Autors Tēma: Ugunsgrēks Nr.14  (Lasīts 23663 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Ugunsgrēks Nr.14
« Atbilde #15 : 2015. gada 09. septembris, 12:04:15 »
Tā tomēr ir "Tumsiņa", āāā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2015. gada 09. septembris, 12:04:32 »
Ak tad atkal sācies kārtējais murgu cēliens.

« Atbilde #17 : 2015. gada 09. septembris, 12:08:48 »
Pagaidām redzēju pirmo sēriju. Ieva gan ir seksuāli neizglītota - tā vietā, lai glabātu krājumus ar prezervatīviem, viņai katram gadījumam glabājas grūtniecības tests, ko vienkārši uz sitiena var aizlienēt Žeņai :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 09. septembris, 15:54:30 »
Šodien ieslēdzu paskatīties un sapratu,kāpēc daļēji pārstāju skatīties Ug - man nepatika tās jaunās varones Alise un Krista,ne skaistas,ne interesantas. Līdz šim,ja kāds jauns varonis parādījās,tad viņš bija interesants. Šīs meičas galīgi tādas neliekas.Vai man vienai tā?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #19 : 2015. gada 09. septembris, 16:15:15 »
Šodien ieslēdzu paskatīties un sapratu,kāpēc daļēji pārstāju skatīties Ug - man nepatika tās jaunās varones Alise un Krista,ne skaistas,ne interesantas. Līdz šim,ja kāds jauns varonis parādījās,tad viņš bija interesants. Šīs meičas galīgi tādas neliekas.Vai man vienai tā?
Man arī meitenes sākumā nepatika. Tagad izdevies pieņemt.
Visvairāk besī stulbais sižets un varoņu izdarības neatbilstoši reālajai dzīvei. Vakar Indulis aizmiga sarunā. Kristas māte bez emocijām grib pati sev no bāra ieliet un meita pat neprotestē.
Pēdējā laikā skatos tikai paralēli darot ko citu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2015. gada 09. septembris, 16:17:42 »
Riebās sākumā abas divas, sevišķi blondā. Vēlāk jau pieņēmu un skatījos mierīgāk uz viņām.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2015. gada 10. septembris, 09:52:44 »
Daiga Gaismiņa man kā teātra aktrise liekas ļoti viduvēja, izņemot tieši komiskās lomas, kā arī laba likās kā Indrānu Ieva.  UG patika, liekas laba ar tām nokrāsotajām uzacīm un labi nospēlēto vienkāršību, pat prastumu. Iederas šajā seriālā, kaut kas svaigs vismaz atkal.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. septembris, 09:56:09 no Spārka »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. septembris, 08:55:47 »
Gaisminja man galiigi nepatiik. nezinu iemeslu
a juus ieveerojaat, ka ja UG skataas tvplay tad saakumaa ir bilde kur Viesturs kopaa ar Kristu??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. septembris, 09:04:24 »
Mani nežēlīgi kaitina, ka viesnīcas vestibilā pulkstenis, rīts vai vakars, vienmēr rāda 10

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #24 : 2015. gada 17. septembris, 09:29:19 »
Mani nežēlīgi kaitina, ka viesnīcas vestibilā pulkstenis, rīts vai vakars, vienmēr rāda 10
Nejau pirmo gadu :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2015. gada 17. septembris, 09:45:24 »
Ko tik visu jūs neievērojat!
Neesmu sākusi vēl skatīties. Bet drīz sākšu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #26 : 2015. gada 17. septembris, 10:55:26 »
Es tikai 2 sērijas esmu noskatījusies. Nu jau reklāmas saliktas vaitāk kā 115, besī,  negribu tērēt laiku.
Ieva neko nav izlēmusi un kretinē tā viņas ņemšanās.

« Atbilde #27 : 2015. gada 18. septembris, 11:34:42 »
Fēlikss: Negribu, lai manam bērnam bukte galvā  :rofl:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #28 : 2015. gada 24. septembris, 09:39:30 »
ne nespeeju vairs kluseet.
Kristai shausmiigi nesmukas kurpes ... taas melnaas ar gaishajiem papeezjiem, taadi kaa zaabaki. brrrrrr

« Atbilde #29 : 2015. gada 24. septembris, 10:08:54 »
ne nespeeju vairs kluseet.
Kristai shausmiigi nesmukas kurpes ... taas melnaas ar gaishajiem papeezjiem, taadi kaa zaabaki. brrrrrr

Šamos smalki sauc par botiljoniem, tagad esot modē.