Autors Tēma: Vai mūsdienu sievietes...  (Lasīts 37729 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Vai mūsdienu sievietes...
« Atbilde #105 : 2015. gada 26. augusts, 14:05:34 »
Kaķi maisā uz Maldīvām var aizvest tikai stulbenis. Un, ja uguns ir abpusēja, kuram būtu jāpiedāvā ar Maldīvam nesteigties?  Un iepīt diskusijā kurpju mērcēšanas piemēru ir nekorekti. Cik no Jums ir durvis atvērušas vīrietim, kad tas ko smagu nes, vai aizgājis Jums pēc kafijas uz tanku?
Es vnm atveru un paturu durvis (dajebkam, arī vīrietim, arī algotam būvniekam), kad tas MAN ko smagu nes!

Kāpēc nekorekti? Pilnīgi iespējama pozitīvas spontānas rīcības balkusparādība...

Nu re - TEV!
Nekoreti tāpēc, ka bāz vienā maisā džentelmeniskumu ar aprēķinu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #106 : 2015. gada 26. augusts, 14:06:50 »
Kaķi maisā uz Maldīvām var aizvest tikai stulbenis. Un, ja uguns ir abpusēja, kuram būtu jāpiedāvā ar Maldīvam nesteigties?  Un iepīt diskusijā kurpju mērcēšanas piemēru ir nekorekti. Cik no Jums ir durvis atvērušas vīrietim, kad tas ko smagu nes, vai aizgājis Jums pēc kafijas uz tanku?
Es vnm atveru un paturu durvis (dajebkam, arī vīrietim, arī algotam būvniekam), kad tas MAN ko smagu nes!

Kāpēc nekorekti? Pilnīgi iespējama pozitīvas spontānas rīcības balkusparādība...

Nu re - TEV!

Nu, ja vecis iet tukshaam rokaam, es toch vinjam durvis neveru, paardon mii...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #107 : 2015. gada 26. augusts, 14:10:20 »
Sanāk baigi interesanti - Jūs gribat, lai blakus ir biznesa lauvas, dzīves karaļi un valdnieki pār citiem, uzvarētāji un veči ar mugurkaulu, bet kad šams parāda to mugurkaulu - pigu Maldīvas, rādi, kas tu vispār par putnu meitiņ, tā šams par lētu lupatu pārvēršās uz sitienu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #108 : 2015. gada 26. augusts, 14:13:42 »

Nu re - TEV!

"Cik no Jums ir durvis atvērušas vīrietim, kad tas ko smagu nes, vai aizgājis Jums pēc kafijas uz tanku?"

Lasīsi arī uz ko atbildi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #109 : 2015. gada 26. augusts, 14:17:25 »
Man tie braucieni un šis tas šķiet tāda gana merkantīla padarīšana -no vienas vai otras puses .Vai no abām.Tāds pērk un pardod variants.Paziņa tā brauca un neslēpa ,ka vienkārši izmanto
to vīrieti .Vai kādam bija kādavērtība no tā ...nu nezinu.Varbūt .

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #110 : 2015. gada 26. augusts, 14:27:11 »

Nu re - TEV!

"Cik no Jums ir durvis atvērušas vīrietim, kad tas ko smagu nes, vai aizgājis Jums pēc kafijas uz tanku?"

Lasīsi arī uz ko atbildi?

Man ir aizdomas, tu pac putrojies trijaas priedees...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #111 : 2015. gada 26. augusts, 14:27:29 »
Ka tik beigās nesanāk tā, ka vidusmēra sieviete savu stervismu nerāda tieši tik ilgi, kāmēr kāds vīrietis priekš viņas ko dara. Tikko garāka pauze - paņeslasj spalvas pa gaisu?

