligumaa ir minēts..ka visam jabut savās vietās un ka iirnieks atbild par inventara lietojamiibu iires beigās..bet nu ,baile,ka tas pupu mizas..
laab pofig..skaidrs ir viens,ka jabridina par cenu celšanos  :alkofest:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2015. gada 17. augusts, 23:17:08 »
karoč ,izlaidusi es viņu esmu  :sad_smiley:
IG- mellenessniega

Atslēdzies imho

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. augusts, 23:20:06 »

Principaa jaa. Tikai nevajag aizmirst, ka pie iires liiguma ir pielikums uz ntajaam lapaam, kur aprakstiita katra shviika uz sienas un par katru iirnieka sienaa izurbto caurumu ir noteikta takse un sankcijas un neviens neiziirees, kameer iirnieks dziivokli nebuus apdroshinaajis.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #23 : 2015. gada 18. augusts, 10:03:35 »
Nesaprotu, kur problēma!

Jaunkundze izsvieda printeri, kaut nefunkcionējošu, lai maksā!

Par visām lietām, kas izmestas - jāmaksā!! Pārējās savāc un aizved uz laukiem. Pati teici, ka ir lauki uz kurieni vest. Transporta un pārvešanas izmaksas sedz jaunkundze. Uttt. Negrib maksāt - "nahrenizē" īrnieci.

Ja neproti paprasīt naudu, tad pašai jācieš.
ja neproti runāt, tad pašai jācieš.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2015. gada 18. augusts, 10:30:50 »
Īrniece ir iejutusies dzīvoklī kā savējā. Diez vai viegli ļausies īres maksas pacelšanai un izmesto mantu kompensēšanai.

Varbūt piedāvā, lai viņa atpērk to dzīvokli?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2015. gada 18. augusts, 10:39:37 »
Par cenu nezinu, bet izskatās, ka īrniece riktīgi iedzīvojusies kā savās mājās. Droši vien nevarēji iedomāties, ka viņa tā darīs. Ja vēl iestumj 3.istabā visu, tad vēl nekas, nav jau izmests, aizvāksies viņa un varēs visu atlikt atpakaļ. Kāds jums līgums, ja beztermiņa, tad faktiski ārā dabūt pat caur tiesu grūti, ja cilvēks bezkaunīgs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2015. gada 18. augusts, 11:01:38 »
Iteresanti,viņa tevi par savu rosīšanos mantu sakarā informē pirms vai post faktum?
Ja pēc, tad jāpiekrīt - nekaunīgi.
Derētu kundzīti “atsēdināt“.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2015. gada 18. augusts, 11:14:41 »
Broņa- nop nop nop...šitas nebuus tas variants ...es neizīrēju..mēbelētu apartamentu..bet būtībā nācu pretim,jo viņai tik tiešam nekā nebija(dziivojusi ar viira vecakiem privatmājā)..savadak es visas savas mantas buutu aizvedusi uz laukiem un miers..
kas man janomaina ??? jauna vešmašina tikai tadēļ,ka viņai maza liekas??? :rat: un divāns vispar nav gulēšanai domaats..tam bija gulta...bet to arii izjauca pa gabaliem un sastuuma ar laiku manā stabā(3.ā istaba ir mana )..
nu man ligumaa ir minēts..ka visam jabut savās vietās un ka iirnieks atbild par inventara lietojamiibu iires beigās..bet nu ,baile,ka tas pupu mizas..
laab pofig..skaidrs ir viens,ka jabridina par cenu celšanos  :alkofest:

Nu vispār tas ir jautājums juristam, bet ja līguma ir, ka visam japaliek vietā un lietojamam, tad nav baigi jāuztraucās. Galvenais panākt, ka konflikta brīdī Tu kontrolē situāciju, jeb citiem vārdiem - kā argumentu lietot faktu, ka daļa saimnieka mantu ir iznīcinātas. Un jabūt gatavam operatīvi nomainīt atslēgu... .  :just_popcorn: :betons:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2015. gada 18. augusts, 16:08:40 »
Pif - problemas naf(man vispar naf problemu ,kā tādu)..es gribeju tikai noskaidrot aptuvenās cenas LV,jo pati tur neesmu jau 5o gadu.
bet paldies par viedokli... es vienmer priecājos,kad man atgādina - patidura :D  :rofl: :coffee:

Luīze- nav pircēja ..man jau bija paris x ielikts sludinajums par pardošanu(lai izpetitu  mazliet tirgu), bet man gruuti vinju būs pārdot...neiespringstu...

bet jā tas arii bija galvenais jaut...par cenām...jo bikuc vinju pažēloju sakumā, bet tagad izskatās,ka jau ir uz zaļa zara un jābeidz žēlot ...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2015. gada 18. augusts, 16:20:48 »
Njā, ja sieviete ir viena, un, pieņemsim, pelna vidējo algu... baigi jau zaļais zars, ja tāpat jāatdod puse algas par dzīvokli.

un par to mantu "mainīšanu" - nu dārgās, jums vienkārši ir komunikāciju problēmas. Tintes printeris, aizkaltis - nu un kā un akd tu šo domā, plāno lietot? man stāv reku skapī viens tāds, gribi, atdošu? Monitoru ar vienu vecu vari dabūt...

slabo uzrakstīt, lai saliek smuki kaudzē tavas vecās grabažas, kas tev noteikti būs pēc 10 gadiem vajadzīgas? atsūtīt kādu "no laukiem" pakaļ, lai savāc? vai nu tā ir ka īsrniece tā pati uz savu galvu, tev neko nesakot, ņēma un izmeta? tas, ka viņai obligāti tikai tas viss pateicīgi jālieto, ko Tu savā labsirdībā atstāji -  heeej...