Autors Tēma: Ugunsgrēks Nr.14  (Lasīts 23722 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Re: Ugunsgrēks Nr.14
« Atbilde #90 : 2015. gada 28. oktobris, 18:31:59 »
un Zentai tā dzeltenā jostiņa pie visām kleitām pēc k ārtas. :rofl:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #91 : 2015. gada 28. oktobris, 19:22:38 »
klau, bet kas ir Karīna, kas "ir kopā ar Gunāru"? Biju apņēmusies to noskaidrot pati, bet ļudzu, lūdzu pasakiet, lai nav jāmeklē! Un kas viņu spēlē? Redzēju viņas seju ekrānā tikai mazu mirklīti un nepaguvu atpazīt

« Atbilde #92 : 2015. gada 28. oktobris, 19:42:10 »
Zane Burnicka - es par viņu biju dzirdējusi pa ausu galam, bet izrādās, laba aktrise, vismaz šī loma viņai lieliski padodas. Viņa ir Gunāra kafejnīcas jaunā oficiante - tāda ieskrietuvju femme fatale.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #93 : 2015. gada 29. oktobris, 09:07:02 »
noskatījos vakardienu un aizvakardienu, arī Karīnu. Nu tā sev. Nākamais man jautājums - kāpēc Helenčiks par visām varēm grib izšķirt Gunāru un Karīnu? Es aprakstos jau vairākas nedēļas lasu, ka viņa šokēta, ka šie ir kopā un grib tam darīt galu.

Dr.Dāvids kā saprāta balss figurē seriālā :)  vismaz tanī brīdī, kad tie dullie izvelk skuķi no slimnīcas "jo es vienkārši negribu te gulēt, man riebjas", viņš pacēla balsi, ka tā nedrīkst. Izkalusī`jas, ka viņš seriāla scenāristiem aizrāda, ka tā taču nemaz nedrīkst:)
Tas gan dakterim netraucēja iemest puspaģībušo slimnieci gultā ar visiem zābakiem. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #94 : 2015. gada 29. oktobris, 14:02:12 »
Helēna palīdz Mildai, kuru Karīna terorizē ar saviem izlēcieniem, sūdzas Gunāram, ka Milda pārsālījusi, pārpiparojusi, mati majonēzē utt.
Vakar Gunārs Mildu atlaida.

Vakar jau sākās Dāvida šurimuri ar Kristu. Viņa kaprīzējas un viņš ciniķis, kā parasti, pele ar kaķi, kamēr daspēlēsies.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #95 : 2015. gada 29. oktobris, 14:11:30 »
ā. paldies, ka izskaidroji par Helēnu! Citādi man radās aizdomas, ka viņa uzmetusi Gunarikam aci. Bet tas taču nevar būt, jo viņa savu Donātu mīl.
Rusaločka vēl bez vēdera polstera? (Es starp citu - dažreiz par viņu uzklikšķinu SpNakts balsojumā , jo man nav nevienas favorītaktrises, par kuru būtu jābalso. :) )

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #96 : 2015. gada 29. oktobris, 18:09:43 »
Helēna šodienas sērijā saģērbta kā gatavais putnubiedēklis, ieskaitot  to briesmīgo krāsaino ligzdu uz galvas... ;d  Seriāla veidotāji šauj pār strīpu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #97 : 2015. gada 09. novembris, 20:50:58 »
Ak, šausmas, atkal dubultnieki. Laikam jau Eva ieradusies.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #98 : 2015. gada 10. novembris, 12:14:32 »
Kristas agresivitaate un muuzjiigais "negribu, nedariishu" jau saak mazliet besiit.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #99 : 2015. gada 10. novembris, 12:21:36 »
jau vienu Kristu bija grūti skatīties, tagad būs divas:)

Kad kļūs skaidrs, kādu kolīziju rezultātā Krista un Eva ir tikušas izšķirtas, lūdzu, izstāstiet! Man patīk sekot līdzi sižetam!

p.s. Par Burnicku - skatījos vienu sēriju  un pēkšņi pēc balss atpazinu - tā taču ir mana seriālu ierunātāju antitopa sieviešu balsu nr.1! Drausmīgākais vīriešu balsu ierunātājs ir Māris Andersons, sieviešu - Burnicka. Un, ja abi kopā ierunājuši kādu filmu, tad es izslēdzu jau pēc 3 minūtēm. ir bijuši gadījumli:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #100 : 2015. gada 10. novembris, 19:24:39 »
Divas lotiņas : D

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #101 : 2015. gada 10. novembris, 20:09:35 »
bet tā tizlā Elizabetes parūka, vai tad nu citu , jēdzīgu nevarēja uzmaukt?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #102 : 2015. gada 11. novembris, 16:54:02 »
Nezinu,kur pazuda Karīna, jo skatos šad tad. Bet nu riktīgi labs tas ar māsām,lai arī banāli. Tumšā māsa daudz smukāka, nesmaida ar visiem zobiem. Kas tas jaunais puikiņš par aktieri,tik burvīgs!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #103 : 2015. gada 12. novembris, 08:58:04 »
Kas tas jaunais puikiņš par aktieri,tik burvīgs!

Nāāāra ! ...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #104 : 2015. gada 12. novembris, 09:29:37 »
Nezinu,kur pazuda Karīna, jo skatos šad tad.
tipa aizbeega, jo izraadiijaas zagle
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/