Autors Tēma: Ugunsgrēks Nr.14  (Lasīts 23690 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies majors

Re: Ugunsgrēks Nr.14
« Atbilde #135 : 2015. gada 12. decembris, 19:54:39 »
Neliekas, ka ugunsgrēks ir palicis par idiotu seriālu ! Nu jau vairs neko nevar izdomāt. Teātris teātrī. Autors pats Buratīno. Sen jau to saucu par muļķu filmu, bet nu jau velk uz vemšanu. Tiem aktieriem nav apnicis tēlot idiotus ? Un protams maizi, kūkas, pienu - to tikai ēdam tonnām. Robītis tik slauka drupačas  :facepalm: Cik jāizdzer, lai nolaistos līdz tam līmenim ?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #136 : 2015. gada 14. decembris, 08:42:46 »
Neliekas, ka ugunsgrēks ir palicis par idiotu seriālu ! Nu jau vairs neko nevar izdomāt. Teātris teātrī. Autors pats Buratīno. Sen jau to saucu par muļķu filmu, bet nu jau velk uz vemšanu. Tiem aktieriem nav apnicis tēlot idiotus ? Un protams maizi, kūkas, pienu - to tikai ēdam tonnām. Robītis tik slauka drupačas  :facepalm: Cik jāizdzer, lai nolaistos līdz tam līmenim ?

Apsveicu ar pirmo postu (negativo) forumā. Vienmēr jau paliek pēdējais glābiņš - pārslēgt kanālu..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #137 : 2015. gada 16. decembris, 12:55:24 »
Beidzot esmu jūs panākusi šajā stulbumā :D !!!

Man pat nav, ko piebilst, esat jau visu sakritizējuši.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #138 : 2015. gada 16. decembris, 13:36:31 »
toties es šodien savā pusdienpauzes dzeltenās avīzes pašķirstījienā uzzināju "neticamus jaunumus"  - Dāvida un Kristas tēlotāji dzīvē neesot pāris! :) (pī......  :):)  )
Vēl tikai prasījās blakus otrs tikpat kruts virsraksts - Arī Sintijas un Intara tēlotāji dzīvē nav pāris!

ibitītmatos:) žurnāliņi:)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #139 : 2015. gada 16. decembris, 14:08:54 »
toties es šodien savā pusdienpauzes dzeltenās avīzes pašķirstījienā uzzināju "neticamus jaunumus"  - Dāvida un Kristas tēlotāji dzīvē neesot pāris! :) (pī......  :):)  )
Vēl tikai prasījās blakus otrs tikpat kruts virsraksts - Arī Sintijas un Intara tēlotāji dzīvē nav pāris!

ibitītmatos:) žurnāliņi:)

Pļac..ja viņi vēl pateiks, ka bārā konjaka vietā patiesībā ir tēja, es savu vilšanās sajūtu nespēšu remdēt :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #140 : 2015. gada 16. decembris, 14:18:27 »
Un Mildai jāatzīstas, ka patiesībā viņa virtuvē ir sū...ga (tā ir taisnība!)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #141 : 2015. gada 16. decembris, 17:08:00 »
Man jau sen ienāca prātā, ka mūsdienās nevienā laba līmeņa viesnīcā vai pilī tādus tantukus par pavāriem netur, bet to vietā šefo jauni un talantīgi pavārpuiši.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #142 : 2015. gada 16. decembris, 17:24:50 »
Oj nu runcis Renārs vakar bij burvīgs (tas nekas, ka ne Renārs un ne kot Bazilio, bet kkāds cits runcis).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #143 : 2015. gada 18. decembris, 09:14:31 »
Vakar beidzās kārtējā sezona? Neparādīja, kas būs nāk.sērijā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #144 : 2015. gada 18. decembris, 10:38:55 »
Kā mani besī tas pajoliņš policis Jarāns. Vecu, sirmu krabi ar žurku indi nevar noķert....ehh..

Un vakar tik neveikla tā Mildas žņaugšanas un žņaudzēja aizturēšanas aina virtuvē...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #145 : 2015. gada 18. decembris, 10:44:31 »
Tur tas armijnieks tāds, kuru klapē visi, kam nav slinkums :)
Riktīgi začmorīts:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #146 : 2015. gada 18. decembris, 11:20:38 »
Oj nu runcis Renārs vakar bij burvīgs (tas nekas, ka ne Renārs un ne kot Bazilio, bet kkāds cits runcis).

Paldies par šo teikumu - iegāju apskatīt, Dumpis bija tāds, nu tāāāāds!!! Ar to savu grrr, es nebiju gaidījusi, ka viņš spēj tik dabīgi izpausties! It kā neviens neskatītos uz viņu !

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #147 : 2016. gada 01. februāris, 10:51:21 »
a es lasiiju, ka shodien atsaakas
es protams fonaa skatiishos
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #148 : 2016. gada 01. februāris, 11:37:21 »
cik sapratu, kaut kad gaidāma 1000.sērija? Vareni! Lai nu cik sapīpējušies, bet tas ir pamatīgs sasniegums! Sevišķi, ja pārrēķina, cik darba , cik naudas ir nodrošinājis šis seriāls režisoriem, operatoriem, aktieriem, visi laimīgi!  Ja nu vienīgi drusku izņemot skatītājus:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #149 : 2016. gada 01. februāris, 11:56:21 »
Ja nav ko darīt : )))
http://m.delfi.lv/izklaide/article.php?id=47001705

Man Gunārs : ))))