Autors Tēma: Kartupeļu pica  (Lasīts 3903 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: kartupelju pica- kaloriju bumba
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. augusts, 09:03:20 »
viss labi un garšīgi, bet es to ūdenī mērcēšanu nesapratu! Tiešām tā dara? Zinu, ka ir ticējums - ja kartupeļus pēc mizošanas atstāsi ūdenī "līdz brīdim, kad izlemsi vārīt" , tie kļūst sliktāki, vitamīni aizpeld un bez tam - ilgāk jāvāra. 

Kā šeit cepšanu ietekmē šāda nostādināšana auks`ta ūdenī?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 18. augusts, 09:09:20 »
Nezinu vai deelj cietes izskaloshanaas vai deelj manaam vecmeitas iedomaam, tie kartupelji savaadaak cepas... kraukshkjiigaak...

Kad taa padomaaju, kkur sen sen arii taadu frishku recepti ar "cietes izskaloshanu" lasiiju... bet nu es nau molekulaarkulinaars, ticu uz vaarda ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2015. gada 18. augusts, 09:14:16 »
Ash piespiedos netaa pamekleet pamatojumu- taa ar esot, izskalo cieti un paliidz Vairot kraukshkjiigumu

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2015. gada 18. augusts, 09:18:55 »
nu, frī kartupeļiem es vienmēr esmu skalojusi sagrieztos... bet ka bez olas var rīvētus un izskalotus sacept un šie nepajūk no pankūkas... nedadomātos...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 18. augusts, 09:49:51 »
Es vinjus bliivi saspiedu ;)

Bet parastaa izmeera pankuukas ar aaraa nejuka, aarpuse sacepas kraukshkjiiga un turas kopaa

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #20 : 2015. gada 18. augusts, 09:51:20 »
Es laikam esmu ēdusi nenoskalotus un mmmmmm! tādi paglumjš(un tieši tas man garšoja) tas kuģelis, ņamma! Mans mīļākais bērnības ēdiens, ko tikai ome taisīja laukos uz lielās cepešpannas visai ģimenei.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #21 : 2015. gada 18. augusts, 10:00:32 »
ja kraukšķīgums vairojas - būs jāpamēģina! Citās pankūku receptēs tieši piegāž cieti klāt - nolej sulu, bet cieti atliek atpakaļ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2015. gada 18. augusts, 10:04:46 »
Plus- cietes izskaloshana mazina glikeemisko indeksu un kaloraazhu... ja par to ir veerts spriest taadaa kaloriju bumbaa ;)