Autors Tēma: Vai mūsdienu sievietes...  (Lasīts 37796 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Vai mūsdienu sievietes...
« Atbilde #30 : 2015. gada 26. augusts, 07:44:58 »
Jā!
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2015. gada 26. augusts, 09:25:54 »
Nu, man domāt, ja sieviete ir plika nulle, viņa var pateikt tiešu jā. Tas attiecas uz Mao (un arī manu, protams) vecuma grupu. Ja sieviete ir kaut ko sasniegusi un ieguvusi zināmu stabilitāti savā dzīvē, ar to jā teikšanu (plašā nozīmē) ir tā kā ir. Laaikam jau viss atkarīgs no perspektīvām - kam to jā ir jāsaka.

Man tā liekas, ka mēs braucam ērkšķainās auzās. Jo vai ta mums vieniem vajag? Jeb tīti fizioloģiski viņām gadījumā 5x vairāk nevajag??? It īpaši mūsu vecumā. Mums jau pa lielam problēma nepastāv vispār.
Tas ko es secinu ir tas, ka tarakanu revolūcija galvās ir notikusi, Vai ta būs 70 gadiem jāpaiet, lai nomestu to plukatu varu?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2015. gada 26. augusts, 09:39:31 »
Klau, Tu opredeljisj par ko Tu- casual sex vai saistiibas uz muuzhu... saistiibas "vinjaam" vaig 5x vairaak, sex- kaa kurai... bet pat taam, kuraam vajag, nav praata darbs katram piekrist, jo zafig kex, kur peec deguna redzams, ka pat sexam neder...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2015. gada 26. augusts, 09:54:42 »
Nu kā lai Tev saka, Mao... Vajadzēt ta vajag, bet ar kuru katru nevajag.  Pliks p***** bez Vīrieša ir vienaldzīgāks par telefona stabu - nu neiedvesmo it nemaz! Vīrieša seksuālā pievilcība nav biksēs, tā ir Personībā. Nu, vismaz priekš manis. Un ņipričom tur nekāda "plukatu vara".

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2015. gada 26. augusts, 09:56:35 »
Seksu viņām vajag 5x vairāk kaut vai psihologiskās un fziskās veselības un komforta dēļ. Visām. Tas, ka lielākā daļa to noliedz izraisa tikai žēluma sajūtu. Un kur es teicu, ka "katram piekrist"? Kurā tekstā? Es teicu, ka būtisku lomu dzīvē spēlē spontānie izlēcieni, jo tie uzfrišina tieši dāmu pa visiem jautājumiem. Un tieši dāmai būtu jāgādā, lai arī šim seksa paveidam būtu tiesības piedalīties viņas dzīvē, jo kungi ir gatavi mesties cīņā ar pilnu atbildību un atdevi. A viņa ņerkst - man tarakāni, es neko nevaru izdarīt. It kā tikai morālie kropļi, netīras vārtu rūmes, skaudīgi darba kolēģi un lipīgi mašīnu beņķi būtu tie kas veido ikdienu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 26. augusts, 10:08:40 »
1) ir hiposeksuaali cilveeki abos dzimumos2) jaa, ir arii dazhaadi tarakaani 3) sexa loma veseliibaa ir paarveerteeta, kaitiigs ir slikts sex, nevis taa nebuushana vsp
4) kungi ar pilnu atbildiibu un atdevi- nesmiidini...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2015. gada 26. augusts, 10:13:21 »
Nu nezinu - man liekās, ka normāls vecis, ja dāmai ievajagās, uz svilpienu iztaisīsies pa pilnu programmu. A, dāma vienalga, normāla vai ne visai, uz svilpienu vispirms sāks smagi domāt. Un viss fīlings pa pakaļu...

Un par 4. punktu  - abpusēji.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2015. gada 26. augusts, 10:19:43 »
Kā Tev neveicas, Mao....
Neesi apdomājis, kāpēc Tev tāds fīlings un kāpēc damši nelec kā truši Tavā vāģī?
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #38 : 2015. gada 26. augusts, 10:23:59 »
Šorīt, servisā gaidot auto, šķirstīju kkādu žurnālu.
Vienā intervijā sieviete bija teikusi:
Sievietes dabiskais stāvoklis ir sarežģīt lietas.
Vīrietim to vajag uztvertar humorīgu sapratni vai vienkārši aizvest sievieti uz guļamistabu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #39 : 2015. gada 26. augusts, 10:29:44 »
Kā Tev neveicas, Mao....
Neesi apdomājis, kāpēc Tev tāds fīlings un kāpēc damši nelec kā truši Tavā vāģī?

Tu man pateiksi pati priekšā, kā neiet Tavā pavadā un neprimitivizēt diskusiju līdz personīgiem salīdzinājumiem?
Pēc Tavas loģikas sanāk, ka romānus par vampīriem raksta vampīri. Un multenes zīmē paši multeņi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2015. gada 26. augusts, 10:34:22 »
Nu nezinu - man liekās, ka normāls vecis, ja dāmai ievajagās, uz svilpienu iztaisīsies pa pilnu programmu. A, dāma vienalga, normāla vai ne visai, uz svilpienu vispirms sāks smagi domāt. Un viss fīlings pa pakaļu...

Nu, nu. Vīrieši mēdz būt ļoti konservatīvi attiecībā pret spontāni neordinārām  sex idejām.
Šeit nedomāju banālo burziņu iekš auto. Kvalitāte dāmai būtiskāka par kvantitāti.
Bet nu nepretendēju uz vispārinajumu ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2015. gada 26. augusts, 10:47:02 »
Es jau tikai aicinu rakt dziļāk, neko vairāk.
Seksualās dzīves kvalitātes, ne kvantitātes, sastāvdaļa nav arī pārsteigumi? Ir?

Beziemesla ziedi,  rotas un ceļojums...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2015. gada 26. augusts, 10:54:24 »

Un par 4. punktu  - abpusēji.

Buljlja kaka... pat 4. nemaaku spriest, nav personiigas pieredzes, bet ticeet ticu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #43 : 2015. gada 26. augusts, 10:59:07 »
Nav tādas opcijas - diskusijā oponēt ar argumentu "Buļļa kaka".
 :facepalm:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #44 : 2015. gada 26. augusts, 11:06:26 »
Nu pag...
Es arī nevaru piekrist kuras katras kāju vai mutes pavēršanai. Negribu nevis nevaru.
Pat ja runa ir tikai par seksu. Da kaut fiksu atsūkājienu mašīnā.
Vot negribu vairs sevi plosīt morālajās paģirās. Tās taču trakākas par zobu sāpēm. Un ilgi nepāriet.

Kas, Tu domā man nemaz nav jūtu, ja ?  :sarcasm: