Autors Tēma: Vai mūsdienu sievietes...  (Lasīts 37805 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Vai mūsdienu sievietes...
« Atbilde #135 : 2015. gada 26. augusts, 17:49:52 »
Palasīju visu šito un sapratu:
a) autoram pašam putra galvā;
b) par prostitūciju var runāt tikai un vienīgi totāls muļķis - nav pieprasījuma-nav piedāvājuma....t.i., abi labi;
c) gadsimtu un pat gadu tūkstošu gaitā pierādīts - stabilākās attiecības ir uz aprēķina būvētās;
d) nav indivīda, kuram nestāv. Ir indivīdi, UZ KURIEM nestāv. Vienalga, dēļ naudas, dēļ smukuma, dēļ intelekta, dēļ... miljons iemeslu.

Ne vella Tu nesaprati, ja visa saprašana beidzās ar - Mao muļķis,
Prostitūciju, kā argumentu es nepaņēmu pirmais, tikai tajā pašā līmenī atbildēju, vēl sieviešu sišanu piepin...
Tad nekauciet, ka starp večiem aprēķinātāji savairojušies, ko sēsiet, to ēdīsiet,
A pa ko stāsts? Ka pieaug sieviešu skaits uz kurām nestāv? Par ko?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #136 : 2015. gada 26. augusts, 18:05:35 »
Nu vot Tu i pastaasti- par ko tas staasts...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #137 : 2015. gada 26. augusts, 18:18:32 »
Stāsts par to, ka kamēr Jūs domājat teikt "jā" jeb "nē", tas process jau ir par tāāāāādu "nevajag" pārvērties, ka gaudošana "visi vīrieši ir vienādi"  un "nu redz kādas mēs neprognozējamas, gribam un klīrējamies" jau sāk izraisīt histērisku smieklu reakciju.
Un šis nav par seksu bet vispār.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #138 : 2015. gada 26. augusts, 18:24:18 »
A par ko ir? Par ko tas Jaa jaasaka?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #139 : 2015. gada 26. augusts, 18:32:36 »
Labi, čorts ar Tevi - ir par seksu. Savādāk es token tūlīt samežģīšos visos domājamajos orgānos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #140 : 2015. gada 26. augusts, 18:49:34 »
Nu, ko darīt. ja tempā atšķirība?  :P

Atslēdzies Mao

« Atbilde #141 : 2015. gada 26. augusts, 19:02:01 »
Tā atšķirība ir tāda, ka tu teorijā tērē cita cilvēka dzīvi.  :betons:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #142 : 2015. gada 26. augusts, 19:17:32 »
Oi, umru upadu... visaam jaagulj ar gurkjiem, lai shie kko tur saprastu? Toch umru upadu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #143 : 2015. gada 26. augusts, 19:19:53 »
Sjo, rakstu vienam atshuutajam keksam, ka gribu ar sho sexu, jo shis sola varen labu un esmot muljkje, ka atsakos...

Kuraa punktaa es liidz snim esmu taa imbecila laiku teereejusi? Tikai savu, uzturot small talk, lai galiigi negrautu kexa pashapzinju...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #144 : 2015. gada 26. augusts, 19:21:38 »
Mao- vispār jau, katrs savu dzīvi tērē kā grib...
un svešu tēret nevar.. takšto cepiens atkriit ... :spicglaze:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #145 : 2015. gada 26. augusts, 19:26:44 »
Sjo, rakstu vienam atshuutajam keksam, ka gribu ar sho sexu, jo shis sola varen labu un esmot muljkje, ka atsakos...

Kuraa punktaa es liidz snim esmu taa imbecila laiku teereejusi? Tikai savu, uzturot small talk, lai galiigi negrautu kexa pashapzinju...

Pēc tam pastāsti - vai šis nebija samelojies.
..nu un īso konspektu  - kas patīkamie, nepatīkamie pārsteigumi, kas patika, ko nesagaidīji..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #146 : 2015. gada 26. augusts, 19:32:11 »

Pēc tam pastāsti - vai šis nebija samelojies.
..nu un īso konspektu  - kas patīkamie, nepatīkamie pārsteigumi, kas patika, ko nesagaidīji..

Tfu, man no domas vien nelabi palika... brrr...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #147 : 2015. gada 26. augusts, 19:32:54 »

A NAV PA DAUDZ GALVĀ SAKĀPIS? Droši zini, ka vēl viņu interesē?

Droši zini, ka neņirgājies par citu, kaut ko tur uzturot mākslīgi? Un šitāda vēl paziņo, ka savu laiku žēl. AK tad tu di@sināji cilvēku un vēl par savu laiku rēķinu gribētu izrakstīt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #148 : 2015. gada 26. augusts, 19:36:57 »
Tā atšķirība ir tāda, ka tu teorijā tērē cita cilvēka dzīvi.  :betons:
Nē, nu jopcik, vēl vainīgai būs jājūtas, ka kaut kam pēc pirmā pieprasījuma neiedevusi! Nevienam neesmu prasījusi tērēt savu dārgo dzīvi ar mani, paturiet savus galus biksēs un nebūs par ko žēloties!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #149 : 2015. gada 26. augusts, 19:37:27 »

A NAV PA DAUDZ GALVĀ SAKĀPIS? Droši zini, ka vēl viņu interesē?

Droši zini, ka neņirgājies par citu, kaut ko tur uzturot mākslīgi? Un šitāda vēl paziņo, ka savu laiku žēl. AK tad tu di@sināji cilvēku un vēl par savu laiku rēķinu gribētu izrakstīt?

Nop nav... vnk ir psihologjiski tik traumeeti cilveeki, kas jebkuru cilveeciigu attieksmi pret sevi iztulko ne taa... un man nav iluuziju, ka ES vinju intereseeju ;) vinju "intereseetu" jebkura, kas cik necik cilveeciigi iztureetos... viens no iemesliem, kaapeec mani tas neinteresee...

Bet Tu gan izraadies defekteetaaks kaa likaas...