Autors Tēma: kā lai izdēj olu??  (Lasīts 15617 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: kā lai izdēj olu??
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. augusts, 15:57:12 »
starp citu doma naf slikta ... vajdzeetukkadu internacionālu...ar sadaļām- dzer ka krievs, dzer ka anglis.... un tad barčiku,kur visi kopā  :alkofest:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2015. gada 18. augusts, 16:19:24 »
nevis portālu, bet spēli -izvēlies durvis -dzersi kā krievs> sievasmāte atņems pudeli

Spēli sākot jāsagatavo sākuma komplekts -dzērienu sortiments

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #17 : 2015. gada 18. augusts, 16:22:17 »
Afrora...kāpēc tu gribi lai tev nāktu idejas? tev ir sajuuta,,ka vajag kko attīstīt,darīt??

man vislaik škrobe,ka es savas idejas nevienam nepārdodu  :rofl: man ir bijušas kaudzēm un par dažādām tēmām...bet es neesmu tirgotājs un nemāku neko pārdot..nedz produktu..nedz ideju.
jā man gribas savu vistiņu, kaut kādu savu lauciņu, cik darbojos tik ir.
lūk mani interesē šis man ir bijušas kaudzēm un par dažādām tēmām, atceros, ka vienā citā portālā  arī viena persona ar šo lielījās, tikai godīgi sakot es nevienu viņas ideju neesmu redzējusi realizētu, pat esošā nav viņas ideja. KĀ TEV TĀS IDEJAS NĀK UN RODAS??
man vislaik škrobe,ka es savas idejas nevienam nepārdodu ... lūdzu pārdod man. cik maksā?? par kādu tēmu??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #18 : 2015. gada 18. augusts, 16:24:08 »
Afrora - vot Tev ideja - uztaisi portālu tiem, kam nav ar ko sadzert! Ar sadaļām - vīns, degvīns, viskijs, pirmais simts, utt.
agha, lai pēc tam varētu teikt, ja nedzeriet kā es, tad tinieties un taisiet savu dzeršanas portālu!  :taunt:

nē. man varu nevar dot, es domāju, ka to pārbaudījumu neizturēšu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2015. gada 18. augusts, 16:27:26 »
Afrora, tās idejas tak ir štrunts. Galvenais ir realizācija. Pie tās arī atduramies. Es varu sapņot, cik uziet, tās idejas pilna galva, bet, kas būs tie darītāji? Zinu, ka tikai uz sevi var paļauties.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #20 : 2015. gada 18. augusts, 16:33:16 »
Es varu sapņot, cik uziet, tās idejas pilna galva, bet, kas būs tie darītāji?
nu wo ... es esmu darītājs. tipa ja jārok, tad līdz kurienei  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2015. gada 18. augusts, 16:38:56 »
Nu tad tik roc! Kas tev par problēmām? Ņem vienu savu ideju un realizē.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #22 : 2015. gada 18. augusts, 16:42:46 »
bāc ... man NAV idejas!!!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2015. gada 18. augusts, 16:46:09 »
Nu briesmas ar tevi!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2015. gada 18. augusts, 19:34:41 »
Afrora- es pat sabijos,ka tu par mani :)
jo, man kādreiz sen, sen pat draugiemelvee bija paraksts -pārdodu idejas  :rofl: tak neviens neņēma nopietni :)) :sad_smiley:
un, man arii maz pašrocīgi realizētu... bet kā jau teicu,man nav komandas...es vienpatis ..tādēļ tikai loģiski,ka atdotu savas idejas tālāk kādam..
kad man bija komanda, piespiedu kārtā(darbs) tad gan- uijjj ,ku daudz ko realizēju...ar svešu naudu un darbaspēku varēja daudz pacelt :D
man prieks,ka vēl tagad manas idejas turpina dzīvot :)

atbildot uz jaut- kā nāk un rodas?
(bljin 4x nodzēsu uzrakstīto..nevaru paskaidrot)
viņas vienk ir.... galvā... paradi man kas tev ir un es izdomāšu,ko ar to sadarīt :)) tā kkā :D

pārdod man un par kadu tēmu- tas nekur neder nevar iedot elekriķim tamborētaja projektu.... jāsāk no otra gala...kas tev patiik...no kā tu ģībsti  :faint: vot tad, par to tēmu arī jālauza galva...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #25 : 2015. gada 18. augusts, 19:54:33 »
Man ir dažas mikroskopiskas idejiņas.  Nav žēl atdot. Pareizāk sakot, patreiz meklēju, kam atdot. Idejas atnāk, kad kaut kā trūkst, nevari kaut ko dabūt. Tad ir "nu kapēc neviens to neražo, nesniedz tādu pakalpojumu?"

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #26 : 2015. gada 18. augusts, 20:05:56 »
Man ir dažas mikroskopiskas idejiņas.  Nav žēl atdot. Pareizāk sakot, patreiz meklēju, kam atdot. Idejas atnāk, kad kaut kā trūkst, nevari kaut ko dabūt. Tad ir "nu kapēc neviens to neražo, nesniedz tādu pakalpojumu?"
Lūdzu PZ vari rakstīt :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2015. gada 18. augusts, 22:56:23 »
Afrora -ekušeku arii citi cilā domas par biznesu :)
man jau atkal patiik, lai gan latviešiem tas nav raksturiigi un vairak bēgtu nekā apskautos.. :blushing:

bet vispār uz vecumu un tikusi lauka no Latvijas bieži visus apskauju-cik nu ļaujas  :rofl:

http://calis.delfi.lv/forums/tema/18306141-samilot/

http://brivbridis.lv/si-jauna-dama-pelna-lielu-naudu-glastot-un-apskaujot-klientus-foto/

IG- mellenessniega

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2015. gada 19. augusts, 13:43:47 »
bāc ... man NAV idejas!!!

Nu tad vismaz kādā nozarē raktu viskvalitatīvāk, pasaki. Tūlīt mēs Tevi nomētāsim ar tām idejām.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #29 : 2015. gada 19. augusts, 13:53:27 »
Jā, uztaisīsim brainstormu, pèc tam destilēsim maisījumu un baudīsim dzidro rezultātu:)