Autors Tēma: Ugunsgrēks Nr.14  (Lasīts 23706 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Ugunsgrēks Nr.14
« Atbilde #75 : 2015. gada 22. oktobris, 16:07:49 »
Zvagulis, mjā... Nebūs nekāda daiļā,foršā Leona aizvietotāja.... Nekāds viņš ir,manuprāt. Laikam visi labie un,protams,aizņemtie aktieri te nenāks, tik mūžīgā Zenta un Milda...mēbeles.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #76 : 2015. gada 22. oktobris, 16:18:43 »
nu, kā var puikam ielikt vārdu Madars?!?!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #77 : 2015. gada 22. oktobris, 16:48:32 »
Dāvidam ir grebene. : D Viens bija skūts, šis būs ar grebeni.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #78 : 2015. gada 22. oktobris, 20:29:10 »
paguglēju..
Fui, ku nesmuks! :rat:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #79 : 2015. gada 23. oktobris, 09:32:54 »
nu, ar klasisko smukumu ir kā ir . Bet kā aktieris vismaz vienā izrādē viņš bija viens no tiem pusotra, kura dēļ varēja skatīties. Bija man tāda iespēja būt Millera teātra Eslingenā - tā kā režija bija/nebija, tad aktieri darbojās katrs savu iedomu robežās. Un Zvaguļis savu tēlu bija izveidojis ļoti labi - tas bija viens no retajiem, kuram varēja nolasīt attīstību un laika ritējumu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #80 : 2015. gada 27. oktobris, 09:35:43 »
Vakar speciāli noskatījos UG - Dāvida parādīšanos. Jā, man patīk viņa balss un tēls bija labs!

Gaismiņas Magda arī forša:) Un Dreģe kļuvusi vēl smukāka!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #81 : 2015. gada 27. oktobris, 11:36:13 »
Jā, nu, Magdas šurimuri ar Aivaru bij skatāms, Dāvids, kamēr nav kļuvis par memmīti, vīrišķīgs, runā pārliecinoši, samīlēsies, un viss saies šreijā kā parasti.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #82 : 2015. gada 27. oktobris, 17:38:54 »
Heleenai un Rusalkai shodienas seerijaa vieni un tie pashi auskari.
Sarkanie rombi
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Betons

« Atbilde #83 : 2015. gada 27. oktobris, 22:57:41 »
Heleenai un Rusalkai shodienas seerijaa vieni un tie pashi auskari.
Sarkanie rombi
Tas sīkums. Agrākos gados kādas trīs varones ar vienu un to pašu dzelteno somu staigāja

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #84 : 2015. gada 28. oktobris, 08:16:11 »
Tas sīkums. Agrākos gados kādas trīs varones ar vienu un to pašu dzelteno somu staigāja
Ja ja Danai un Ievai ar viens un tas pats kofers bija.
Silvijas nav. Varbūt nebūs? Vispār Vadims un Donāts ar maz rādās.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #85 : 2015. gada 28. oktobris, 16:34:45 »
Ieskatos UG reti, tāpēc varu spriest tikai par tekošo sēriju.
Vai tiešām kāds dzīvē ņem cita telefonu un vēl lasa sms(kā Rusalka)?
Kopš kura laika Dana taisās ar Gati precēties, tas man pārsteigums. Un nebeidzu brīnīties, ka cilvēki nesaprot to, ka nevienam nepatīk negaidīti pārsteigumi(šinī gadījumā Danas atgriešanās ātrāk).
Dakteris Dāvids ir tīri nekas, laikam uz vecumu smukāks palicis vai tāpēc ka mati astē. Agrāk likās ļoti īpatnējs pēc izskata, tagad ne vainas būs otram dr.Leonam, tik tā Alise tāda nekāda, nesmuka(piedodiet, par aktrišu izskatu domāju ka var izteikties).
Vai Karīna nav 2reiz vecāka par Gunāru?
Patiesībā sen varēja daudzus personāžus nomainīt, tai skaitā Mildu un Zentu, ar jauniem tēliem. Zentas tēls ir apnicis.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #86 : 2015. gada 28. oktobris, 17:19:55 »
Citāts
Vai tiešām kāds dzīvē ņem cita telefonu un vēl lasa sms(kā Rusalka)?
:D Šīs uzjautrinošās (manuprāt) tēmas cosmo forumā atkārtojas regulāri - vai čekojat un kā (telefons, meili, saiti...), ko jūsu puisis dara, vai nelaiž pa kreisi...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #87 : 2015. gada 28. oktobris, 17:30:19 »
Man gan Alise liekas pat ļoti smuka, varbūt ne klasiskā izpratnē, bet tomēr glīta meitene. No Zentas varbūt tiešām laiks atvadīties. Sērijas ar jauno dakteri redzējusi vēl neesmu, tikai redzējusi izskatu, kas man galīgi nepatīk. Tās a ļa seno laiku samurajs pričenes reti kuram labi izskatās. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #88 : 2015. gada 28. oktobris, 17:30:39 »
to, ka drauga vai vīra telefonu, to vēl pieļauju, bet ne jau kolēges vai draudzenes vai šajā gadījumā Mildas.
Man arī dakteris nepatika, jo esmu izrādēs redzējusi, bet te ir foršs!
Laikam Alises seja ir vnk tas tipāžs, kas tikai man konkrēti nepatīk. Tāpat kā Annijas Putniņas seja. Vai Marijas Bērziņas. Citas nevaru uzreiz iedomāties, bet gan jau vēl ir. Gan jau mana seja arī kādam nepatīk :D, bet es neesmu aktrise un neviens nesaka. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #89 : 2015. gada 28. oktobris, 18:00:28 »
Ja reiz neskaties, tad nejautā, kopš kura laika Dana ar Gati taisās precēties. Kopš pag.sezonas.
Tas Nārai.