Autors Tēma: Kārtējā automātiskā tulkojuma "pērle"  (Lasīts 1284 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Kārtējā automātiskā tulkojuma "pērle"
« : 2015. gada 22. augusts, 15:08:38 »
Mana draudzene man šod.pārsūtīja šo 'pērli" , ko viņai atsūtīja viens ārzemnieks iepazīšanās saitā, kurā viņa nesen reģistrējusies.
"Sveiki, C.... ir mans vārds es domāju, es atklāju savu profilu interesanta un es esmu meklē apņēmusies attiecības, kas varētu, iespējams, galu ar kaut ko lielu, es vēlētos uzsākt sarunu ar jums, lai mēs varētu iepazīt daudz labāk un redzēt, kur nākotnē var turēt arī mūs, jo nav, kas mēģina kaitēt .. Es gribu sieviete, kas jūtas ērta runāt par lietām, lai mēs varētu uzzināt par otru, es gaidīs lasīt atpakaļ no jums drīz, lūdzu dodiet man savu e-pasta adresi, lai nosūtītu jums vairumā par mani un nokļūtu labi zināt par otru, jūs varat pievienot arī mani uz Skype tērzēšana."
 :rofl:

Atslēdzies imho

Re: Kārtējā automātiskā tulkojuma "pērle"
« Atbilde #1 : 2015. gada 22. augusts, 15:19:53 »
" es esmu meklē apņēmusies attiecības, kas varētu, iespējams, galu ar kaut ko lielu, es vēlētos uzsākt sarunu ar jums, lai mēs varētu iepazīt daudz labāk un redzēt"

"I´m looking for a committed relationship that might probably end with something great i will like to start up a conversation with you so we could get to know ourselves more better and see "

Senegaalas "aarzemnieks, :d

http://www.romancescam.com/forum/viewtopic.php?t=19590&start=345

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 22. augusts, 15:36:42 »
Uz ko viņi cer? Ka izmisusī LV sieviete tā samīlēsies, ka sāks sūtīt naudu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2015. gada 22. augusts, 15:57:48 »
Šķiet, tie tie paši Emīlijas prinči.