Atslēdzies tex

« Atbilde #112 : 2015. gada 26. augusts, 14:29:54 »
Sanāk baigi interesanti - Jūs gribat, lai blakus ir biznesa lauvas, dzīves karaļi un valdnieki pār citiem, uzvarētāji un veči ar mugurkaulu, bet kad šams parāda to mugurkaulu - pigu Maldīvas, rādi, kas tu vispār par putnu meitiņ, tā šams par lētu lupatu pārvēršās uz sitienu.
jeeeeeeeez... mugurkaulu... Tas, ka ir mugurkauls, ir demonstrējams pret visiem citiem, tikai ne tieši izmantojams pret savu sievieti. Tāpat kā vīrietim jābūt ar fizisku spēku, bet, ja to izmanto PRET savu sievieti, tad tiešām mēsls...
Pat, ja speķs un mugurkauls ir, ir jāsaprot, kurā brīdī un kā tos pielietot. Ja to nesaprot, vai kur nu tieši pielieto pret sievieti, tad  uzreiz redzams, ka nederīgs vispār nekam ... Ar tādu tikai kkāda līdzatkarīgā mazohiste vsp kko pasāktu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #113 : 2015. gada 26. augusts, 14:32:59 »
jeeeeeeeez... mugurkaulu... Tas, ka ir mugurkauls, ir demonstrējams pret visiem citiem, tikai ne tieši izmantojams pret savu sievieti. Tāpat kā vīrietim jābūt ar fizisku spēku, bet, ja to izmanto PRET savu sievieti, tad tiešām mēsls...
Pat, ja speķs un mugurkauls ir, ir jāsaprot, kurā brīdī un kā tos pielietot. Ja to nesaprot, vai kur nu tieši pielieto pret sievieti, tad  uzreiz redzams, ka nederīgs vispār nekam ... Ar tādu tikai kkāda līdzatkarīgā mazohiste vsp kko pasāktu...

Tekstā nebij jēdziena "savu sievieti"....
Tekstā nebij nekā par spēka pielietošanu pret sievieti.

Atslēdzies tex

« Atbilde #114 : 2015. gada 26. augusts, 14:33:14 »
Ka tik beigās nesanāk tā, ka vidusmēra sieviete savu stervismu nerāda tieši tik ilgi, kāmēr kāds vīrietis priekš viņas ko dara. Tikko garāka pauze - paņeslasj spalvas pa gaisu?

aaa, vnk izsviest sev nederīgu, nepiemērotu un nekādam mērķim nevajadzīgu subjektu ir stervisms?

Atslēdzies tex

« Atbilde #115 : 2015. gada 26. augusts, 14:36:56 »

Tekstā nebij jēdziena "savu sievieti"....
Tekstā nebij nekā par spēka pielietošanu pret sievieti.
verbāla ļaunprātīga ietekmēšana, šantāža, mēģinājums kaitēt cita clv pašvērtējumam u.t.t. arī ir spēka paņēmieni. Tikai psiholoģiski, ne fiziski, bet idejiski līdzvērtīgi. Arī psiholoģiskā spēka pielietošana pret sievieti, ko vēlas, visticamāk beigsies ar Nē, ja nepatrāpās mazohiste...
Nu par iespājams potenciāli savu... ja tādas iespējas nav pat pie apvāršņa, privatizētājai a priori nederīgs.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #116 : 2015. gada 26. augusts, 14:39:16 »
Es pat lasīju šo  :rofl: jāsaka gan ne sevišķi rūpīgi, bet tomēr :)
kkur cauri redzu savu diskusiju par lauku māju  :rat: autors grib kko..bet neviens vinam to -kko nedod :) tjipa saruna par kkādu vidusmēra personu un caurmēra rīcību..bet tomeer taa saruna var būt tikai izejot no katra personiskās pieredzes...
čujs man saka ,ka šovakar jāieiet un jātver seksa tēma ..manaa pardomu iztabā...
 :bird:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mao

« Atbilde #117 : 2015. gada 26. augusts, 14:41:50 »
Šīs metodes vairāk pielieto tieši sievietes. Par ko gan jau arī kādreiz dieviņš piestādīs rēķinu.
Kaut kā tomēr meģini uzvarēt strīdā pieturoties pie tēmas, neiepinot vīriešu vardarbības problēmu, labi?
A to vēl varbūt metamies paskaitīt, cik ir sieviešu prostitūtu un cik vīriešu....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #118 : 2015. gada 26. augusts, 14:44:04 »

aaa, vnk izsviest sev nederīgu, nepiemērotu un nekādam mērķim nevajadzīgu subjektu ir stervisms?

Ak Tev ir statistika - cik izmet, un cik aizbēg? Ir?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #119 : 2015. gada 26. augusts, 14:47:14 »
 :clap: :clap: kaškis..kašķis jees... :thumbsup: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega