Autors Tēma: Vai mūsdienu sievietes...  (Lasīts 37810 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Vai mūsdienu sievietes...
« Atbilde #120 : 2015. gada 26. augusts, 14:50:17 »
Šīs metodes vairāk pielieto tieši sievietes. Par ko gan jau arī kādreiz dieviņš piestādīs rēķinu.
Kaut kā tomēr meģini uzvarēt strīdā pieturoties pie tēmas, neiepinot vīriešu vardarbības problēmu, labi?
A to vēl varbūt metamies paskaitīt, cik ir sieviešu prostitūtu un cik vīriešu....
rēķinu var piestādīt upuris pats - nu vismaz tūlīt no kā tāda atbrīvoties. Ja vēlas.

par tiem skaitiem, ja saskaitam visus uz sieviešu kakliem sēdošos patriarhus-vārguļus, vnk smukpuisīšus, kas principā ir alfonsi vai žogolo un gay prostitūtas, tad vrb tas skaits no "prostitūtu parasto" skaita nemaz i tik radikāli neatšķirtos. Ja vēl rēķinam, ka daļai suteneri nemaz neļauj no tā rūpala tā vnk aiziet un nav jau kurp iet...

Kopumā man izskatās, ka autors pikts, ka neizdodas ar acs miedzienu dabūt to pašu, ko ne katram citam ar visām Maldivu salām... Ka daļai sieviešu viduvējs vīrietis nepieciešams soc.statusam, vai vnk tradīcijām, bet pašām ne īpaši.
Ka negrib tā vnk ļaut mesties virsū kuram katram...

St.c. zinu džekiņus, kam padsmit gados biezeņu precētās sievas pat auto nopirkušas, ne tikai uz salām aizvedušas... Tā ka, jā, arī tādas iespējas ir. Bet tad kkam tajā dzekā ir jābūt, kā tam situētajam vīram nav ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #121 : 2015. gada 26. augusts, 14:57:37 »
Labi.Ir daļa (pēc dažu domām lielākā,ja ne visas )  aseksualālas,nespontanānas,mantkārīgas
maitas,kuras nenovērtē spontāni seksuālo,dāsno vīrieti .

Vai šī ir atziņa, kuru  cer sagaidīt autors?

Un kas no tā mainīsies? Šķiet da nekas .

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #122 : 2015. gada 26. augusts, 14:59:58 »
daļai sieviešu viduvējs vīrietis nepieciešams soc.statusam, vai vnk tradīcijām, bet pašām ne īpaši.
Mmm, eto kak?
Laabi, ja uzsvars bija uz viduvējs..nju, man vienmēr ir paticis domāt, ka esmu vairāk un labāk par viduvēju - bet vai tā patiešām ir?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #123 : 2015. gada 26. augusts, 15:06:35 »
Tad Tu piekrīti, ka metodes ir jūsējās?

Oi, pie prostitūtām parastajām pieskaitam draudzenes, kas par ceļojumiem guļ un atsaucīgas sekretāres un akal cipari priekš jums pakaļā.
Jā un statistikai ļoti vērtīgs arguments - sešpadsmit bagātnieces Latvijā nopirkušas sev džekiņus.

Tu to visu, kā argumentus izmanto, lai lasītāji manu pozīciju ieņemtu? Ieķērusies?

Kopumā tā arī nespēj abstrahēties no autora personības? Nu lab, ka nespēj, ta nespēj, vilks ar Tevi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #124 : 2015. gada 26. augusts, 15:08:42 »
Cik no Jums ir durvis atvērušas vīrietim, kad tas ko smagu nes, vai aizgājis Jums pēc kafijas uz tanku?
Esmu vērusi un veru ikvienam, kas ko smagu nes vai kam rokas aizņemtas. Un nav svarīgi, kam to nesamo nes. Un esmu arī vērusi tukšām rokām ejošam labam draugam (nejaukt ar mīļāko), zinot, ka viņam pēc svaigi iegūtas mugurkaula traumas šī vienkāršā piepūle sagādā riktīgas sāpes.

Beigu galos, arvien esmu uzskatījusi, ka attiecībās ar cilvēkiem būtu jāvadās pēc visvienkāršākā morāles likuma - nedari otram to, kas tev pašam neaptiktu, un otrādi. Krieviem ir tāds vārds, kam latviešu valodā nav īsti analoga - porjadočnostj. Tas tā tīri cilvēcīgi. Un nevajag tās tirgus attiecības  - "iedošu" šitam, jo no šā varēs "izspiest" kažoku vai, lai šiteno dabūtu slīpi, izmaksāšu šai Maldivas (vai Palangu, uz cik nu notaksē :)). Citādi tāda vāji maskēta prostitūcija vien sanāk.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #125 : 2015. gada 26. augusts, 15:18:28 »
Palasīju visu šito un sapratu:
a) autoram pašam putra galvā;
b) par prostitūciju var runāt tikai un vienīgi totāls muļķis - nav pieprasījuma-nav piedāvājuma....t.i., abi labi;
c) gadsimtu un pat gadu tūkstošu gaitā pierādīts - stabilākās attiecības ir uz aprēķina būvētās;
d) nav indivīda, kuram nestāv. Ir indivīdi, UZ KURIEM nestāv. Vienalga, dēļ naudas, dēļ smukuma, dēļ intelekta, dēļ... miljons iemeslu.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #126 : 2015. gada 26. augusts, 15:20:10 »
Jautājums tak bija kāpēc nesaka jā
"...vispār ir spējīgas pateikti vienkārši "JĀ"?
Bez klīrēšanās,
Bez kaut kādiem noteikumiem,
Bez saistību pieprasījumiem,
Bez godprātības pierādījumiem,
Bez svecēm, rozēm un šampanieša,
Bez ilglaicīgiem aplidojumiem.
Bez, bez, bez.... un tā tālāk un tā joprojām."

