Autors Tēma: kā lai izdēj olu??  (Lasīts 15587 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

kā lai izdēj olu??
« : 2015. gada 18. augusts, 11:01:55 »
ola = ideja.
es esmu cilvēks, kuram, ja iedos olu izaudzēs zelta vistiņu, kura tik dēs un dēs.
es varu uzlabot jau esošās vistas ar visādām fīčām, lai viņas dētu vairāk.

BET šad tad domāju, ka man pašai arī vajag varbūt kādu savu oliņu un audzēt savu vistu.
vai es esmu duma?? jebšu ir cilvēki kuri var dēt un kuri var audzēt?? jeb ir tie, kuri redz olu un tie, kuriem ola pa kājām maisās un tāpat ieraudzīt nevar??

mūsu vidū arī ir tādi, kuri ieraudzījuši olu un .... aiziet! varbūt varat padalīties kā atradāt savu IDEJU??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

Re: kā lai izdēj olu??
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. augusts, 11:06:45 »
Man ir ideja... bet zelta olas par to, diemzheel, nedraud ;)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. augusts, 11:12:34 »
Man ir ideja... bet zelta olas par to, diemzheel, nedraud ;)
nē nu labi ne zelta ... nu bronzas kautvai.
nu un kā tu to ideju atradi?? neprasu KAS par ideju, bet kā??  :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. augusts, 11:14:42 »
Straadaajot pamaniiju, kaa mums truukst, kas nav gana labi saorganizeets, ar ko citi negrib njemties...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. augusts, 11:17:01 »
Man parasti idejas rodas no neapmierinātības- nu, kāpēc nevarētu būt šitā? Daudzas lietas esmu sākusi darīt, jo neviens nevarēja izdarīt man pa prātam :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2015. gada 18. augusts, 11:19:35 »
Ir ideju ģeneratori un ir izpilditāji. Divi vienā 6% +-.(par šo domāju, ad valdība albīja ka nu
visiem jākļūst par pašnodarbinātajiem, mazais bizness,etc )
Ražģonnij polzats ļetac nemožet.  :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. augusts, 11:27:10 »
Straadaajot pamaniiju, kaa mums truukst, kas nav gana labi saorganizeets, ar ko citi negrib njemties...
Man parasti idejas rodas no neapmierinātības- nu, kāpēc nevarētu būt šitā? Daudzas lietas esmu sākusi darīt, jo neviens nevarēja izdarīt man pa prātam :)
jā bet vai tas nes naudu jūsu maciņos, jebšu atvieglos tikai ikdienas darbu??

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. augusts, 11:28:24 »
Manas idejas kaut kā netrāpās no ienesīgā gala..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 18. augusts, 11:37:10 »
Es veel esmu tikai celjaa uz realizaaciju, taa kaa atbildeet vareeshu peec dazhiem gadiem ;)

Ar patreizeejo ikdienu tam nekaada sakara, neko neatvieglo, shis paarejas posms driizaak kapitaali sarezhgjii ikdienu...

Un, kaa jau teicu, zelta kalni man nedraud... bet buut prom no valsts mediciinas jau ir iekaarojams meerkjis uz kuru leeni pluustu...

ja nebuutu taa maates tereezes sindroma, seedeetu daudz ienesiigaakaa, kaut arii vnk algotaa darbaa...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. augusts, 13:23:02 »
Ir tāda profesija - smadzeņu mednieks. Nosaukums ir nafig neprecīzs. Cilvēki ģenerē idejas, brīvā režīmā, par uzdoto tēmu. Pretī ir mašīnas, jahtas, villas. Dzīvot vari jeb kurā pasaules malā. Bet, ja kontrakta periodā neradi x skaitu ideju, kuras veiksmīgi tiek realizētas - ar kāju pa D un nāk nākošais vietā. Latvijā arī ir tādi...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. augusts, 13:32:50 »
Ir tāda profesija - smadzeņu mednieks. Nosaukums ir nafig neprecīzs. Cilvēki ģenerē idejas, brīvā režīmā, par uzdoto tēmu. Pretī ir mašīnas, jahtas, villas. Dzīvot vari jeb kurā pasaules malā. Bet, ja kontrakta periodā neradi x skaitu ideju, kuras veiksmīgi tiek realizētas - ar kāju pa D un nāk nākošais vietā. Latvijā arī ir tādi...

Vislabākās idejas rodas lietojot alkoholu. Reizēm nedaudz utopiskas, bet skaidrā prātā pieslīpējot liekos uzbērumus un izdomājot kā izlìdzināt robus, gadās arī kāda laba oliņa :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. augusts, 13:55:26 »
ne vienatnē dzert, tad tok man idejas nenāk.
ko lai dara??

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. augusts, 14:44:58 »
Vaiiii  :clap: kur laba tēma :)  :coffee: un cik smuki pasniegta  :thumbsup:
manā galvā apzelēta no A - Z

Afrora...kāpēc tu gribi lai tev nāktu idejas? tev ir sajuuta,,ka vajag kko attīstīt,darīt??

Mao- kur viņi ir, tie kas algo smadzeņotājus??? man vislaik škrobe,ka es savas idejas nevienam nepārdodu  :rofl: man ir bijušas kaudzēm un par dažādām tēmām...bet es neesmu tirgotājs un nemāku neko pārdot..nedz produktu..nedz ideju.

Patiesībā mans vērojums- jebkuram labam rezultātam vajadzīga komanda.Reti ir tie gadījumi kad viens cilvēks iznes produktu no idejas liidz realizācijai.
tur ir daudz posmu ,un viens cilveks nevar buut labākais visās jomās. mums pat ģimenē, netieši ir sadalījušies pienakumi....viens pertina idejas un plāno, otrs darbojas praktiski, trešais atbild par komunikāciju ,ceturtais ienes finanses.
Nu tas tā,ka katram ir sava niša,kura viņš ir spēcīgaks nekā pārējie.

un jā..idejas vai nu ir vainu naf....

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. augusts, 15:29:41 »
Afrora - vot Tev ideja - uztaisi portālu tiem, kam nav ar ko sadzert! Ar sadaļām - vīns, degvīns, viskijs, pirmais simts, utt.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. augusts, 15:48:14 »
Afrora - vot Tev ideja - uztaisi portālu tiem, kam nav ar ko sadzert! Ar sadaļām - vīns, degvīns, viskijs, pirmais simts, utt.

Jā, un ar opciju " iedzert +" - virtuāla izkaušanās, virtuāls striptīzs, virtuāla sievasmāte, kas atņem pudeli...