Autors Tēma: kā lai izdēj olu??  (Lasīts 15595 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: kā lai izdēj olu??
« Atbilde #45 : 2015. gada 20. augusts, 11:10:37 »
Jaa, man ar patika, tik nevareeju izdomaat kur ielikt,

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2015. gada 20. augusts, 11:55:01 »
Nu ja, bet re,cik daudz atkarīgs no pasniegšanas veida. Pat 30c saldējums izskatās glauni :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #47 : 2015. gada 20. augusts, 14:25:17 »
Idejas, idejas...tepat jau labu labu ideju pateicāt - datorspēle par to dzeršanu krievu, fanču utt. stilā. Tad ar variantiem - ko dara katrs no spēlētājiem un pretiniekiem, kad sasniegts attiecīgais līmenis. Sevišķi interesanti varētu būt francūžiem.  :blushing:  Meklējam tik augšā realizētājus, bīdītājus un citus aktīvus cilvēkus. Aizietu uz urrā un pietiekami lielu kāpostu arī varētu nopelnīt. Un man % par "olu" .

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #48 : 2015. gada 20. augusts, 15:00:54 »
datoros es duraks  :( un forumos un spēlēs
varētu kaut ko pārdot
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #49 : 2015. gada 20. augusts, 15:03:32 »
varētu kaut ko pārdot
Šajā vietā sākas komandas darbs - viens izdomā, citi realizē ideju, citi pārdod.
Cilvēks - orķestris mūsu laikos diez ko daudz neiespēj.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #50 : 2015. gada 20. augusts, 15:14:40 »
Afrora, man tev vairāki piedāvājumi. 1) auklīšu dienests.. vai kā nu to nosaukt. Tu tikai koordinē un nosūti auklītes vajadzīgajā vietā un laikā. Piemēram, man vajag aukli no 10 - 12, kādam citam no 14 - 19 utt, zvana tev, un tu tik koordinē, kur un cikos kam jābūt. Tas man "lat" sabiedrībā būtu noderīgi, nezinu, vai tur, kur tu dzīvo, ir tā sabiedrība.
2) apkopēju, māju un ofisu tīrītāju kompānija.. Tu tikai izkoriģē visu un visus. Šitais ir baigi ejošs bizness.
3) Tulkošanas birojs, tie ārzemēs ir baisā kvalitātē, tā kā tu tur pat izceltos ar kvalitātes zīmi..
Un vēl jau visu ko var sadomāt, es tik to pašu vienkāršāko.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2015. gada 20. augusts, 15:28:01 »
Nja,skaisti tik kur tirgus izpēte un konkurence?
Citam padomus dot tik viegli ... No problems!!  :smoker:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2015. gada 20. augusts, 15:41:18 »
Man taa"tirgus izpeete" shkjiet taada pat buljlja kaka kaa personaala atlase uc

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #53 : 2015. gada 20. augusts, 15:45:19 »
Ja sāks izpētīt tirgu, tad līdz darīšanai nemaz netiks. Visādas atrunas būs..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2015. gada 20. augusts, 20:33:16 »
Man taa"tirgus izpeete" shkjiet taada pat buljlja kaka kaa personaala atlase uc

Ja sāks izpētīt tirgu, tad līdz darīšanai nemaz netiks. Visādas atrunas būs..

Atlaušos nepiekrist .Komandas izvēle idejas realizācijā ļoti būtiska. Tikpat būtiski fiksēt
tirgus brivo nišu, pieprasījumu pēc produkta,pirktspēju,etc.

Var jau ari kapitālu ieguldīt kur pagadāsun skatīties kas sanāks .
Katram savas izklaides, var arī tā,ja lieki līdzekļi.   :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #55 : 2015. gada 20. augusts, 20:52:54 »
1) auklīšu dienests.. vai kā nu to nosaukt. Tu tikai koordinē un nosūti auklītes vajadzīgajā vietā un laikā.
2) apkopēju, māju un ofisu tīrītāju kompānija.. Tu tikai izkoriģē visu un visus. Šitais ir baigi ejošs bizness.
3) Tulkošanas birojs, tie ārzemēs ir baisā kvalitātē, tā kā tu tur pat izceltos ar kvalitātes zīmi..
šis viss DE ir un nav vajadzīgs

Tikpat būtiski fiksēt tirgus brivo nišu, pieprasījumu pēc produkta,pirktspēju,etc.
šis ir svarīgs LV, te DE tu vari arī mierīgi palaist savu produktu kaut vai tajā pašā eBay, paskatīt kas notiek un viss. ja kādam būs interese ... atradīs
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #56 : 2015. gada 20. augusts, 21:01:26 »
Afrora, viss jau visur ir. Bet tu pārsit pušu! Izdari tā, kā neviens cits, kaut kā savādāk vai ievies jauninājumus.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2015. gada 20. augusts, 21:06:36 »
Jā,arī šeit daļa tā dara. Bet jārēķinās,ja produktsneaiziet -
zaudēts laiks +līdzekļi kas tērēti ražošanai.
Var pieiet empīriski, var.

Atslēdzies tex

« Atbilde #58 : 2015. gada 20. augusts, 22:32:54 »
bija kkur joks, ka 2027. gadā apple  "izlaiž" .... tosteri (very spešalu, protams) un visi ieplestām mutēm stāv rindā.

Tā ka tas, ka tosteris jau sen ir izgudrots, lai neattur. Tev būs TIIIIIIk īpašs, kurš arī runāsies, gatavos un grīdu mazgās :D vai vnk ar vvēl nebijušu dizainu un 5x dārgāks par parasto.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2015. gada 21. augusts, 07:54:18 »
Razhoshanai- vb, kvalitatiivam pakalpojumam gruuti iedomaaties neatrast auditoriju. Bet jaa- pakalpojumi, vsm dalja, baigi bagaato nepadariis...