Autors Tēma: Ugunsgrēks Nr.14  (Lasīts 23719 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Re: Ugunsgrēks Nr.14
« Atbilde #60 : 2015. gada 30. septembris, 16:56:58 »
es savā nodabā spriedu , ka jaunajā sezona galīgi slābans seriāls , ka varētu pielikt klāt pie reklāmas ,vai un kurā sērijā piedalās Rafalsons. OP vēl labāku ideju pasvieda- ko ta visi aizmirsuši , ka Ieviņa gadu nerunāja? varētu kādu traumu paķert un turpināt, vienalga , viņai nav ko teikt !

Atslēdzies Mango

« Atbilde #61 : 2015. gada 02. oktobris, 11:58:05 »
Es it kā visu skatos, bet kas tur par mišungu ar tiem tēviem neuzķēru. Vienā sērijā Gatis stāsta, ka Krista ir viņa meita, otrā ka pusmāsa, opreģeļiķis scenāristi a!!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #62 : 2015. gada 02. oktobris, 12:01:27 »
Es sen jau neskatos. Gribēju zināt, kas Krista Āboliņiem ir, bet neko nevarēja saprast, Lidija visādi izmelojās, apnika gaidīt, kad pateiks patiesību.

« Atbilde #63 : 2015. gada 09. oktobris, 11:56:34 »
Man tā arī likās, ka Edijs varētu nebūt īsts Āboliņš. Viņi visi baigās biznesa haizivis, viņš vienīgais tāds balts, pūkains un jūtīgs :)
Ļoti patīk Burnicka kā viltīgā bufetniece   :thumbsup:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #64 : 2015. gada 09. oktobris, 12:01:33 »
Man arī Karīna patīk.
Edijs nebūs Āboliņš? Bet testu jau taisīja ar Gata glāzi, ne jau Edija dns. Es vsp nesapratu shēmu ar dns, ko ar ko tieši grib salīdzināt.
Man šķiet, Krista būs Gata meita u sjo.

Bet kas ir mistiskā persona, kuru Zenta grib noskaidrot? Pēc balss nav Viesturs.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #65 : 2015. gada 09. oktobris, 12:51:49 »
Paziņojiet, kad būs skaidrs, kas ir Krista. Man liekas gan, ka līdz sezonas beigām to neuzzināsim, jo cita nekā tai seriālā vairs nav, vienīgā intriga. Es neskatos to garlaicību, bet tīri aiz ziņkārības gribas zināt..

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #66 : 2015. gada 09. oktobris, 14:33:29 »
Man tā arī likās, ka Edijs varētu nebūt īsts Āboliņš. Viņi visi baigās biznesa haizivis, viņš vienīgais tāds balts, pūkains un jūtīgs :)
baigi balts un puukains, Anjechku laupiija, Omi laivu maajaa iesleedza un shoferiiti novaaca
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Betons

« Atbilde #67 : 2015. gada 10. oktobris, 00:07:30 »
baigi balts un puukains, Anjechku laupiija, Omi laivu maajaa iesleedza un shoferiiti novaaca
cssst! To jau sen visi aizmirsuši :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #68 : 2015. gada 13. oktobris, 14:01:43 »
Vakar pa gariem laikiem iznāca redzēt sēriju un bija pat skatāma!Nu sāks meklēt tas blondas meitenes māti!! Gandrīz jau nolēmu ielūrēt ar 1 aci.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #69 : 2015. gada 13. oktobris, 14:31:11 »
Vakar pa gariem laikiem iznāca redzēt sēriju un bija pat skatāma!Nu sāks meklēt tas blondas meitenes māti!! Gandrīz jau nolēmu ielūrēt ar 1 aci.
gan jau būs Zenta - izbijusi ķīmijas skolotāja :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #70 : 2015. gada 21. oktobris, 15:56:48 »
Izskatās, ka UG krīt reitingi, ātri jāsadabū jauns Leons!! Un ir, dakteris Dāvids, noslēpumainais iemītnieks, kuru neviens nav redzējis ( un nevis Viesturs), kuram būs love ar Kristu. Mums ir jauni galv. varoņi!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #71 : 2015. gada 21. oktobris, 16:06:41 »
Izskatās, ka UG krīt reitingi, ātri jāsadabū jauns Leons!! Un ir, dakteris Dāvids, noslēpumainais iemītnieks, kuru neviens nav redzējis ( un nevis Viesturs), kuram būs love ar Kristu. Mums ir jauni galv. varoņi!
Noslēpumainajam nevarēja izdomāt pielietojumu, tāpēc par viņu nolēma aizmirst :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #72 : 2015. gada 21. oktobris, 16:30:47 »
Ieskatījos pa gariem laikiem - vai no Zentas tēla arī taisās tikt vaļā,ka Magda viņas vietā?
Krista - galvenā varone? Ne skata,ne šarma,nekā.
Ug ar tādu galveno varoni nomirs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #73 : 2015. gada 21. oktobris, 16:52:32 »
Nē. Zentai ir vēlēšanas, deguns gaisā, piedzērās un aizgāja no darba, Fēlikss paņēma Magdu, bet šodienas sērijā kā nopērts suns vilksies atpakaļ, jo vēlēšanās par viņu nesabalsoja un nekāda mēra kundze nesanāca.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #74 : 2015. gada 22. oktobris, 15:51:01 »
Pēc Aivara un Ievas aizbraukšanas uz Angliju, Pētersona viesnīcā apmetās kāds Aivara draugs, kurš pēdējās nedēļas palicis inkognito. Ne tikai viesnīcas personāls, bet arī skatītāji mokās neziņā un mēģina noskaidrot, kā sauc noslēpumaino viesi, kurš nokristīts par Misteru X. Jau 26. oktobra vakarā, kad viesnīcā notiks negadījums, skatītāji beidzot varēs iepazīties ar Dāvidu Ozolu, kuru atveidos aktieris Madars Zvagulis.