Autors Tēma: nosvilināt kaimiņu mūzikas aparatūru.  (Lasīts 5983 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

nosvilināt kaimiņu mūzikas aparatūru.
« : 2015. gada 23. augusts, 15:17:15 »
Vai pastāv kkādas normas vibrāciju ierobežošanai ? Tas vairs nav izturams - pirmajā stāvā dzīvo ģimene ar 5 pusaudžiem , kuri iegādājušies sūdainu sabvūferu , it kā skaļums nav tik traks , cik nenormāla vibrācija , man liekas , ka smadzenes sāk šķiebties un rodas nepamatota? agresija .esmu gatava uz varas darbiem , lai to sūdu kasti uzspridzinātu ! un nevajag mierināt , ka drīz sāksies skola , jo no tā bara mūždien kādam ta di@sā kašķis , ta vēderā kliedzējs iemeties ! man reāli vibrē siena un niez kāju pēdas no tās zemās frekvences ! :wtf:

Atslēdzies ineshuks

Re: nosvilināt kaimiņu mūzikas aparatūru.
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. augusts, 15:25:39 »
"Man" daarzaa kaiminji ar vislaik taadu klausaas, ka neesoshaa pachka pati saak kratiities...

A nosvilinaat vajag kaimeni, kas uz beerniem mauro, toch briizham gribas mentus un baarinjtiesu izsaukt..

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. augusts, 15:38:26 »
jūtu līdz, tādas nelabojamas situācijas ar kaimiņiem ir briesmīgas. Var jau apelēt pie viņu saprāta, uzsaukt augšā, lai jūt, kas notiek.

katru reizi, ko tādu uzzinot, paklanos uz visām debespusēm, uz maniem klusajiem kaimiņiem

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. augusts, 16:19:15 »
Kam ir aparāts , kas izmēra to līmeni ? Policijai tiešām nav. Starp citu kaimiņi no pirmā stāva , bet ne zem manis , blakus dzīvoklī , jo tā kaimiņiene , kas dzīvvo virs viņiem , regulāri uzgriež savas blarkšķošās tumbiņas ar šlāgeriem , lai nesistu pa nerviem tas apakšējasis vibrators ! un tad es klausos 2 vājprātus paralēli !

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. augusts, 16:24:44 »
Arī jūtu līdzi. Vai nebija ka trokšņot nevar kādā ierobežotā laikā?
Mums te pašvaldības projekts izpildās tā. ka visas sienas dreb .

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. augusts, 16:24:53 »
Es paskatītos, kurā kastē ir viņu el. drošinātāji un nepaslinkotu regulāri izslēgt. Lai gan nezinu- vai jaunākajos variantos tāda iespēja pastāv - ?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. augusts, 16:28:28 »
Pastāv vēl , bet ir  jau tik gudri , ka māk ieslēgt atpakaļ !

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. augusts, 16:33:45 »
Bet vb izdariitu kaadus secinaajumus

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. augusts, 17:37:12 »
Nogāju un izteicu pretenzijas , tas apmēram 11 gadīgais ilgi blenza uz mani , laikam , kamēr sagremoja vārdus tembrs , frekvence un nogriezt - tad nīgri novilka , ka nav skaļi , es piekritu , bet paliku pie sava , lai nogriež tembru , tagad dzirdēt var , bet kājas neniez !:D

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. augusts, 17:50:45 »
varbūt ar laiku iegaumēs, ka tā trakā vecene no augšstāva atkal ārdīsies un nogriezīs rāmāk.
Pasaki, ka ar tik sūdīgu aparatūru kaunētos griezt skaļi

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. augusts, 18:49:54 »
he he , tas jau man jāsaka kaimiņienei aiz sienas !:D augšā jau arī man asprāši dzīvo - uz betona blokiem bez skaņas izolācijas uzlika gan flīzes gan laminātu. nopirka sīkajiem tarataiku , ar ko pa istabām braukāt , mani viesi mēdza satraukties ,ka jāskrien kko glābt , jo briesmīgs pērkons laukā !kad paskaidroju , ka tikai kaimiņbērni ...bet nekas , izauga , iet jau skolā un brauc pa pagalmu ar riteņiem, vienīgi es ik pa laikam aizdomīgi nopētu kaimiņienes vēderu - ka nesadomā vēl kādu !

Atslēdzies itta

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. augusts, 19:13:29 »
Njā ar tām frekvencēm ir traki... Kādreiz autobusā kāds ar ausīm šitos klausās tad arī kājas niez un kulaki arī....
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. augusts, 19:51:15 »
Es paskatītos, kurā kastē ir viņu el. drošinātāji un nepaslinkotu regulāri izslēgt. Lai gan nezinu- vai jaunākajos variantos tāda iespēja pastāv - ?
ja pavisam vecie, tad var mēģināt, nevis izslēgt, bet nozagt ;) Ilgāk meklēs citus...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. augusts, 14:22:44 »
Žēl, ka nevar izslēgt drošinātājus zīdaiņu raudām un kaucošiem jorkiem, reizēm es saprotu cilvēku agresiju.