Tad saku, ka ir spējīgas pateikt to jā un savu reizi pat jaunam džekiņam (kam daudz kas no uzskaitītā nav, bet ir jaunība, izskats un audzināšana ;) )...
Vai jebkuram, kurā kko reāli saskata (kko vairāk par vidējo,kas konkrētajai sievietei interesants/vajadzīgs). Kurai precammateriāls, kurai ļoti pievilcīgs sexobjekts, kurai ļooti interesants clv.
Ja neko tādu nesaskata, vai saskata, nedod die's, dzīvē vīlušos gnīdu, tad protams, ka čušs uz līdzenas vietas - nav un nebūs.

Un nevajag tur nopirkšanu, pārsvarā tiem puikām vecāki situēti un "bērniņiem" nekā netrūkst, t.i. arī vecāki var atļauties uz salām aizsūtīt :D bet vnk dāmai sagribas tieši džekiņu, nevis 40gadīgu vecpuisi iepriecināt par biezvīra resursiem :D .
Nu apmēram kā normālam clv ar kaut vai tām pašām Maldivām citu foršu clv... vai kaut pārnest tai peļķei, nedomājot par apaviem un citām blakusparādībām (t.i. ja tik ļoti patīk, ka var par tām nedomāt)...

Aber ja kāds vnk nepatīk savai mērķauditorijai, tad vai nu jāmaina mērķi, vai laikam jau jāizštuko, kas tieši tai mēŗķauditorijai nepatīk un kā to mainīt. Ja var vnk nopirkt - tas vienkāršākais un ērtākais... Ja nē, tad kas cits jādomā...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #127 : 2015. gada 26. augusts, 15:34:21 »
Camma pasteidzās man pa priekšu :)

Es teiktu: kur Mao, tur "auzas".

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #128 : 2015. gada 26. augusts, 16:16:11 »
Joprojaam nesaprotu fishku- prosto just for fun vienai reizei der pat taac, ar kuru parunaat peecaak nav par ko, bet kkaadas kosmiskas kljuudas peec shis zin, kur sievieteem, vsm daljai, pogas... bljiiiin nu taisni zheel, ka parunaat ar sho nav par ko,.. ja runa tomeer nav par just for fun, tad 400 eiro (sorry, vadiiba), 8. klases un liidziigi iipatnji vnk nekvalificeejas...

PROBLEEMA KUR? Pashi tak ar ne katru jemsies...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #129 : 2015. gada 26. augusts, 16:26:42 »
Jā, redz cik dažādas tomēr esam - man variants "just for fun" nepastāv un priekš tāda, ar ko parunāt nav par ko, nekādas pogas nedarbojas. Atgrūšanas reakcija un tikai.

Atslēdzies tex

« Atbilde #130 : 2015. gada 26. augusts, 16:30:22 »
Es par to pašu, ja visu laiku izvēlas dāmas ar "neatbilstošām" prasībām, tad vrb uz citu klasi jāskatās, - uz tādām, kurām tiešām nebūs prasību, vai tās būs nenozīmīgi mazas, tikai vai pašam tādas dāmas patiks?
Aber, jā, ar dzīves pieredzi abiem dzimumiem prasības mainās.

Zinu džeku, kas skolas laikā patika aš visām meitenēm, skuķi pilnīgi lipa ap šo... stilīgs, ballīšdvēsele u.t.t. 30-40 gados izskatās tāpat tikai vecāks un joprojām ap šo līp skuķi ap 20. Tādiem, acīmredzot, pogas zina. Bet puiks aizsēdējies videnē... skuķi nāk un iet(pat apprecas/izšķiras gana ātri)... pāraug šo un aiziet tālāk... 30+gadniecēm tāds neinteresē(ar visu to, ka kkāds darbs dzīvesvieta utt. minimums ir un clv būtībā nav slikts)...
Kamēr šamo apmierina tās 20gadnieces, viss OKi, ja sāks gribēt ko saprātā virs 20, tad droši vien sāktos līdzīgas bēdas kā šī tēma...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #131 : 2015. gada 26. augusts, 16:32:25 »
Mao ir  :thumbsup: tikai, ir tadas tēmas kurās kopsauceju grūtāk atrast...(politikā vieglāk)
un...vai vajag...
nu i nafik ..kaa ir tiem citiem... labi būtu atrast un izrakt to vieniigo ar kuru sapasēs viļņi..gribuļi un viss cits...
ja neizdodas ..tad jautājums..kurs vainiigs..liktenis/sliktenis vai pac idejoc...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #132 : 2015. gada 26. augusts, 16:39:34 »
Jā, redz cik dažādas tomēr esam - man variants "just for fun" nepastāv un priekš tāda, ar ko parunāt nav par ko, nekādas pogas nedarbojas. Atgrūšanas reakcija un tikai.
Tev vnk savas pogas - vajag piedziedāt ausis :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #133 : 2015. gada 26. augusts, 16:42:37 »

Katram savs... man pulka pazinju, kam tas ar ir tabu... manaa uztveree- vinjas daudz zaudee ;) ... ...vinju uztveree- nee ;)  ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #134 : 2015. gada 26. augusts, 16:54:56 »
Tev vnk savas pogas - vajag piedziedāt ausis :D
:rofl:
Nu dikti grūti būs TĀ piedziedāt  :)
Lai to spētu, būs vajadzīga krietna deva intelekta, un tad jau vīriec sāk kļūt interesants  :)