Autors Tēma: Ugunsgrēks Nr.14  (Lasīts 23717 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Ugunsgrēks Nr.14
« Atbilde #30 : 2015. gada 24. septembris, 12:15:45 »
kāpēc to otro meiteni (kas Jezupam patika) vienmēr tik tizli saģērbj?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #31 : 2015. gada 24. septembris, 12:21:14 »
kāpēc to otro meiteni (kas Jezupam patika) vienmēr tik tizli saģērbj?
vinjiem vispaar dreebes tizlas. gadiem vienas un taas pashas un nesmukas.

Saleniece kaa producente nav uzdevumu augstumos
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #32 : 2015. gada 24. septembris, 12:37:45 »
tik tizli tāpēc , ka viņas ir no laukiem , vnk producentes vārgā nojausma , ka laukos pienākas ģērbties tizli saldi-skābi-rūtaini !

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2015. gada 24. septembris, 13:37:25 »
Es arī gribēju pajautāt, vai tagad jaunieši tā ģērbjas? Es atpalikusi. Tie strīpainie jūrnieku krekliņi un klāt rūtaini vai puķaini svārki vai arī puķaini legingi. Pat es, kas lupatām vispār uzmanību nepievērš, brīnos.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #34 : 2015. gada 24. septembris, 13:38:01 »
Kur Tu te kādu jaunieti redzi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2015. gada 24. septembris, 13:40:30 »
Nu tās abas skolnieces..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #36 : 2015. gada 24. septembris, 14:50:42 »
Citās sezonās jaunie tēli bij forši - Danēviča, Neja ,Aizupe, Krasovska, Meldera meita. Kas šīs par neizskatīgām aktrisēm?Nevaru uz viņām paskatīties.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #37 : 2015. gada 24. septembris, 15:09:29 »
Citās sezonās jaunie tēli bij forši - Danēviča, Neja ,Aizupe, Krasovska, Meldera meita. Kas šīs par neizskatīgām aktrisēm?Nevaru uz viņām paskatīties.
Paskatīties es varu, bet viduvējas, jā. Blondā vismaz spēcīgāka kā aktrise, bet tumšā tāda nekāda. Laiks bija jau no viņām atvadīties.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #38 : 2015. gada 24. septembris, 15:45:13 »
Paskatīties es varu, bet viduvējas, jā. Blondā vismaz spēcīgāka kā aktrise, bet tumšā tāda nekāda. Laiks bija jau no viņām atvadīties.
diez vai. Viņām noteikti nav daudz jāmaksā

« Atbilde #39 : 2015. gada 24. septembris, 15:48:32 »
var tikai piekrist, ka ģērbj viņas tiešām dīvaini - pēc kaut kāda mistiska stereotipa kā būtu jāģērbjas tīnītēm no nelabvēlīgām ģimenēm, kurām nepiemīt ne kripatiņas stila izjūtas. Savukārt Magda priekš tualetes tantiņas un iemetējas ir pārāk glīti un kārtīgi ģērbta :)       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2015. gada 24. septembris, 16:17:23 »
Kaut kur lasīju, ka abas ir profesionālas aktrises (nu varbūt vēl nav beigušas studēt), Kristai 22 gadi, abas no viena kursa. Krista briesmīgi neglīta, tas manām acīm. Otra būtu jauka jauna sieviete, ja saģerbtu normāli un matus savādāk sataisītu.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #41 : 2015. gada 24. septembris, 16:25:07 »
Savukārt Magda priekš tualetes tantiņas un iemetējas ir pārāk glīti un kārtīgi ģērbta :)       
bet arii manupraat drausmiigi
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #42 : 2015. gada 24. septembris, 16:34:02 »
Man liekas, viņi tur paši piemeklē apģerbu, kas ir, to velk. Vismaz Lidija cenšas, eleganta dāma, ieliek tur visām. Ieviņai arī visu laiku vieni un tie paši tērpi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #43 : 2015. gada 24. septembris, 16:40:47 »
atceros, ka Daudzinja man liekas staastiija, ka vinja staigaajusi pa veikaliem Heleenai drebes mekleejot.
kas apmaksaa es nez, nevar buut, ka pashi

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2015. gada 24. septembris, 16:44:10 »
Iedomājies, Vadims tak arī gandrīz visu laiku vienāds. Labi, ka Zentai tas formas tērps, droši vien atvieglojums aktrisei.